Мизантропија
Domaćin
- Poruka
- 4.283
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima za sve.
Ma ispališ 100 argumenta i ništa. Čekaj objasniš nekome da mu je potrebna ispravna voda za piće i da lokalna vlast, država, odgovorni itd ne preuzimaju ništa da ti to reše decenijama i da bi takvi trebali da se menjaju a on kaže pa ko posle njih? Ma bilo ko, pa i njega menjamo brzo ako ne rešava problem. A prvi koji reši neki problem dobija priliku za drugi mandat da reši još jedan. A posle drugog mandata ga ispratimo i menjamo opet. A ne da nam jedan te isti direktor vodovoda objašnjava kako ništa ne može da se reši dok on promeni 10 stranaka i nakrade se za tri generacije. Nas narod neće promene i to je problem. Neće iz zone komfora makar se udavio u fekalijama.
To gladno rođeno i gladno će i lipsati.
KRV TI STA JE OVO
У томе је и фора. Глупости се множе и тако 13 година...Sada si me podsetio na nešto važno, važnije od ovih snimaka alkoholisanog predsednika.
Zrenjanin preko 30 godina nema ispravnu vodu za piće. 30 godina!
Nijedna vlast nije rešila problem...možda i grešim, možda sam neobaveštena... Ali ti ljudi tamo ćute!
Ne bune se. To apsolutno ne mogu da razumem.
Znam da ovo nema veze sa temom, ali je važno. Ozbiljne stvari se zaboravljaju, a priča se o ovom vašaru..
ali zasto informer uopste slavi, meni ne ide u glavu? i ako vec slavi, jel pocastio dragan nosnice? to da vidimo"Kukavički i nelegalni predsednik (Vučić) otvorio je nebezbedan put koji nije dobio dozvolu inženjera, zbog toga je Informer najavio 'veliko narodno veselje', to je išlo ispod radara", rekao je on.
prodali kosovo zajednicki, pa se caste, sa vojvodo i serdare, a mozda i prepricavaju jedan drugom svoja americka iskustva

ko se cega plasi, na kraju ga to i stigneOn lično i njegova slugarska propaganda, stvaraju atmosferu straha i kod sopstvenih simpatizera, da će, ako oni padnu s vlasti, nastupiti sveopšti linč, apokalipsa.
Dezinformer slavi to što je Dragan J. Vučićević praktično sada postao pravi premijer Srbije koji je stalno je uz Oskara.ali zasto informer uopste slavi, meni ne ide u glavu? i ako vec slavi, jel pocastio dragan nosnice? to da vidimo
a koji moj macut onda prima premijersku platu?Dezinformer slavi to što je Dragan J. Vučićević praktično sada postao pravi premijer Srbije koji je stalno je uz Oskara.
ma super je, nego zasto informer slavi, on je medij, treba da bude kao izvestac, a ne kao glavni slavljenik? ili ja gresim? poltronisanje, dragan i aca su ljubavnici? sta je po sredi?za vas nije dobra vest ni autoput, ni renoviranje bolnica, skola..
cuj informer. trebali bi ostali da slave.ma super je, nego zasto infoprmer slavi, on je medij, treba da bude kao izvestac, a ne kao glavni slavljenik? ili ja gresim?

a zamisli tek "njegovi" leteci taksiji? ja ne znam kako smo mi uopste i vozili kola bez vucica ? verovatno po livadama i njivamaali prija kada se na brzinu stigne negde vucicevim autoputem, ne?![]()
sada jedna vuciceva nebuloza ce ponistiti sve uradjeno i izgradjeno?a zamisli tek "njegovi" leteci taksiji? ja ne znam kako smo mi uopste i vozili kola bez vucica ? verovatno po livadama i njivama