- Poruka
- 285
:shock:
Pa tako mi kazemo, zar ne? :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock:
има дана за мегдана не брини ти, а то за силу зна се ко ју је користио
Dokle cemo mi jos biti taoci tog Kosova? Kad ce vec da se otcepe?
Znaci, po tebi opet ce biti rata, ili mozda pretis (mada nije prvi put)? Hvala Bogu sto nema puno ljudi koji misle kao ti![]()
Ja не претим, ја памтим и враћам, а верујми има много оних који мисле као ја
Dokle cemo mi jos biti taoci tog Kosova? Kad ce vec da se otcepe?
I mi i oni
Pa ako je tako, onda i Albanci pamte pa vrate, i veruj mi da ima puno takvih Albanaca.
Ja не претим, ја памтим и враћам, а верујми има много оних који мисле као ја
шта памтите 17. март? Оне спаљене цркве и манастире?
Uhhh to je grozno, ali i vi ste spalili dzamije.
Sta ima da pamtis?! Nisu Albanci dosli na Vozdovcu da te napadaju.
Sta ima da pamtis?! Nisu Albanci dosli na Vozdovcu da te napadaju.
Ups greska,ima nas puno,Bogu hvalaZnaci, po tebi opet ce biti rata, ili mozda pretis (mada nije prvi put)? Hvala Bogu sto nema puno ljudi koji misle kao ti![]()

Чега на Космету има више? Рачунај и оне цркве које су претворене у џамије!
to je jedino racionalno objashnjenje
ti si ludto je jedino racionalno objashnjenje
![]()
Zaboravljas jednu cinjenicu. Manastiri i crkve na Kosovu bili su prvobitno albanski i kasnije su ih oteli Srbi koji su unistili veliki broj albanskih katolickih crkava.
dobro chinjenica je da si lud. jel moze takoNije objasnjenje vec cinjenica!![]()

Zaboravljas jednu cinjenicu. Manastiri i crkve na Kosovu bili su prvobitno albanski i kasnije su ih oteli Srbi koji su unistili veliki broj albanskih katolickih crkava.
dobro chinjenica je da si lud. jel moze tako![]()
Хахахахах, значи Немањићи су били католички Албанци???
Ево да претпставим да си у праву (што ја апсурдно)
1. Како то да онда у тим католичким црквама провладавају православни елементи?
2. Ако су их Албанци изградили зашто их руше?
3. Зашто сте из католичанства прешли у Ислам?
Drago mi je sto kradete i lazete,gadite nam se sve vise,a i pokazujete da vam je to karakterna osobina!
kome, tachiju ? e sad sam se stvarno oduzeo od strahaCinjenica je da cu te sad prijaviti. Usput, ne vredjam se, jer mi to kazes ti!
![]()