jedite_kod_Joa
Elita
- Poruka
- 19.903
ХАХАХАААА.....
Чуо сам то данас на РТС-у.Ваљао сам се.
Чуо сам то данас на РТС-у.Ваљао сам се.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto se stideti ubijanja terorista, pa to rade sve zemlje, niko ne trpi ubice na svojoj teritoriji. 8)kazu neki srbi, sa kojima ti nemas nista, "cega se pametan stidi time se budala ponosi"
Zašto se stideti ubijanja terorista, pa to rade sve yemlje, niko ne trpi ubice na svojoj teritoriji. 8)
Pa pogledaj spomenike tim ljudima, svi su u maskirnoj uniformi na slici, sanjali su da će ubijanjem srpskih vojnika i policajaca stvoriti veliku Albaniju, samo su im se snovi bzo srušili, hteli su tudju krv, a prolili svoju, na kraju dobili su ono shto su tražili, za nauk ostalim patriJotama sa Kosova. Čime god da odišu moji komentari, oni su potkrepljeni činjenicama, koje možeš da vidiš kraj puteva kuda su "čuvene" albanske patriJote hodile (ne dugo) 8)iako ti komentari ne odisu bas .... nekako su mi interesantni, mislim uvek me nasmeju
ps. po celoj jugi je bilo za tebe i tebi sl. terorista a?![]()
Ademe, svestan si da Tačija slušaju i trpe samo zbog posla?
Pa pogledaj spomenike tim ljudima, svi su u maskirnoj uniformi na slici, sanjali su da će ubijanjem srpskih vojnika i policajaca stvoriti veliku Albaniju, samo su im se snovi bzo srušili, hteli su tudju krv, a prolili svoju, na kraju dobili su ono shto su tražili, za nauk ostalim patriJotama sa Kosova. Čime god da odišu moji komentari, oni su potkrepljeni činjenicama, koje možeš da vidiš kraj puteva kuda su "čuvene" albanske patriJote hodile (ne dugo) 8)
KZS: Kosovo ima 73 staraca starosne dobi preko 100 godina
On je izjavio da tokom izvršenog istraživanja prosečna dužina života se kreće oko 60 godina. U opštini Prizren starci preko 100 godina su svega 17 osoba, u opštini Prištine 13, u Uroševcu 10, Djakovici 9, u Peći 9, u Mitrovici 8, Gnjilanu 7, dok se ukupno na Kosovu smatra da su 73 osobe starosne dobi preko 100 godina.
А зар ти није пало на памет да је то због удобног живота који су имали у Југославији, било Краљевини или Републици?
Nezavisnost za 10 ili 20 dana, priznavanje "u tri talasa"
Blic - Pre sat i 6 minuta
Proglašenje nezavisnosti Kosova moglo bi da usledi za 10 dana ili krajem februara, a moguće je i polovinom marta, u zavisnosti od toga ko pobedi na predsedničkim izborima u Srbiji, a scenario priznavanja imaće "tri talasa", pišu danas strani mediji.
Ako na predsedničkim izborima u nedelju, 3. februara, pobedi Tomislav Nikolić, Kosovo bi moglo da proglasi nezavisnost 10. februara, a ukoliko Tadić ostane predsednik, to će, možda, biti odloženo do druge polovine februara, a moguće je i do polovine marta, prenele su agencije, pozivajući se na neimenovani izvor u Prištini.
Britanska agencija Rojters i ruska Itar-Tass, pozivajući se na neimenovani prištinski politički izvor, javile su da bi Kosovo moglo da proglasiti nezavisnost, uz podršku Zapada, u vikendu posle predsedničkih izbora u Srbiji, ukoliko pobedi kandidat radikala.
Zasto grubim i bezobzirnim odlukama vredjati osecanja i mir miliona ljudi koji zive na ovim prostorima. Treba lepo ljudima na Kosovu i Metohiji objasniti, ako zelite sukobe sa Srbijom na neodredjeno vreme, mozemo proglasiti nezavisnost Kosova. Takvo Kosovo nece nikad biti deo UN, nikad nece biti clan MMF, Svetske banke, EU itd.
Bice lose i nama i njima.
Ako pregovaramo sa Srbijom bice bolje i nama i njima. Pregovori mogu da traju dugo, Bolji su dugi pregovori nego bilo kakav rat, neprijateljstvo.
U tome se sastoji politika aktivne miroljubive koegzistencije . Toliko se moze sada.
Iako nas vecina EU podrzava i USA, sve to ne moze da zameni Srbiju koja trazi da bude uvazena. EU i USA nije sve dozvoljeno. Tu postoje ogranicenja.
Buducnost Kosova i Metohije je saradnja i prijateljstvo sa Srbijom.
Na Kosovu i Metohiji se nikad nece ziveti lepo ako su odnosi sa Srbijom neprijateljski.Mislite li da je Srbiji prijatno da na jugu ima stalno potencijalno ratno zariste i incidente.
To su cinjenice.
Zato sada treba cuvati bezbednost, mir i pregovarati bez inata, otvoreno i posteno.Visegodisnji pregovori bez zavojevaca uvek daju prave pozitivne rezultate ..
relativno pametan post, zato ajde lepo nas priznajete i da sve zaboravimo, da nastavimo komsijski kao da nikada rata nije bilo medju nama. i obecavam da cemo kada bude neka sportska utakmica i sl. i mi cemo navijati za srbiju
Nece da moze. St'ono kaze narod, "oteto prokleto." Ovako, kako ce da bidne, vi cete da proglasite nezavisnost, priznace vas neke drzave, a neke bogumi i nece, EU-u i UN-u necete moci da prismrdite, mi cemo da vam spicimo ekonomsku blokadu (da vidis kako je kilometarski red za hleb super za kondiciju), a sto je najbolje, moracete prema Srbima na KiM da budete dobri k'o devojcice, da ne biste izgubili podrsku zapada.relativno pametan post, zato ajde lepo nas priznajete i da sve zaboravimo, da nastavimo komsijski kao da nikada rata nije bilo medju nama. i obecavam da cemo kada bude neka sportska utakmica i sl. i mi cemo navijati za srbiju
![]()
Provociraš previše za moj ukus.
Kako da Vas priznamo kad vi necete da pregovarate.
.