MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 33.765
Plaćam i ja ulaz u beogradske muzeje, a Hrvatska je gradila Beograd.Замисли да плаћаш струју Шиптарима, а Србија градила Газиводе...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plaćam i ja ulaz u beogradske muzeje, a Hrvatska je gradila Beograd.Замисли да плаћаш струју Шиптарима, а Србија градила Газиводе...
ajde supersoldat smanji dozivljaj.jesi li rekao da je izdaja ?
HAPSI VUCICA ILI TI BANDU IZDAJNICKU KOJA JE DOVELA DO IZDAJE!
ZA IZDAJU SE NE CEKAJU IZBORI!
hapsi bandu sta cekas ?!
Где је градила?Plaćam i ja ulaz u beogradske muzeje, a Hrvatska je gradila Beograd.
Nakon 1945., genije!Где је градила?
Правила Јасеновац
Ko normalan veruje u tvoju priču kada danas naši generali sede i dogovaraju se u Beogradu sa gostima koji su aktivni američki generali?vlast se menja na izborima a ne ulicnim majdan CIA sponzorisanim revolucijama zapamti to
Шта сте изградили?Nakon 1945., genije!![]()
E ako je Vucic govorio , onda nema izdaje, to ce onda sigurno biti i jeftino i dobro odradjeno...neće još dugo postoje planovi koji će se aktivirati u pogodnom trenutku da se ibar rijeka preusmjeri drugim tokom...o tome je vučić govorio.
Vrlo brzo moze da se desi , da u BG placas siptarima struju....Замисли да плаћаш струју Шиптарима, а Србија градила Газиводе...
Резолуцијом обрисати гузу. Јел поштује неко ту јебену резолуцију? Нико.Gledam vas samo i čitam šta pišete ovde.Za nepoverovati je da ste protiv mira u Srbiji jer nam tapiju na Kosovo čuva rezolucija 1244 i mi moramo ovako jer tamo postoje snage UN,a prozivate ovu vlast da je izdajnička,a sa druge strane nemate ništa protiv EU,iako su oni direktni krivci za trenutnu situaciju.Ali to vama ne smeta.Licemeri jedni.
Нисте ви добили по њушци, равнање за Први Светски, Други Светски и 90е.Резолуцијом обрисати гузу. Јел поштује неко ту јебену резолуцију? Нико.
Власт јесте издајничка, све су предали, насупрот тој резолуцији.
Шта је остало доле од српске државе и државности?
Ко каже да немамо ништа против ЕУ?
Ја сам рекао да нам не треба ни ЕУ а ни Русија од које нема икакве користи.
Пре би се рекло да теби, и таквима, не смета издајничка политика Вучића, и немаш проблем са оним што он ради.
Крива је ЕУ, али крива је и власт што је све дала, се добила ништа заузврат.
kako studenti, da izdaju Srbiju, kada je Srbija odavno izdana...kada je AV, huskao Srbe u Glini, davne 1994g, ovi studenti nisu bili ni rodjeni...AC, dovodio ratne zlocince u Srbiju...isao da se pokloni ratnom zlocincu Klintonuizdaja jeste
zato u napadam vucuca godinama
sa druge strane tvoji blokaderi su jos vece izdajice
oni bi dali i kosovo i vojvodinu pride
vidis i sam da su u sluzbi zapada a direktni mentori su im pripadnici ustaskog pokreta