Предаја енергетског суверенитета:Газиводе и струја у рукама тзв.„Републике Косово“

Ao nisu hteli da placaju struju aktuelnim vlastima na Kosovu onda su trebali tokom decenija pre 1999-te da se bore za to. A ne da prodaju zemlju svojim komsijama muslimanske veroispovesti za velike sume u svajcarskim francima i sele se u Sumadiju ili Montenegro. Pa da su tadasnji gradjani SAP Kosovo pravolsavne veroispovesti postupili rodoljubno danas nesko ne bi imao problema sto mora da placa elektricnu energiju iako je navikao da je vec decenijama ne placa.
To je sustina.

A svakako nije sutina da je Srbija ucestvovala u gradnji Gazivoda ( jer, naravno, gradjani Kosova nisu apsolutno nista davali u budzet SR Srbije) a da je izgubila rat na Kosovu i time i tu teritoriju te fakticka prava i na drzavne objekte tamo. Ako se ne slazete sa tim, molim, zasto ne povedete rat protiv NATO-a da nesko u buducnosti ne placa struju, a?

Замисли да плаћаш струју Шиптарима, а Србија градила Газиводе...
Vrlo brzo moze da se desi , da u BG placas siptarima struju....
Samo je jedan tata, ostalo su cike...

Ne bih ja poslovao sa hrvatinma iako drze 20% biznisa u beogradu, samo se to ne zna..
Skoro sve vece u smislu kapitala firme iz hrvatske sa svetom rade preko kancelarija u bg, to je javna tajna..

Jok sad ce sa arapima i izraelom da rade iz zagreba, kad iz bg moze da mnogo lakse organizuju transport kopnenim putem ili putovanje avionom..

Zagreb je kao Nis provincija za veliki kapital...malo bolje od Nisa...a zar ja to treba da pricam , znaju Hrvati da je Zagreb za zivot nije prestonica kapitala iako eto Remac pravi taj taksi bez vozaca, u Zagrebu...ali zapinje, dok Kinezi u svojim gradovima to imaju vec radi dovoljno dugo...
Dakle vec imaju provereno u praksi , radi godinu dana minimalno u desetak gradova....

1000010475.png
1000010490.png

Gledam vas samo i čitam šta pišete ovde.Za nepoverovati je da ste protiv mira u Srbiji jer nam tapiju na Kosovo čuva rezolucija 1244 i mi moramo ovako jer tamo postoje snage UN,a prozivate ovu vlast da je izdajnička,a sa druge strane nemate ništa protiv EU,iako su oni direktni krivci za trenutnu situaciju.Ali to vama ne smeta.Licemeri jedni.

Gledam vas samo i čitam šta pišete ovde.Za nepoverovati je da ste protiv mira u Srbiji jer nam tapiju na Kosovo čuva rezolucija 1244 i mi moramo ovako jer tamo postoje snage UN,a prozivate ovu vlast da je izdajnička,a sa druge strane nemate ništa protiv EU,iako su oni direktni krivci za trenutnu situaciju.Ali to vama ne smeta.Licemeri jedni.
Резолуцијом обрисати гузу. Јел поштује неко ту јебену резолуцију? Нико.
Власт јесте издајничка, све су предали, насупрот тој резолуцији.

Шта је остало доле од српске државе и државности?

Ко каже да немамо ништа против ЕУ?
Ја сам рекао да нам не треба ни ЕУ а ни Русија од које нема икакве користи.
Пре би се рекло да теби, и таквима, не смета издајничка политика Вучића, и немаш проблем са оним што он ради.

Крива је ЕУ, али крива је и власт што је све дала, се добила ништа заузврат.

Резолуцијом обрисати гузу. Јел поштује неко ту јебену резолуцију? Нико.
Власт јесте издајничка, све су предали, насупрот тој резолуцији.

Шта је остало доле од српске државе и државности?

Ко каже да немамо ништа против ЕУ?
Ја сам рекао да нам не треба ни ЕУ а ни Русија од које нема икакве користи.
Пре би се рекло да теби, и таквима, не смета издајничка политика Вучића, и немаш проблем са оним што он ради.

Крива је ЕУ, али крива је и власт што је све дала, се добила ништа заузврат.
Нисте ви добили по њушци, равнање за Први Светски, Други Светски и 90е. ;)

izdaja jeste

zato u napadam vucuca godinama

sa druge strane tvoji blokaderi su jos vece izdajice

oni bi dali i kosovo i vojvodinu pride

vidis i sam da su u sluzbi zapada a direktni mentori su im pripadnici ustaskog pokreta
kako studenti, da izdaju Srbiju, kada je Srbija odavno izdana...kada je AV, huskao Srbe u Glini, davne 1994g, ovi studenti nisu bili ni rodjeni...AC, dovodio ratne zlocince u Srbiju...isao da se pokloni ratnom zlocincu Klintonu

I šta smo dobili što smo se medjusobno ubijali.Imali smo državu u kojoj smo svi lepo živeli.Ja samo žalim što Kadijević nije pohapsio svu bagru od političara i poslao na doživotne robije.Da je to uradio.ne bi došlo do rata i rasturanja države.Sad,šta je tu je,dobili smo šta smo tražili,ali je problem što sadašnji političari opet huškaju narod jedni na druge.Da bi i dalje opstali na vlasti.Jel opet trebamo da se hvatamo oružja i istrebimo ovo što je preteklo iz zadnjeg rata.A sve nas je manje i manje,i jednih i drugih.Da li ćemo se jednom dozvati pameti i prestati prozivati.

Back