Šetnja Studenata za odbranu AP.Kosovo i Metohija "Studenti za Kosmet" 11.oktobar 2025 god u Beogradu VIDEO

Miloš38

Domaćin
Poruka
3.888

56hg.jpg 61KcBVl3gVL.jpg

Tema neprijatna i za pederograđaniste koji su protiv Vučića, i neprijatna za navodne srpske rodoljube koju su za Vučića.
I čini mi se da se zato potiskuje sa vrha forumske prve stranice.
Imaju zajednički interes: Pederograđanisti ne mogu da studente predstavljaju kao građaniste i da im tako oteruju patriotske glasove, "srpski rodoljubi" koji su za Vučića, takođe mogu to isto.

Vrhunski potez studenata - u trenutku dok se Šiptari i Vučićevi mafijaši iživljavaju nad Srbima na Kosmteu, Vučićevi mediji horski ćute, jedini koji su im dali podršku su studenti.

@Mstislav @zbiljaš @38imak @ssmpmd Dečaci, jeste li se vi sada ispisali iz podržavalaca studentske pobune? :per: Nema logike da budete za studente, kad se oni protive, a Vučić vam isporučuje politiku oko Kosova za koju se zalažete.

oar2.jpg

@Black Hand @Casual Observer @Stojkov Menidjer Je li i dalje nameravate da jedete ... i da Vučića koji ispunjava želje ovim gore građanistima, nazivate patriotom, ili ćete na stranu studenata koji se njemu suprotstavljaju?

:cool:

Svi koji ste prozvani ovde ste u grotesknoj poziciji. Jedni ne podržavaju Vučićevu vlast, ali podržavaju ono kako se on odnosi prema najvažnijim državnim pitanjima - Kosovo i Rusija. Drugi lažu sami sebe i pokušavaju da lažu druge da Vučić ne radi ono što radi. :lol:

Degradirajuće, samoponižavajuće, ne znam šta drugo da kažem.

Svi koji ste prozvani ovde ste u grotesknoj poziciji. Jedni ne podržavaju Vučićevu vlast, ali podržavaju ono kako se on odnosi prema najvažnijim državnim pitanjima - Kosovo i Rusija. Drugi lažu sami sebe i pokušavaju da lažu druge da Vučić ne radi ono što radi. :lol:

Degradirajuće, samoponižavajuće, ne znam šta drugo da kažem.
Vucicev rezim je preslikan Putinov rezim, sa manje para, i u manjoj drzavi.

Back