Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam njegove slike ali cu ga slikati kada ga vidim sledeci put,ako ne budem opet kao i obichno zaboravila mobilni kod kuce...
a malo pre sam zaboravila da kazem da me ceo komshiluk gleda kao idiota zato sto se druzim sa konjem![]()

nemam njegove slike ali cu ga slikati kada ga vidim sledeci put,ako ne budem opet kao i obichno zaboravila mobilni kod kuce...
a malo pre sam zaboravila da kazem da me ceo komshiluk gleda kao idiota zato sto se druzim sa konjem![]()

pa klincima od nekih 6 ili 6 godina sam teta...bar oni tako misle...![]()
Vidim da sto oziveli ovu temu...
evo slicica:
![]()
Lastoooooooo ljubvi moja![]()
tkacio:
tkacio: kamenjem.
tkacio: posle sam se vratila da proverim stanje i bili su dalje od nje i nisu je dirali...
ali joj se nije dopalo pa me gurnula glavom i poche4la da mlati glavom gore dole.....bas me uplasila...rekoh sad kad me opali,gotova sam...pa sam se sklonila 

ja? ja ih mnoooogo volim
kao klinka sam stalno smarala caleta da se preselimo negde u ovchu ili borchu(tad je to bilo "selo")....i da mi kupi kobilu......
heheheheh i dan danas ga smaram da kada se vrati iz kanade,kupi kucu negde dalje od grada i da mi vec jednom kupi tu kobilu.......
slaba vajda......ne bi imao ko da brine o njoj buduci da su moji vec stariji a ja ne bih zivela blizu njih....
svejedno mozda jednog dana......![]()
ubedicu ja njega