L.krofnica

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Sve najbolje osobi kao što si ti želim, nadam se da ćeš udomiti sve svoje štićenike:heart:
  zdravo. Pitala si me da li cu i kada dobiti leglo od Sirline mame. Kao sto sam obecao, obavestavam te da imam leglo njenih stenaca staro 35 dana. Za prodaju ce stici za dvadesetak dana , kad prodju sve veterinarske tretmane (vakcinacije i dehelmetizacije).
  Moj telefon je 063634578. Pozdrav tebi i Sirlici od Dragana (Save) iz Jagodine. :bye:
  Aj, pa šta je to bilo sa Megicom?! :( Pogledaću je li sredila Smeh, ovih dana samo ona moderiše, pa ako nije, prebacujem.
  Joj ne mogu da budem skromna kad je ona u pitanju.. med je zivi. Pudle i dogosi su susta suprotnost, pudle su zivahne, vesele, radoznale, dok su dogosi naizgled flegmani i pomalo trapavi.. :D Obozavam jedne i druge. Postavi slike kad nadjes vremena da vidimo kako napreduje malecka. :)
  Ima dosta njenih slika na temi dogo argentino. Obozavam da je fotkam, ali nije bas pozerka. :)
  Jao blago meni ne prepoznajem morsko prase dzaba i naocare. :lol: Sad cu da pogledam temu o pudlama. Shirli kao Shirli Templ? Mnogo slatko ime. :D Imala sam pudlu davno, sada se brinem o Sari, ne zivi sa mnom ali je 'moja' samo moja. :D
  e i ono sa kozom na vratu je dobra tehnika.Dobro si chula da kuje to rade.Moja Una je histerik bila uvek(i sada je,samo je vaspitana pa se kontrolise koliko-toliko,hihihih) i nekad je samo to sa kozom palilo....samo je uhvatim,malkice prodrmam i drzim je dok se ne smiri....nekad je i ludela i grizla pa sam je drzala uz pod dok se ne smiri
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top