Konji

Pa ljutila bi se i ti kad bi naisla na ovo kao i ja! Kako sad nema zakona? Pitam te zato sto sam i ja volonter u Noi, tj. pokusavam da budem. Bila sam jedno 4-5 puta na shtandu!

Prvo moram da vam se pohvalim: dobila sam kacket sa znakom casopisa KONJI!!! Danas mi je stigao iz Hrvatske!PRELEP JE!

Drugo:mislim da sve vise idete off topic i da se o NOI dogovarate preko pp. Bez veze je da o tome pisete ovde...(ili otvorite novu temu)...

Nensy: gde si jahala konja?Na plazi?Joj to mi je san od kad znam za sebe-da jasem na plazi... :-D

da ja sam trenutno na Malti i raspitivala sam se.konacno sam uspela da nadjem....
jedan sat je 10eura,slicno kao kod nas.
Ovde ima jako malo pescanih plaza ali samo da ti kazem da je bilo prelepo....kao u filmovima....
idem 2puta nedeljno...da ne izadjem iz forme kad se vratim...ovde su uglavnom araberi i ne vode bas nesto puno racuna o njima...pozz
ps.kako tebi ide jahanje?

Blago tebi!!! Bas uzivas!!!

Ja sam bila u klubu pre par dana.Ima 5 zdrebadi.Preslatki su!!!
Ali nisam jahala bas dugo...mozda 2 meseca...:(

Evo jednog:

Поздрављам вас овим лепим призором...
2005639464173316515_rs.jpg

Ергела Љубичево

Hej,pa gde ste svi?
ja bilas na Zlatiboru 7 dana i tako...tema zamrla?
Inace,tamo sam,naravno kao i svuda gde god krenem, trazila konje...
I nasla sam ih!
Ali mi se uopste nije svidelo kako ih tretiraju...Ja sam stigla na tzv."ranc" i konji su po najvecem suncu bili osedlani i cekali...Mislila sam da su tek stigli sa terena ili da neka grupa ljudi treba da dodje da ih jaseali...sam se prevarila..Oni su tako u stand by-u non stop....Cekaju...Oprema je bez veze...Ja znam da je oprema skupa itd...Ali kanapima umasto dizgina...itd...???
Bilo je 3-4 ponija i 4-5-6 velikih...Bas su mi bili nekako tuzni... :( Cak ih nisam ni slikala koliko sam se zbunila kad sam ih videla... :confused:

Samo sam se popela na jednog ....ali nisam htela da jasem...bilo mi je skroz bezveze...tako su mi bili tuzni...A mozda ja tripujem...jer sam ocekivala nesto extra a ispalo... :-?

Pa ne znam bas, nije uopste u redu da ih tako ostavljaju po vrucini ...... Cula sam od drugarice da je super jahanje na Zlatiboru, da mozes da ides sam ili sa vodicem po nekim livadama i tako ....

Pa ja mislim da mozes....ali s obzirom da sam pocetnik ja i nisam htela bas da se zavlacim po sumama sa nekim nepoznatim konjem koji nema opremu kako treba...
A postoji i drugi KK...on je skroz na suprotnoj strani od onih kod kojih sam ja bila...Tamo nisam stigla da odem....ali sl.put cu sigurno...:)

e ljudi malo sam zapostavila forum,nikako da nadjem vremena.... to za zlatibor sam cula da ocajno cuvaju konje.... ljudi necete verovati kakvog sam passtuva videla...u zivotu mirnijeg konja nisam videla...
a pastuv je...englez..ranije se trkao i ima dobre rezultate...na prodaju je...odlicno ocuvan...traze 1500e za njega. jedina mana sto ima 13god.
idem danas da ga jasem,mozda ga kupim ako mi bude odgovarao...inace danas idem u dundic posle dugo vremena....pozdrav svima... sanja koliko ti dugo jasesh?

ma nema veze to sto ima 13 god, ako je miran, dobar, poslusan i ako ti se svidja. u dundicu, nista novo ......
Ja sam nesto razmisljala da se prijavim za endurance ....jel neko od vas nekad isao na endurance ??

Ja sam danas stigla sa mora...zato me nije bilo toliko dugo...
Ja jesem veoma retko tako da se to ne moze meriti vremenski nego po br,casova...Mislim da imam nekih 15 casova odjahanih....

Mozete li mi preporuciti neki klub u kome mogu da ucim jahanje? Videla sam da pominjete klub Aleksa Dundic, je li to definitivna preporuka?

Zvala sam ih i 8 casova kod trenera Mirka je 100eura. U trenutku mi se to ucinilo kao puno, ali mozda i nije :-?

Nadam se da jos uvek pratite ovu temu..

I hvala unapred ;)

Pozdrav!

Back