Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam njegove slike ali cu ga slikati kada ga vidim sledeci put,ako ne budem opet kao i obichno zaboravila mobilni kod kuce...
a malo pre sam zaboravila da kazem da me ceo komshiluk gleda kao idiota zato sto se druzim sa konjem![]()
nemam njegove slike ali cu ga slikati kada ga vidim sledeci put,ako ne budem opet kao i obichno zaboravila mobilni kod kuce...
a malo pre sam zaboravila da kazem da me ceo komshiluk gleda kao idiota zato sto se druzim sa konjem![]()
pa klincima od nekih 6 ili 6 godina sam teta...bar oni tako misle...![]()
Vidim da sto oziveli ovu temu...
evo slicica:
![]()
Lastoooooooo ljubvi moja![]()
ja? ja ih mnoooogo volim
kao klinka sam stalno smarala caleta da se preselimo negde u ovchu ili borchu(tad je to bilo "selo")....i da mi kupi kobilu......
heheheheh i dan danas ga smaram da kada se vrati iz kanade,kupi kucu negde dalje od grada i da mi vec jednom kupi tu kobilu.......
slaba vajda......ne bi imao ko da brine o njoj buduci da su moji vec stariji a ja ne bih zivela blizu njih....
svejedno mozda jednog dana......![]()