Konji

nemam njegove slike ali cu ga slikati kada ga vidim sledeci put,ako ne budem opet kao i obichno zaboravila mobilni kod kuce...
a malo pre sam zaboravila da kazem da me ceo komshiluk gleda kao idiota zato sto se druzim sa konjem :roll:

nemam njegove slike ali cu ga slikati kada ga vidim sledeci put,ako ne budem opet kao i obichno zaboravila mobilni kod kuce...
a malo pre sam zaboravila da kazem da me ceo komshiluk gleda kao idiota zato sto se druzim sa konjem :roll:

Ma samo ih cooliraj sta ti nisi idiot oni su zato sto to ne shvataju...i ziwotinje su coweciji prijatelj...aj ga swikaj pls pls pls kiss

ma kuliram ja :whistling:
ionako vec misle da sam debil,posto non stop pored une setam jos ponekog psa i ti psi se menjaju na svakih nekoliko nedelja odprilike...a hranim i lutalice koje trche oko mene u choporu misleci da ima jos klope....pa onda scene sa machkama koje su poludivlje i ja ih jurim sa klopom da jedu,da im neki pas ne bi pojeo....
ja sam psiho u svom kraju,ali uteha je da ih ima jos koji su kao ja....tako da nije sva paznja na mene usmerena :mrgreen:
a konja sam trazila sinoc i nema ga... :sad2:
naci cu ga vec

ne bi me chudilo da se sprijateljim sa nekom od kokoshaka tamo blizu ade.. :roll:
samo malo sam zapustila zivuljke u poslednje vreme,ali ima ko da ih hrani,pa ne brinem...
a najludje je sto sa mnom idu i deca iz moje zgrade... :lol: chim me vide,odma vichu "teto,teto,ima mala kuca tamo...."

Vidim da sto oziveli ovu temu...
evo slicica:
DSCN4503-1.jpg

DSCN1955-1.jpg

dvopreg2-1.jpg

Evo fotki jenog inostranog fotografa:

http://www.timflach.com/

izvela sam Unu jutros i neki ciga doveo belu kobilu u parkic i vezao je....
ta ista bela kobila je skoro bila vezana na suncu na 36 stepeni(36 u hladu a na suncu pitaj boga) pa je pala bila i nije mogla da se digne,pa sam ko budala isla gore dole donoseci joj vodu u flasi od dve litre i kantici da pije....pila je i pila i pila pa se napila i ustala i nastavila da pase......a na prednjem delu...kako se bese zove taj deo tela....iznad prednjih nogu ima dve rane otvorene...od onih sr...nja za vuchu kola...:roll: :otkacio:
elem doveo danas ciga nju i vezao je...nema veze sto ce kisa i tako... :roll:
i otisao ciga i posle nekog vremena dolaze tri klinca tu iz komshiluka i ja krenem sa Unom kuci posto su klinci doneli loptu pa rekoh da ne smetamo nas dve.Kad ja pogledam u kobilu a ona pokusava da pobegne i bacim pogled na klince a oni stoje i gadjaju je :otkacio: kamenjem.
i ja se izderem Alo bre,ako vas samo vidim jos jednom da ste samo POGLEDALI konja,prebicu vas,muchitelji mali!!
i oni su istog trena pobegli :otkacio: posle sam se vratila da proverim stanje i bili su dalje od nje i nisu je dirali...
popizdela sam

Jadan konjic. Je li na Banovom brdu? Pored moje kancelarije svaki dan prolaze dve kocije - jedan konj je beo, jedan je braon. Tog braon drze vezanog na suncu pored Obrenovackog puta ispod Brda. Isto bez vode, i mrsav je jadan..

chukarichka padina....
znam ima jedan braon mrsav i ta bela kobila...ona nije mrsava...malo pre sam je mazila :zaljubljena: ali joj se nije dopalo pa me gurnula glavom i poche4la da mlati glavom gore dole.....bas me uplasila...rekoh sad kad me opali,gotova sam...pa sam se sklonila :lol:
nisu oni jedini....ima ih mnogo...ali onog "mog" sa plavim okom nema nigde :sad2:

ja? ja ih mnoooogo volim :sad2:
kao klinka sam stalno smarala caleta da se preselimo negde u ovchu ili borchu(tad je to bilo "selo")....i da mi kupi kobilu......
heheheheh i dan danas ga smaram da kada se vrati iz kanade,kupi kucu negde dalje od grada i da mi vec jednom kupi tu kobilu.......:lol:
slaba vajda......ne bi imao ko da brine o njoj buduci da su moji vec stariji a ja ne bih zivela blizu njih.... :sad2:
svejedno mozda jednog dana...... :)

ja? ja ih mnoooogo volim :sad2:
kao klinka sam stalno smarala caleta da se preselimo negde u ovchu ili borchu(tad je to bilo "selo")....i da mi kupi kobilu......
heheheheh i dan danas ga smaram da kada se vrati iz kanade,kupi kucu negde dalje od grada i da mi vec jednom kupi tu kobilu.......:lol:
slaba vajda......ne bi imao ko da brine o njoj buduci da su moji vec stariji a ja ne bih zivela blizu njih.... :sad2:
svejedno mozda jednog dana...... :)

ja sad smaram caleta da me pusti da idem na jahanje.....za to ubedjivanje potrebna je dobra stategija,koju razradjujem vec godinu dana:mrgreen:ubedicu ja njega:cool:

A ja najvise :D:bye:

Ja sam ovog septembra krenula na jahanje i potpuno se odusevila. Vi svi imate zivotinje u kuci /psa, macku../ ja vec godinu i po dana nemam ni jednu i bas mi nedostaje.

Tako odem na jahanje i izmazim sve pse i macke u okolini, posto ih uvek ima u klubovima, i sa konjima provedem dosta vremena i super je osecaj. Kao da zivim negde u prirodi. I priroda i grad istovremeno.

Jedino sto u zadnje vreme radim previse i nista ne stizem.. :confused::thumbdown::(:dash:

@Mico, ta dva konja vidjam skoro svaki dan, ali ili su oni u trku ili sam ja u kolima, a oni negde gde ne moze da se stane.. tako da ih do sada nisam mazila..
Odnesi im neku sargarepu i za mene kada ih budes mazila ;)

Back