Frederick_
Elita
- Poruka
- 18.950
Znaci, ako zacutis - da bezimo?I kad ćutim - ja govorim.
Kada ja ćutim, dešava se sa mnom nešto krajnje ozbiljno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci, ako zacutis - da bezimo?I kad ćutim - ja govorim.
Kada ja ćutim, dešava se sa mnom nešto krajnje ozbiljno.
Ma ne, to znači da sam jako tužna.Znaci, ako zacutis - da bezimo?![]()
Naravno.Pogrešni utisci, loše shvaćene poruke..
Kada sam otvorila temu, pre svega sam mislila na komunikaciju u stvarnosti.
Bez kontakta očiju, bez gestova, mimike, teško je steći pravi utisak.
Da , zato i treba osećanja "meriti " rečima koje se izgovaraju i rečima koje se ne izgovaraju ( razumeti jezik tišine) . Nekada je i čutanje vrlo jak odgovor !Zabrinuta, tužna, na to mislim.
Eto nekad i ćutim kada mi je baš baš baš lepo pa ne znam šta prvo da izgovorim.![]()
Misliš na okupljanja?Svadbe, krštenja i slično?U većem broju ljudi nisam baš komunikativan.
Na izlazak.Misliš na okupljanja?Svadbe, krštenja i slično?
Ni ja nisam ljubitelj.
Možda ti jednostavno odgovara mali krug ljudi, koje poznaješ.Na izlazak.
Pa to opet zavisi i taj novi krug kakav je. Da li tu moze da se nadje neki dobar kontakt i pogodna osoba.Možda ti jednostavno odgovara mali krug ljudi, koje poznaješ.
Prijatnije je.
Normalno.Pa to opet zavisi i taj novi krug kakav je. Da li tu moze da se nadje neki dobar kontakt i pogodna osoba.
Da, zato smo ovde da mozemo svašta reći pred nepoznatim osobama.Normalno.
Ja sam već pisala da ne mogu sa bilo kime da razgovaram.Par rečenica i to je to.
Baš treba da se slože kockice da bih bila opuštena , ne možeš svašta ni reći pred nepoznatom osobom.
Pismeno mi ne deluješ tako, kako net može da zavara, očigledno.Zatvoren i težak ko crna zemlja, vrlo nenamerno.
Dođem ovde, izduvam se.Pismeno mi ne deluješ tako, kako net može da zavara, očigledno.
Lako je ovako...Da, zato smo ovde da mozemo svašta reći pred nepoznatim osobama.![]()
Prikrivene zlobe ima svuda.Gde lako , pogledaj samo koliko prikrivenog zlog u ljudima ovde.
Pola negiraju , pola nisu ni svesni sta je u njima.....
Najakse im reci , ti ne znas ko sam ja i tako se amnestiraju od onog sto emituju a i jesu sigurno to u sustini....neke kompleksne tvorevine ne mogu se emitovati slucajno....
Tesko mi je zapusiti usta...Da li ste komunikativni ili spadate u pasivniju grupu, koja češće samo odgovara na pitanja?
Da li to znači da misliš da su svi ljudi loši, posvećeni zlu?E to bi mozda pilo vodu kod ljudi koji zele da sve bude nasminkano da nije prakse koja se zove ucesce u projektima....
Ako ti kazem da u praksi ljudi pokazuju mnogo vece ucesce u projektima koji su predstavljeni i sadrze zle namere i komponente , nego kad nemaju zle namere i komponente, sta mogu da zakljucim iz takvog prakticnog angazovanja ljudi...
Cim takva osobenost postoji , ljudi , u mnozini , znaci ne samo vecinski nego i generalizovano su posveceni zlu.
To se da logicki i objasniti..
Bicu konkretan u odgovoru .Da li to znači da misliš da su svi ljudi loši, posvećeni zlu?
Da ne treba ulaziti u razgovore, neka nova poznanstva?
ima i pod 4.Koliko si pricljiv odredjuju sledeca 3 faktora.
1) Koliko si generalno zainteresovan za pricu.
2) Koliko te interesuju teme o kojima se prica u tvom okruzenju.
3) Koliko ti odgovara nacin na koji drustvo u kojem se nalazis misli i razgovora o pomenutim temama.
Ja sam, recimo, poprilicno zainteresovan za pricu ( 1 ) ali sam izbirljiv kad su u pitanju teme ( 2 ) i pristup temama ( 3 ).
Tako da, kad se sve sabere i oduzme, ja ti se u drustvu ponasam i osecam k'o Brus Vilis u filmu Peti Element kad udje u brod i pojavi se Chris Tucker.
oni koji smatraju da je to prirodno, ne razmisljaju o tome, a oni koji smatraju da treba da su komunikativniji, treba da porade na tome jer su ocigledno u pravu.Mislim da tema uopšte nije loša ali razumem da ti je nebitna.
Lično nisam pričalica i ne mogu sa svakim da uđem u dijalog.Pa me je interesovalo kako drugi ljudi to doživljavaju.
Onda ljude smatraš zlima....Da li ce biti vise ukljuceni u projekte koji u sebi imaju zle namere, da.
Da li to znaci da potpomazu zlo , da.
Da li se zlo onda ojacava, da.
Da li im to nesto smeta, ne.
Nema ako ovo definises kao zle ljude....Onda ljude smatraš zlima....
Misliš da su svi isti...zli...
Ima li izuzetaka?
Nestvarno mi je da nema i dobrih, nezlonamernih ljudi.
Ali ok, to je tvoje viđenje.