R.Žiskar
Elita
- Poruka
- 15.608
... drk, drk, drk...... strrrrccc.... ahhhh....
Не, не,.... не занима ме шта радиш са својим пријатељима у песку. Ако волите да се играте на тај начин, немам ништа против.Питање је било око објашњења ове дефиниције...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И овде није питање како их ви зовете, већ како их Срби зову....Pa ja ne znam koliko ovi iz RS znaju kako ih mi zovemo.
...
Не, не,.... не занима ме шта радиш са својим пријатељима у песку. Ако волите да се играте на тај начин, немам ништа против.Питање је било око објашњења ове дефиниције...
Kaj sam ja ovdje, sudski tumac?Nije vezano za temu ali cisto za tvoju informaciju - Toplicani, za razliku od Juznomoravaca, Leskovcana, Vlasotincana, Pirotjanaca i sl. imaju mnogo (gramaticki) pravilniji izgovor i odnos prema jeziku.Eh , kad se Toplicanin bavi lingvistikom....
И овде није питање како их ви зовете, већ како их Срби зову....

Kakav ti je to potpis?![]()

Pa to pitaj onoga tko je napisao, ne mene.Kaj sam ja ovdje, sudski tumac?
Дискутујемо, убијамо време, учествујеш...ваљда је то довољно.
П.С. Ако за судију кажете судац, како кажете курир?
Дискутујемо, убијамо време, учествујеш...ваљда је то довољно.
П.С. Ако за судију кажете судац, како кажете курир?

.............
Значи, Босна, Црна Гора, Херцеговина, Далмација и Славонија су српске земље?
Хвала, слажем се.
Западни? Коментирати?

Босна није територија на којој су Срби историјски и државотворан народ?Da je samo to. Cio svijet je srbski, samo to još nije razumio.

Da, zato sto je Vojvodina u medjuvremenu (u odnosu na period kad je termin nastao) usla u sastav Srbije.
Mada bih se donekle slozio s tobom da nasi mediji tu grijese, trebaju koristiti termine "srbijanski" i "vojvodjanski".
![]()
Ja sam iz Srbije proper i Srpkinja sam. Nikad mi nije palo da sebe zovem Srbijankom. Vi preko Drine i u CG i Vojvodine zovite sebe kako hocete, ali mi smo Srbi.
uh sta ti sve napisa .
Srbi iz Vojvodine su Vojvodjani
Srbi iz uze Srbije su srbijanci.....
Kod nas u Vojvodini je tako.....
Reci nekom Srbinu iz Vojvodine da je Srbijanac.
Jel da da ne ide ...
ne ide ni tebi.
A Srbin iz uze Srbije da je Srbijanac bas ide.....
Mi ih u Vojvodini tako zovemo.
Ovo je krace .....