Ko su sad blokaderi?

I blokaderi su profesori i tužioci, pa se zovu studenti, još bolje sami sebe zovu "naša deca"...
images

Baš lep odgovor, na naše ucveljene profesore uplakane na putu od soroša do merca, uz vodjstvo piculina....
ajd, kao dečice u svoje dekanate i rektorate.....

https://radar.nova.rs/ekonomija/umesto-330-miliona-potrosili-milijardu-a-tvrde-da-su-ustedeli/

ЕУ је обезбедила бесповратни грант за комплетну документацију, понудивши 60 милиона евра као поклон и 270 милиона као повољан кредит. Влада је то одбила и пристала да Кинези граде пругу по три пута већој цени. А захтев за убрзање радова коштао је додатних 65 милиона евра.​

Написали: Владимир Обрадовић, Огњен Радоњић

Канцеларија председника Републике Србије, по непознатом основу, јер је финансијер изградње железничке деонице од Новог Сада до Келебије била Влада Србије , а инвеститор, државно предузеће Инфраструктура железница Србије, својевремено је тражио да се радови убрзају, а да би се удовољило том захтеву, извођач радова, кинески конзорцијум, који чине компаније CRIC и CCCC, поднео је нову цену, увећану за додатних 65 милиона долара, подсетила је на конференцији за новинаре 21. маја Анкетна комисија за испитивање одговорности за пад надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду.

1628164383-vucic-i.jpg.webp

Meni još nije jasno kako Srbija ovako dobro stoji kada su nam u administraciji od ustaša do balista, a u centru Beograda naseljeno pola svetske gamadi, dok su firme bukvalno sve svetske najjače poredjane na sve strane beograda...
Izgleda da ipak postoji neka tajna veza koja na vlast dovodi srpske patriote u inat engleskim interesima....Aleksandar je ipak ostavio dobru tajnu službu...

https://radar.nova.rs/ekonomija/umesto-330-miliona-potrosili-milijardu-a-tvrde-da-su-ustedeli/

ЕУ је обезбедила бесповратни грант за комплетну документацију, понудивши 60 милиона евра као поклон и 270 милиона као повољан кредит. Влада је то одбила и пристала да Кинези граде пругу по три пута већој цени. А захтев за убрзање радова коштао је додатних 65 милиона евра.​

Написали: Владимир Обрадовић, Огњен Радоњић

Канцеларија председника Републике Србије, по непознатом основу, јер је финансијер изградње железничке деонице од Новог Сада до Келебије била Влада Србије , а инвеститор, државно предузеће Инфраструктура железница Србије, својевремено је тражио да се радови убрзају, а да би се удовољило том захтеву, извођач радова, кинески конзорцијум, који чине компаније CRIC и CCCC, поднео је нову цену, увећану за додатних 65 милиона долара, подсетила је на конференцији за новинаре 21. маја Анкетна комисија за испитивање одговорности за пад надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду.

1628164383-vucic-i.jpg.webp
Pa vama više ni tetka ne veruje...lažete čim vam donese sendvič...

e, da sendviče više ni tetka neće da vam donosi, već ih nosi ćacijima na trgu, gle čuda, Nikole Pašića...

Pa vama više ni tetka ne veruje...lažete čim vam donese sendvič...

e, da sendviče više ni tetka neće da vam donosi, već ih nosi ćacijima na trgu, gle čuda, Nikole Pašića...

.. Гле чуда ... Баш тога Николе .. чије су политичке присталице због лоповлука сурово #&%#&%#&# И #)()(##=# док се крио у Блгарију

Вратио се у СРБ са Караждеровићима да настави србождерску политику

Meni još nije jasno kako Srbija ovako dobro stoji kada su nam u administraciji od ustaša do balista, a u centru Beograda naseljeno pola svetske gamadi, dok su firme bukvalno sve svetske najjače poredjane na sve strane beograda...
Izgleda da ipak postoji neka tajna veza koja na vlast dovodi srpske patriote u inat engleskim interesima....Aleksandar je ipak ostavio dobru tajnu službu...

Одговор на 'тајанствено' питање је КИНЕМСКИ КРЕДИТИ

https://raskrikavanje.rs/kineski-krediti-prijateljstvo-sa-kamatom/

Da i sada ću ponoviti, šta je bio problem da idu drugom ulicom. Da su sada tu blokaderi, ljudi koji su pristalice sns-a pa i da razumem, bune se, neće promene. Ali nisu. Tu su krimi strukture zbog kojih je čak i prolazak pored pod budnim nadzorom policije. I možda sam ja čudna al meni je to čudno u mojoj državi
:mrgreen:
Da li je u redu da sinoć neki student izjavi kako sve u Pionirskom parku treba pobiti jer su smorilibsvojim postojanjem. Imaš i snimak. Njega su plenumašu poslali na tv. Da li govori u ime svih?

Da i sada ću ponoviti, šta je bio problem da idu drugom ulicom. Da su sada tu blokaderi, ljudi koji su pristalice sns-a pa i da razumem, bune se, neće promene. Ali nisu. Tu su krimi strukture zbog kojih je čak i prolazak pored pod budnim nadzorom policije. I možda sam ja čudna al meni je to čudno u mojoj državi
:mrgreen:
Problem je što nijedna blokada nije najavljena pa su se ljudi satima zaglavljivali u kolonama čekaajući da se ovi smiluju i raziđu. Kapiraš?!

Problem je što nijedna blokada nije najavljena pa su se ljudi satima zaglavljivali u kolonama čekaajući da se ovi smiluju i raziđu. Kapiraš?!

Шта то тебе хебе неутралног .. Раде ли пластеници ? Раде шлепери ? Ааааа дааа... и овде кане нека кинта

a nadji onog što krenuo u ribolov na drugoj temi
samo mu dinamit fali...

Е, Тек ћеш да видиш, како сте дошли на власт 1944 пушком, тако ћете и сићи.

Студенти су ту само да вас испровоцирају и извучете на њих полицију да их пендречи.

Е, онда устаје наоружани народ , да вам се наиебе милосне мајке, што сте му дирали децу.

@AleksaJ

podsetio bih vas na period državnih stanova i izgradnje NBGD

bili su razni kriterijumi kako se dobijao državni stan
sem pukog broja neuseljene familije bonus poeni za listu su se dobijali ako bi neko imao retardiran porod

tako je naseljen taj NBGD
zato danas imamo brdo četnika i monarhista iz 2025-te a sve iz komuno familija

Back