Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 26.046
Potvrdjujem da je svaka blokada čin neprijateljstva i samouništenja. Sve drugo nema nema opravdanja.Upravo potvrđuješ al nisi ni svestan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potvrdjujem da je svaka blokada čin neprijateljstva i samouništenja. Sve drugo nema nema opravdanja.Upravo potvrđuješ al nisi ni svestan.
Dakle i Ćacilend?Potvrdjujem da je svaka blokada čin neprijateljstva i samouništenja. Sve drugo nema nema opravdanja.
"Ćacilend" je nužni "proizvod" nasilnih protesta kao amortizer izmedju vlasti i opozicije.Dakle i Ćacilend?
Odakle si ovo prepisao, priznaj, neću ti dati keca"Ćacilend" je nužni "proizvod" nasilnih protesta kao amortizer izmedju vlasti i opozicije.
Zbog keca se inače ne traži neko priznanje.Odakle si ovo prepisao, priznaj, neću ti dati keca![]()

Ja tražim. Bolje priznaj, jer više mrzim prepisivanje nego neznanjeZbog keca se inače ne traži neko priznanje.![]()
Je l znaš da ti je predsednik ponosni Ćaci? Je l znaš ko je uništio obrazovanje i stvorio ćacije?Sam naziv "Ćaci" je dokaz tragičnog uništenja srpskog naroda i njegovog obrazovnog sistema. Kao narod smo doživjeli moralni, etički, kulturološki poraz i to od samih sebe dozvolivši da se medjusobno mrzimo, svadjamo, uništavamo, ne uvažavamo, pa čak i ubijamo.
To će se na žalost i u budućnosti odraziti bez obzira i na promjenu vlasti.
Nema toga.. ukucaj u pretragu i vidjećeš da sam autentični autor tog "bisera".Ja tražim. Bolje priznaj, jer više mrzim prepisivanje nego neznanje![]()

Pa malo šale a i takav mi horoskop, u sve sumnjam dok se ne utvrdi suprotnoNema toga.. ukucaj u pretragu i vidjećeš da sam autentični autor tog bisera.
Uostalom.. čemu? Nema potrebe da sumnjaš.![]()
Sram te bilo.
Stidi se svoje nekulture i bezobrazluka.
Све си лепо рекао. Још кад би могао да схватиш да то исто говоре студенти, и да се боре да се то промени, онако како умеју и могу. Зато им у томе треба помоћи.Sam naziv "Ćaci" je dokaz tragičnog uništenja srpskog naroda i njegovog obrazovnog sistema. Kao narod smo doživjeli moralni, etički, kulturološki poraz i to od samih sebe dozvolivši da se medjusobno mrzimo, svadjamo, uništavamo, ne uvažavamo, pa čak i ubijamo.
To će se na žalost i u budućnosti odraziti bez obzira i na promjenu vlasti.
Nakon 15.03. su studenti poručili da neće više sami da biju bitke i da očekuju i podršku od ostalih građana. Tada su počeli da se osnivaju takozvani "zborovi građana". Ti ljudi su organizovali silne blokade. Nikada i nisu tvrdili da su studentiPa sta se onda "maju" po ulicama kao studenti, sto lazu?
Ali odgovor je unapred poznat, pa i ne moras da odgovaras.
Ne gledam tu osobu uopste.A šta vidiš ovde
Pa i zborovi grdjana su nelegalni u svrhe opstih protesta, osim na lokalnom nivou za neke vazne stvari za samu lokalnu zajednicu. Posto to nije slucaj, to je cist pokusaj opstrukcije gradjana koji drugacije misle i njihovo sputavanje da se slobodno krecu. Srecom, i ta komuno-glupost je prosla.Nakon 15.03. su studenti poručili da neće više sami da biju bitke i da očekuju i podršku od ostalih građana. Tada su počeli da se osnivaju takozvani "zborovi građana". Ti ljudi su organizovali silne blokade. Nikada i nisu tvrdili da su studenti
Da je rodjen u vreme turaka bio bi ponosni djaur turska rec za srbe hriscane na balkanuJe l znaš da ti je predsednik ponosni Ćaci? Je l znaš ko je uništio obrazovanje i stvorio ćacije?

Jel znas ti ko je stvorio blokaderose?Je l znaš da ti je predsednik ponosni Ćaci? Je l znaš ko je uništio obrazovanje i stvorio ćacije?

Није проблем ја ћу ти рећи:Ne gledam tu osobu uopste.
Da. Korupcija, krađa i ubistva. Znaš ko je stvorio Ćacije? Krađa, korupcija i ubistava.Jel znas ti ko je stvorio blokaderose?![]()
Znaci isti k drugo pakovanje,sklepao ih isti tataDa. Korupcija, krađa i ubistva. Znaš ko je stvorio Ćacije? Krađa, korupcija i ubistava.
Kada ce biti uklonjen teroristicki i paravojni kamp iz Pionirskog Parka; i uhapseni oni u drzavi koji su naredili da policija ne dira taj teroristicki kamp evo vec 7 meseci?Da li je u redu da sinoć neki student izjavi kako sve u Pionirskom parku treba pobiti jer su smorilibsvojim postojanjem. Imaš i snimak. Njega su plenumašu poslali na tv. Da li govori u ime svih?
Da, jedni kontrolisu Svu mafiju u Srbiji, i imaju 100 milijrde evra kapitala, a drugi idu u studentsku menzu na rucak i veceru.Znaci isti k drugo pakovanje,sklepao ih isti tata![]()
Istog trenutka kad tebe uhapsi KGBKada ce biti uklonjen teroristicki i paravojni kamp iz Pionirskog Parka; i uhapseni oni u drzavi koji su naredili da policija ne dira taj teroristicki kamp evo vec 7 meseci?
Klevetanje je laganje o nekome s namerom da se kod drugih navede da se te osobe gledaju u negativnom svetlu.Da. Korupcija, krađa i ubistva. Znaš ko je stvorio Ćacije? Krađa, korupcija i ubistava.