Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 86.330
keyboard warriorsi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
keyboard warriorsi
blokader je onaj koji ometa normalno funkcionisanje svakodnevnih aktivnosti gradjana Srbije.
Ti "caci" ne blokiraju nikog, osim, mozda, turiste koji bi da se slikaju pred skupstinom a ne mogu od satora.
ionako pred skupstinom treba otvoriti pesacku zonu................sta ce tu saobracaj.
Zanimljivo pitanje. I meni čudno kako je sada normalno da centar glavnog grada i skupština naše države bude blokirana. I sad nikome to ne smeta, od ovih najglasnijih koji su kukali kako ne mogu da prođu, tetki lek da odnesu jer su ulice blokirane. Sad imaju priču kako je sasvim normalno u jednom evropskom gradu, usred centar budu šatorčići blokaderskiNesto gledam, blokaderi su stali sa blokadama, nesto ne vidjam da su blokirali ulice u poslednje vreme, ispravite me ako gresim.
Sa druge strane caci i dalje blokiraju ceo plato ispred skupstine.
Ko je onda sad blokader?

meni je to razumljivo..kao sto ti ne prihvatas da blokaderi prave probleme tako i caciji ne prihvataju da oni prave probleme..svako vidi trn u tudjem oku ali ne i balvan u svom.Zanimljivo pitanje. I meni čudno kako je sada normalno da centar glavnog grada i skupština naše države bude blokirana. I sad nikome to ne smeta, od ovih najglasnijih koji su kukali kako ne mogu da prođu, tetki lek da odnesu jer su ulice blokirane. Sad imaju priču kako je sasvim normalno u jednom evropskom gradu, usred centar budu šatorčići blokaderski
![]()
Ti si beše, ono, neutralan? Jeste krađa, jeste korupcija al ovi blokaderi užasDa da...evo i ja dodao namerno da pise na tranparentu"ne nasilju"
Fake picturs...
Pogledajte prilog 1806781
Zamisli kad su ti problem ljudi koji ukazuju na tu krađu i korupciju koju si pomenuo, oni se bore, a ti? Šta radiš, kako je kod tebe?
U redu, samo jedno pitanje : kome je normalno da mu usred centra glavnog grada budu šatorčići puni nekih čudnih ljudi? Ako si video to negde u Evropi da je država postavila, onda se izvinjavam. Nije stvar da neko pravi problem već logike i razuma.meni je to razumljivo..kao sto ti ne prihvatas da blokaderi prave probleme tako i caciji ne prihvataju da oni prave probleme..svako vidi trn u tudjem oku ali ne i balvan u svom.
Нису то Шаторчићи..то су Чадори они турски као код Опсаде сулејмана величанственог,код опсаде БечаZanimljivo pitanje. I meni čudno kako je sada normalno da centar glavnog grada i skupština naše države bude blokirana. I sad nikome to ne smeta, od ovih najglasnijih koji su kukali kako ne mogu da prođu, tetki lek da odnesu jer su ulice blokirane. Sad imaju priču kako je sasvim normalno u jednom evropskom gradu, usred centar budu šatorčići blokaderski
![]()

pa bilo je..u atini su tako smestali ljude kad je zemljotres razorio pola grada.. uopste se ne radi o tome.. kad sam te na pocetku pitao oko blokada tvoj direktan odgovor je bio "kao da je problem da idu zaobilaznom ulicom"U redu, samo jedno pitanje : kome je normalno da mu usred centra glavnog grada budu šatorčići puni nekih čudnih ljudi? Ako si video to negde u Evropi da je država postavila, onda se izvinjavam. Nije stvar da neko pravi problem već logike i razuma.
Da i sada ću ponoviti, šta je bio problem da idu drugom ulicom. Da su sada tu blokaderi, ljudi koji su pristalice sns-a pa i da razumem, bune se, neće promene. Ali nisu. Tu su krimi strukture zbog kojih je čak i prolazak pored pod budnim nadzorom policije. I možda sam ja čudna al meni je to čudno u mojoj državipa bilo je..u atini su tako smestali ljude kad je zemljotres razorio pola grada.. uopste se ne radi o tome.. kad sam te na pocetku pitao oko blokada tvoj direktan odgovor je bio "kao da je problem da idu zaobilaznom ulicom"
mozda sad kapiras sta hocu da kazem..tebi je bilo normalno da blokiraju i nije ti bilo normalno sto nekome smeta i nece da ide obilaznicom...
kad su skoro blokirali auto N1 digla se frka a kad su oni blokirali druge auromobile to je bilo sasvim ok.

pa tako veliki grad ko BGD treba da ima vise pesackih zona...........to zna svako ko je iz BGD.Ti si ozbiljan? Blokirali su grad, uzurpirali Pionirski park, a sećamo se svi da je onaj Miloš rekao da će oni, studenti koji hoće da uče, biti tu dok fakulteti ne počnu da rade.
Fakulteti su počeli sa radom a park još uvek nije otvoren za sve građane.
Ti definitivno ne živiš u Beogradu, niti si Beograđanin. Kakva pešačka zona kada je u blizini Knez Mihailova koja je pešačka zona?
I ti i svi vi ovde simpatizeri i članovi vladajućih stranaka branite nešto što je neodbranjivo.
Pitam se kada će doći dan da vidimo da sklanjaju te turske čadore i da se sređuje Pionirski park?
U Ćacilendu sede ljudi koji imaju 50+. Kakvi su to studenti?Ćacilend nije blokada, nego odobreni skup studenata kojima je blokiran fakultet, a naročito studentski grad gde nekoliko siledžija iz tužilaštva drži studente kao taoce....
U Ćacilendu sede ljudi koji imaju 50+. Kakvi su to studenti?
U Ćacilendu sede ljudi koji imaju 50+. Kakvi su to studenti?
Tvrdiš da i kod nas ljudi studiraju sa 50+?Na zapadu koji pojedinci ovde kuju u zvezde i orgazmički prizivaju, ta pojava da ljudi u 50-60 pa i 70-im godinama odlučuju da studiraju nešto je normalna i sasvim uobičajena.
Pa to se vidi po "blokaderima: i njihovim facama.Tvrdiš da i kod nas ljudi studiraju sa 50+?

Oni nikada nisu ni tvrdili da su studenti,Pa to se vidi po "blokaderima: i njihovim facama.![]()
Pa sta se onda "maju" po ulicama kao studenti, sto lazu?Oni nikada nisu ni tvrdili da su studenti,
A šta vidiš ovdePa to se vidi po "blokaderima: i njihovim facama.![]()
Bio sam neutralan dok je dnevna unutar politika bila u pitanju.Ti si beše, ono, neutralan? Jeste krađa, jeste korupcija al ovi blokaderi užas
Zamisli kad su ti problem ljudi koji ukazuju na tu krađu i korupciju koju si pomenuo, oni se bore, a ti? Šta radiš, kako je kod tebe?
![]()

To se kaze caci su farsa od naroda....Ti si ozbiljan? Blokirali su grad, uzurpirali Pionirski park, a sećamo se svi da je onaj Miloš rekao da će oni, studenti koji hoće da uče, biti tu dok fakulteti ne počnu da rade.
Fakulteti su počeli sa radom a park još uvek nije otvoren za sve građane.
Ti definitivno ne živiš u Beogradu, niti si Beograđanin. Kakva pešačka zona kada je u blizini Knez Mihailova koja je pešačka zona?
I ti i svi vi ovde simpatizeri i članovi vladajućih stranaka branite nešto što je neodbranjivo.
Pitam se kada će doći dan da vidimo da sklanjaju te turske čadore i da se sređuje Pionirski park?
Jeste, jer pred Skupštinom kroz Ćacilend nikada nisu ni prolazili automobili.Ti "caci" ne blokiraju nikog, osim, mozda, turiste koji bi da se slikaju pred skupstinom a ne mogu od satora.
pa bilo je..u atini su tako smestali ljude kad je zemljotres razorio pola grada.. uopste se ne radi o tome.. kad sam te na pocetku pitao oko blokada tvoj direktan odgovor je bio "kao da je problem da idu zaobilaznom ulicom"
mozda sad kapiras sta hocu da kazem..tebi je bilo normalno da blokiraju i nije ti bilo normalno sto nekome smeta i nece da ide obilaznicom...
kad su skoro blokirali auto N1 digla se frka a kad su oni blokirali druge auromobile to je bilo sasvim ok.
meni je to razumljivo..kao sto ti ne prihvatas da blokaderi prave probleme tako i caciji ne prihvataju da oni prave probleme..svako vidi trn u tudjem oku ali ne i balvan u svom.