Ko su sad blokaderi?

Iskreno , Vucic je bas lepo ogolio srpski narod koji je vecinski, a ne ono licemreno svi smo elita, a ovamo kita..

Jel prikazao koliko Srbi vole pare, dupe bi prodali za procenat..
Jel pokazao da od patriotizma kod Srba ima samo kad komsiji crkne krava nemoj i meni da crkne...
Jel pokazao da Srbi kao uzasno napacen narod ali svojom zaslugom, ne ceni bas mnogo ljudski zivot, nesto nalik rusima
Jel pokazao na kraju da je vecina Srba na nivou cacija po svesti i po razmisljanju , po kulturi , samo ne po formalnom obrazovanju tu su svi ili doktori nauka ili batchelor diplomci...papir bajo ....
Sve je to pokazao , pa je pokazao kako lako moze da zaveze usta svima...tako sto ponavalja ono sto su oni rekli ....efikasno...

Pa je pokazao da postoji postovanje prema onome ko valja velike pare, u smislu valjace nekad, cak i kad te pljacka posteno , ali ume baja, ume...
Pa je uspesno vratio 90te, i zaeba ga neko iz BIA za Velju nevolju , njegovog pobratima....pa je morao da reaguje, ali kod Jovanjice nece da popusti , sta je to hektar dva, i da su makovi nista, a ovo neka trava....

Ovo ostalo sto radi sta hoce,to mu ne uzimam kao neku zaslugu , nije nista pokazao od nedokazivih osobina srpskog naroda...a jeste plus to sto je Srbin iz bosne...koji se uspesno predstavlja kao Beogradjanin, ali nema nijedan manir beogradjana...on beograd i shvata kao prigradsko naselje...da se on pita u centru beograda bila bi betonska rupa....sa trznim centrima....a sve bi pocinjalo negde od kosutnjaka, senjaka, dedinja, malog ustanicke i severnog bulevara... i zemuna i bataje...

Ja mislim da Srpski narod nece prihvatiti to sto je on ocigledno pokazao da postoji , ogolio ...nece..lakse je praviti se da to nisu Srbi...a ne znam ko su...
Otud cesto prica da su svi caci bosanci ili uzicani ili loznicani...jer beogradjanima koji su iz beograda, ne dodjosima, to mozda izgleda isto , uzicanin bosanac i omeksano to , vrlo blago kod loznicana ieventualno bratuncana...

Ali da ce mrznja koju je postavio da tinja, hoce....pa nema gde da ode...
Svi bi da budu bahati kao on, sta ces ti sa takvima da pricas...osim da se naguzis da bi im bilo slatko , a to nece svako....tako da mora biti sukoba i dalje...
Mozemi se se opasno primilo...

Samo da pitam posto ne gledam tv, jel to milica izdajnica napadala studente da su za teroriste? ili da su teroristi?
Jel dotle doslo....eto i to je veliki bod za Vucica da od Milice zavetnice napravi Milicu placenicu....

U Srbiji te posle novina samo pola sata razgovora sa Vucicem deli od totalne izdaje svega sto si do tada pricao....

Back