Ko su ovde nasilnici koji maltretiraju srpski narod, blokaderi ili...?

Не, нисмо.
Не прави се да не схваташ.
Истина је једна; не трпи она релативизације.
Ти би да црно буде сиво, али истина није математика пиксела.
Ako ja tvrdim da je moja argumentacija istina a ti tvrdiš da je tvoja, ko je tu u ulozi sudije? Vreme?

Ako ja tvrdim da je moja argumentacija istina a ti tvrdiš da je tvoja, ko je tu u ulozi sudije? Vreme?
Време је јадна раван која ће то показати.
Но, није то мој циљ- да се надгорњавам са непознатим особама.
Постоје неки који ово читају, на тај начин проверавају и дефинишу своје ставове и унапређују их.
Они су моја "мета".

Protest je već učinio mnogo. Nije im svejedno, ni najmanje. Nisu mirni i neće biti do daljnjeg.
Mislim da su već sada trebali biti svesni da šetaju bez jasnog rezultata, mogu oni da zamrznu godinu,ali džaba.

Prosveta nikada nije bila bolja,ovim je zakucan još 4 eksara u prosvetu i time su prosvetu spustilo na još niži nivo.

Време је јадна раван која ће то показати.
Но, није то мој циљ- да се надгорњавам са непознатим особама.
Постоје неки који ово читају, на тај начин проверавају и дефинишу своје ставове и унапређују их.
Они су моја "мета".
Drago mi je što postoje takvi, jer onda je i moj cilj postignut. Znači, ne postoji sudija u ovom slučaju?

Postoji kao što čovek reče vreme. Nečiji stav će proći test vremena ili na njemu pasti, a to ćemo vrlo brzo saznati ako se neko seti ovih tazgovora za mesec ili dva.
Ja sam rekla da postoji vreme, nisi pažljivo pratio, on je negirao, jadna ravan napisao čovek. Jedino ako nije slovna greška pa je trebalo jedna ravan ;)

Свако је судија, по својој памети, савести и знању.
Чему онда служе ови разговори, ако не томе?
Ne može svako biti sudija ako je istina jedna. Kontradiktorno je. Ovakvi razgovori služe da razmenimo stavove , bez želje da nekoga ubeđujemo u neke istine. Posle nekih razgovora, mogu preispitati svoje stavove i shvatiti istinu, recimo, ali posle nekih sam još više ubeđena da je istina na mojoj strani ;)

Back