Nesto gledam, blokaderi su stali sa blokadama, nesto ne vidjam da su blokirali ulice u poslednje vreme, ispravite me ako gresim.
Sa druge strane caci i dalje blokiraju ceo plato ispred skupstine.
Ko je onda sad blokader?
Kao i uvek sto su bili blokaderi su SNS izvrsioci, studenti su studenti, nema tu greske...
To sto se mnogi sa rasirenim guzovima zovu blokaderi, ili neki zabludeli , to je njihova stvar....onaj ko drpa je drpac ali se obicno nazivaju dripac....tako i ovi sto grade vile ali bi da se malo setaju , pa sebe ne zovu studentima, nego su blokaderi, nek budu blokaderi...
Ja sam student....ili sam uz studente....cak i kad nemaju iskustva ili imaju izmedju sebe mangupariju prodanu...sto je normalno za ocekivati....
Niti idealizujem niti sam sisao vesla, pa i sam sam bio student koji je tokom demonstracija video sta radi vrh rokovodjenja, jer sam bio blizak sa svima...
Cak mozda imam trenutno i vise moci da upravljam pokretima nego sto sam imao tada kad sam bio poznat svim kolegama studentima....a i politicarima...
Naravno nemam moc DB i BIA i SNS i SPS niti crnih pozadinskih trupa tih grupacija....Nikad me nisu interesovale te grupe, cak ni kad su radile desantne udare na mete na kosovu , cak ni tada....mrzim te grupe ispod zita i sa usmerenim ciljevima koji su vise politicki nego sto su opsti ili besbedonosni...
Uvek neka muljaza , a takve stvari su orgazam za srbe...stvarno bez sale...mnogo se vise loze na te nasilne seljacke stvari nego na fino odradjenu tihu i meku operaciju....takav smo narod, narod nasilja i guzve i brljotina...