Ko su sad blokaderi?

bolje, nego da ste vi pobedili i da smo sada u NATO-robijasnici.

odbrojavanje je pocelo u Martu..............
Ti izgleda nisi svestan da je Aca Ž\/alavi ukinuo sve institucije republike Srbije na Kosovu i podigao granicu sa istim, tako da danas moras prvo da se javis Kosovskom cariniku sa pasosem pa da on vidi hoce li ili nece da pusti tebe, predsednika republike ili patrijarha da prodjete.

Isti izdajnik ima podrsku onih o kojim ti pricas.

Nesto gledam, blokaderi su stali sa blokadama, nesto ne vidjam da su blokirali ulice u poslednje vreme, ispravite me ako gresim.
Sa druge strane caci i dalje blokiraju ceo plato ispred skupstine.
Ko je onda sad blokader?
они чувају ВРТА ОД ПРЕДСЕДНИКОВОГ КАБИНЕТА И ЧИТАВУ СКУПШТИНУ

поѕиција и опозиција су једно те исто, исти систем

дакле они су прва и последња линија одбране СИСТЕМА

А мене заболе за пут јер не идем туда.
И зато што сваког заболе за оно што га лично не дотиче, ту смо ди смо :(

Sve je bitno.
Bitno je sto umobolnik svakog dana krsi Ustav a ne odgovara.
Sto njegovi huligani divljaju a ne odgovaraju.

U Sloveniji, u uličnoj tuči, čovek izgubi život: ministar policije i ministar pravde daju ostavku.
To je drzava. To je moral politicara.
To mi nećemo biti ni za milion godina.

Nesto gledam, blokaderi su stali sa blokadama, nesto ne vidjam da su blokirali ulice u poslednje vreme, ispravite me ako gresim.
Sa druge strane caci i dalje blokiraju ceo plato ispred skupstine.
Ko je onda sad blokader?
Kao i uvek sto su bili blokaderi su SNS izvrsioci, studenti su studenti, nema tu greske...

To sto se mnogi sa rasirenim guzovima zovu blokaderi, ili neki zabludeli , to je njihova stvar....onaj ko drpa je drpac ali se obicno nazivaju dripac....tako i ovi sto grade vile ali bi da se malo setaju , pa sebe ne zovu studentima, nego su blokaderi, nek budu blokaderi...

Ja sam student....ili sam uz studente....cak i kad nemaju iskustva ili imaju izmedju sebe mangupariju prodanu...sto je normalno za ocekivati....
Niti idealizujem niti sam sisao vesla, pa i sam sam bio student koji je tokom demonstracija video sta radi vrh rokovodjenja, jer sam bio blizak sa svima...

Cak mozda imam trenutno i vise moci da upravljam pokretima nego sto sam imao tada kad sam bio poznat svim kolegama studentima....a i politicarima...

Naravno nemam moc DB i BIA i SNS i SPS niti crnih pozadinskih trupa tih grupacija....Nikad me nisu interesovale te grupe, cak ni kad su radile desantne udare na mete na kosovu , cak ni tada....mrzim te grupe ispod zita i sa usmerenim ciljevima koji su vise politicki nego sto su opsti ili besbedonosni...
Uvek neka muljaza , a takve stvari su orgazam za srbe...stvarno bez sale...mnogo se vise loze na te nasilne seljacke stvari nego na fino odradjenu tihu i meku operaciju....takav smo narod, narod nasilja i guzve i brljotina...

Imam jako lepo misljenje o studentima. To su nasa deca. Ali nemam lepo misljenje o najistaknutijem blokaderu koji mi dan danas dodje 150e. Takodje mislim da ce vrh koji vodi studente izdati, cim je taj lik sa njima i niko se ne ogradjuje. I beogradski sindikat se slika sa tim indijancem. Katastrofa. Ko tu koga vodi, ko za koga radi saznace se tek kroz 10, 20 godina.

Ljudi nisam sns, ni slucajno. Ne podrzavam ni prve ni druge. Msm voleo bih promene ali opet ce nam doci isti. Kao da nemamo snagu kao narod.

Jel ti i silovao ćurana? Nazvao ga lover boj?

Ma ti si kao gazda Jezda - nosite se i jedni i drugi! 🤣
A koji isti da se vrate? Vesić? Dačić? Gojković? Mali? Martinović? Jovanov? Bakarec? Šapić? Bulatović? Zorana? Vučić? Trivan? Krstić?

Kakva mantra klasičnog naprednjaka. Mučno za čitati.... Još samo reci " nije Vučić loš nego ovi oko njega " i diplomirao si.

Ti izgleda nisi svestan da je Aca Ž\/alavi ukinuo sve institucije republike Srbije na Kosovu i podigao granicu sa istim, tako da danas moras prvo da se javis Kosovskom cariniku sa pasosem pa da on vidi hoce li ili nece da pusti tebe, predsednika republike ili patrijarha da prodjete.

Isti izdajnik ima podrsku onih o kojim ti pricas.
prioritet za srpski narod kao i za celu planetu je unistenje hegemona iz Londona.............svi koji stoje na tom putu bice unisteni........pa makar se oni zvali i "studenti u blokadi".

Imam jako lepo misljenje o studentima. To su nasa deca. Ali nemam lepo misljenje o najistaknutijem blokaderu koji mi dan danas dodje 150e. Takodje mislim da ce vrh koji vodi studente izdati, cim je taj lik sa njima i niko se ne ogradjuje. I beogradski sindikat se slika sa tim indijancem. Katastrofa. Ko tu koga vodi, ko za koga radi saznace se tek kroz 10, 20 godina.

Ljudi nisam sns, ni slucajno. Ne podrzavam ni prve ni druge. Msm voleo bih promene ali opet ce nam doci isti. Kao da nemamo snagu kao narod.

Tell me you are Ćaci without telling me you are Ćaci 😂😂😂

Back