Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam na koje rezultate misliš - na loženje blata u TE?Па, ви имадосте докторе наука и све ведете, ономад, па су вам резултати катастрофални, и слабији и од тих кафе куварица; како то објашњаваш, осим својим ником?
Ne znam na koje rezultate misliš - na loženje blata u TE?
Izgradnju puteva i nadvožnjaka koji odmah moraju da se rekonstruišu?
Rekonstrukciju nadstrešnice na ŽS u NS?
Gospodin Saša Vučić će ih uništiti.
И то је твој одговор на моје питање!?
Видиш, то је суштина вашег проблема; видите оно што желите да видите, и не видите оно што не желите.
Е- зато не постижете ништа, и испадате из сваке опције да се ишта питате, јер сте, напросто- непоштени и необјективни.
А народ такве већ има на власти, и неће да их замени- истима.
И док то не промените, а то не можете- бићете ту, где јесте- на клупи за вечите резерве.
To tvoju opciju ne čini ni najmanje prihvatljivijom.
Kao nekad SKOJ.
Видиш, то је суштина вашег проблема; видите оно што желите да видите, и не видите оно што не желите.
Е- зато не постижете ништа, и испадате из сваке опције да се ишта питате, јер сте, напросто- непоштени и необјективни.
И док то не промените, а то не можете- бићете ту, где јесте- на клупи за вечите резерве.
Patetično, samo mu pomažete.
Униште се они сами, не треба им нико...Gospodin Saša Vučić će ih uništiti.
Многи мисле да је то исто, њихово наслеђе...Kao nekad SKOJ.
Njihovo Avnojevsko nasleđe.Многи мисле да је то исто, њихово наслеђе...
Kakvim prljavim podvalama se vi sluzite? Ima li neki diktator i kolonijalni uptravnik. a da nije krivio opoziciju i narod za neke dzavne udare i rvolucije pomognute iz vana?Ako je ovo istina, onda je i veci uzas nego sto sam mislila.
A ovo je tvoj odgovor na moje pitanje?
Moja opcija je Srbija.To tvoju opciju ne čini ni najmanje prihvatljivijom.
Moja opcija je Srbija.
Ne Nato pakt, ne 153 zajedničke vojne vežbe sa tom zločinačkom organizacijom, ne eU i njeni ludački zakoni i ultimatumi, njen pijani Junker, Drogerinijeva, Usrula, Picula, ne Rio Tinto koji treba da potruje Srbe,...
I ne izdaja u vidu poklanjanja Kosova Šiptarima.
Tebi takva opcija nije prihvatljiva, a nije ni čudo - kad podržavaš ovog Veleizdajnika, zločinca, lopinu i ludaka.
S kim si, onakav si.
Upravo tako.S kim si, onakav si.
Zar niste pretili jahanjem i “posebnim metodama jahanja”? Eto vam prilike, be my guest.To je narativ koji guraju zapadnjački doopelisci ubačeni u studentski pokret.
A što se tiče nasilja - da li ti nasilno deluje prebijanje protestanata od strane Žandarmerije?
Verovatno ne?
Ima li nesto sto tvoj komandant nije slagao, pa da mu se vjeruje?znaci panduri preruseni u polugole huligane gadjaju pandure kamenicama, flasama, bakljama? woo, jes
Srbin Vucic je prebio i zatvorio vise srpskih staraca od Tonina Picule.
Predaje istoriju KPJ u svojstvu učesnika?gde si omladinac jesi video kako ti pendrece kolege po Francuskoj?
![]()
Jel ovaj studira nesto?
AV kao izgovor, Titina KPJ se isto tako borila protiv diktature Kralja Aleksandra.Kakvim prljavim podvalama se vi sluzite? Ima li neki diktator i kolonijalni uptravnik. a da nije krivio opoziciju i narod za neke dzavne udare i rvolucije pomognute iz vana?
Pretili su vaši agenti, koji pokušavaju da daju municiju za Svinjformer i Pink, da bi dotične gov.novizije imale o čemu da serendaju mesecima.Zar niste pretili jahanjem i “posebnim metodama jahanja”? Eto vam prilike, be my guest.
Бољи не заслужујеш, јер не одговараш никад ни на једно питање.A ovo je tvoj odgovor na moje pitanje?
Па, ви имадосте докторе наука и све ведете, ономад, па су вам резултати катастрофални, и слабији и од тих кафе куварица; како то објашњаваш, осим својим ником?
Бољи не заслужујеш, јер не одговараш никад ни на једно питање.
Само мантраш своје снохватице, несвестан колико си бесмислен и забенављен својим виђењем, и то погрешним.