Ko su sad blokaderi?

blokader je onaj koji ometa normalno funkcionisanje svakodnevnih aktivnosti gradjana Srbije.
Ti "caci" ne blokiraju nikog, osim, mozda, turiste koji bi da se slikaju pred skupstinom a ne mogu od satora.

Ti si ozbiljan? Blokirali su grad, uzurpirali Pionirski park, a sećamo se svi da je onaj Miloš rekao da će oni, studenti koji hoće da uče, biti tu dok fakulteti ne počnu da rade.

Fakulteti su počeli sa radom a park još uvek nije otvoren za sve građane.

ionako pred skupstinom treba otvoriti pesacku zonu................sta ce tu saobracaj.

Ti definitivno ne živiš u Beogradu, niti si Beograđanin. Kakva pešačka zona kada je u blizini Knez Mihailova koja je pešačka zona?

I ti i svi vi ovde simpatizeri i članovi vladajućih stranaka branite nešto što je neodbranjivo.

Pitam se kada će doći dan da vidimo da sklanjaju te turske čadore i da se sređuje Pionirski park?

Nesto gledam, blokaderi su stali sa blokadama, nesto ne vidjam da su blokirali ulice u poslednje vreme, ispravite me ako gresim.
Sa druge strane caci i dalje blokiraju ceo plato ispred skupstine.
Ko je onda sad blokader?
Zanimljivo pitanje. I meni čudno kako je sada normalno da centar glavnog grada i skupština naše države bude blokirana. I sad nikome to ne smeta, od ovih najglasnijih koji su kukali kako ne mogu da prođu, tetki lek da odnesu jer su ulice blokirane. Sad imaju priču kako je sasvim normalno u jednom evropskom gradu, usred centar budu šatorčići blokaderski
:mrgreen:

Zanimljivo pitanje. I meni čudno kako je sada normalno da centar glavnog grada i skupština naše države bude blokirana. I sad nikome to ne smeta, od ovih najglasnijih koji su kukali kako ne mogu da prođu, tetki lek da odnesu jer su ulice blokirane. Sad imaju priču kako je sasvim normalno u jednom evropskom gradu, usred centar budu šatorčići blokaderski
meni je to razumljivo..kao sto ti ne prihvatas da blokaderi prave probleme tako i caciji ne prihvataju da oni prave probleme..svako vidi trn u tudjem oku ali ne i balvan u svom.

meni je to razumljivo..kao sto ti ne prihvatas da blokaderi prave probleme tako i caciji ne prihvataju da oni prave probleme..svako vidi trn u tudjem oku ali ne i balvan u svom.
U redu, samo jedno pitanje : kome je normalno da mu usred centra glavnog grada budu šatorčići puni nekih čudnih ljudi? Ako si video to negde u Evropi da je država postavila, onda se izvinjavam. Nije stvar da neko pravi problem već logike i razuma.

Нису то Шаторчићи..то су Чадори они турски као код Опсаде сулејмана величанственог,код опсаде Беча :lol:

U redu, samo jedno pitanje : kome je normalno da mu usred centra glavnog grada budu šatorčići puni nekih čudnih ljudi? Ako si video to negde u Evropi da je država postavila, onda se izvinjavam. Nije stvar da neko pravi problem već logike i razuma.
pa bilo je..u atini su tako smestali ljude kad je zemljotres razorio pola grada.. uopste se ne radi o tome.. kad sam te na pocetku pitao oko blokada tvoj direktan odgovor je bio "kao da je problem da idu zaobilaznom ulicom"
mozda sad kapiras sta hocu da kazem..tebi je bilo normalno da blokiraju i nije ti bilo normalno sto nekome smeta i nece da ide obilaznicom...
kad su skoro blokirali auto N1 digla se frka a kad su oni blokirali druge auromobile to je bilo sasvim ok.

pa bilo je..u atini su tako smestali ljude kad je zemljotres razorio pola grada.. uopste se ne radi o tome.. kad sam te na pocetku pitao oko blokada tvoj direktan odgovor je bio "kao da je problem da idu zaobilaznom ulicom"
mozda sad kapiras sta hocu da kazem..tebi je bilo normalno da blokiraju i nije ti bilo normalno sto nekome smeta i nece da ide obilaznicom...
kad su skoro blokirali auto N1 digla se frka a kad su oni blokirali druge auromobile to je bilo sasvim ok.
Da i sada ću ponoviti, šta je bio problem da idu drugom ulicom. Da su sada tu blokaderi, ljudi koji su pristalice sns-a pa i da razumem, bune se, neće promene. Ali nisu. Tu su krimi strukture zbog kojih je čak i prolazak pored pod budnim nadzorom policije. I možda sam ja čudna al meni je to čudno u mojoj državi

Ti si ozbiljan? Blokirali su grad, uzurpirali Pionirski park, a sećamo se svi da je onaj Miloš rekao da će oni, studenti koji hoće da uče, biti tu dok fakulteti ne počnu da rade.

Ti definitivno ne živiš u Beogradu, niti si Beograđanin. Kakva pešačka zona kada je u blizini Knez Mihailova koja je pešačka zona?

I ti i svi vi ovde simpatizeri i članovi vladajućih stranaka branite nešto što je neodbranjivo.

Pitam se kada će doći dan da vidimo da sklanjaju te turske čadore i da se sređuje Pionirski park?
pa tako veliki grad ko BGD treba da ima vise pesackih zona...........to zna svako ko je iz BGD.
Drugo, uskoro se sklanja caciland jer nema vise potrebe da je tamo............obojena revolucija je proslost.

To se kaze caci su farsa od naroda....
Ne znaci da ne postoje,, nego su farsa....lazni privid nekih vrednosti a ustvari su samo placenici i dupeuvlakaci , ja mislim vise prvo nego drugo...dupeuvlakaci su manje placeni, a samo se pojave , uzmu tu dnevnicu i malo se prave neupuceni , a da su blentavi , to ne mora da se prave...to je nasledje...ima ih i sa ove i sa one strane....

Zalosno je sto se stvara privid da su svi koji su poluludo i nedrustveno , bez pracenja stereotipa obuceni ili zapusteni da su samo oni caci...videli ste cacije na tv, caci je iznutra, nikako spolja...to sto bosanci glume cacije u centru beograda, to samo glume, a caci su i akademici u jutarnjem i mnogo njih....gledaoci dnevnika, vecina caci...

Tacno je da su oni borci za staru Srbiju....vecina caci je povezana tako sto on bije, a nju biju , a sretno zive....tradicionalno caci srbin domacinstvo...

Поређење ти је .. да извинеш дебилско ...

Замисли да на стадион дођу нарко навијачки дилери и побуне се оне и они коју долазе због спорта ... и придруже им се родитељи...

.. а онда се нарко навијечки дилери договоре са тренерима и 'власницима' стадиона .. па отворе киоск за продају дроге ...

У томе је разлика блокада оних које/који су за спорт ... и оних који дилују дрогу ...

Због 'неутралзма' .... 'конформизма'.. са стадиона је спорт најурен и владају нарко навијачки дилери...

Неки виде у протестанским рукама инхалатор .. а то што су нарко навијачи дилују шприцеве и луле .. ма океееје

...

али то што каже @Stojkov Menidjer

оно мало као 'ложиш '.... само .... конформистички и неутрално ...

Back