Ko su sad blokaderi?

loženje foruma, a? :D
tesko "naloxiti"blokadere:hahaha:
20251026_165207.jpg

Ćacad generalno blokira i uništava sve u ovoj državi. Počev od vrhovnog žval.avog ćacija do sitnih ćaci parazita poput tebe. Razmere vaše pošasti ćemo tek videti kada budete odgovarali.
cacad je tiho preuzela sve medije osim 2 (koje su naravno prozvali kao ustaske, a macut ustaski potomak...), pa su shvatili da ako ne uniste srpski narod, srpski narod ce njih da unisti...zato razoruzavanje, pumpaj muriju, pumpaj BIA, vise srbija imala policajaca NEGO CELA JUGOSLAVIJA!!!

interesantno, tako malo simpatizera SNS protiv ovog "okeana" "mladosti Srbije" , a opet, totalna propast te "mladosti Srbije" u ovoj obojenoj revoluciji.
Negde nesto ne stima.................
najvažnije da su u svojim glavama pobedili
a što ne znaju ništa sem muljanja to nema veze
znate to je proces koji ne može preko noći
a i trenutno ne postoji želja ni u načelnim naznakama

Nešto mi ne dozvoljava da ti povjerujem!
Ko će doći?
Niko nije nezamjenjiv. Neka mandat bude 2 godine. Isto?! Mijenjaj. I tako u krug. Naletiće već nešto!
Teza i antiteza - pozicija i opozicija - za sve stranacke opcije mislim da su izdali ljudi na celnim pozicijama iako ima patriota po strankama, casnih i moralnih ljudi ali usamljeni slucajevi. Posten radan covek nema sta da trazi u stranci, tu su ljudi iz koristi. Navodno visestranacje - a svi na platnom spisku nvo, nwo, cia bia mia nba nfl itd. Nekako, varaju nas non stop, lazu a usli su u opasan kes. Razocaranje.

cacad je tiho preuzela sve medije osim 2 (koje su naravno prozvali kao ustaske, a macut ustaski potomak...), pa su shvatili da ako ne uniste srpski narod, srpski narod ce njih da unisti...zato razoruzavanje, pumpaj muriju, pumpaj BIA, vise srbija imala policajaca NEGO CELA JUGOSLAVIJA!!!
Nebitno. Videli smo na primeru Nepala koliko vredi policijska, a i vojna sila protiv naroda. Samo mi nismo dostigli nivo svesti Nepalaca. Još...

Back