Ko si ti?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Нисам! Зар није тачно да се водите пре свега сексуалном жељом?
Зар није тачно да мислите да сваки проблем у вези можете да решите сексом или новцем?
А то је толико далеко од истине.
Ne nije tacno. Ako je neko seksi kao pojava, fizicka, to je prvo sto dolazi u plan. Ali ne znaci da mislis kako bi je ozenio zbog toga. If ju no vor aj min. Zapravo, ne znaci ni da ce sam seks biti dobar. Nista ne znaci osim da ima dobro pedu.
Tako i sve ostalo hronologijom.

Ne nije tacno. Ako je neko seksi kao pojava, fizicka, to je prvo sto dolazi u plan. Ali ne znaci da mislis kako bi je ozenio zbog toga. If ju no vor aj min. Zapravo, ne znaci ni da ce sam seks biti dobar. Nista ne znaci osim da ima dobro pedu.
Tako i sve ostalo hronologijom.
Којом хронологијом? Шта ако те звекне вансеријским сексом и не можеш да се одлепиш?
Хоћеш да кажеш да видиш остало из хронологије? Ма дај...

Napokone, ti vec imas preko 40, cim si devedesetih imao 16. Dokle ces zariti u krevetu?
Moj muz ima 44, obdaren, ali nije to ta erekcija kao pre. Sa muskarcima preko 50 mnogo treba imati strpljenja kada je erekcija u pitanju, mnogo ugadjati da bi se ta slaba erekcija odrzala.
Koga mi lazemo, ako ne sebe same?
Starimo, svi starimo.
I te sto se zbog sexa razvode, ne prodju sve bog zna sta. Nikog ne zanimaju njihova deca iz prvog braka, vec bi se samo ogrebali o jednu milf.
Jedan covek iz moje sire familije, kad je malo vise zaradio od svojih kockarnica, a dobro je izgledao, razveo se u 48oj zbog znatno mladje ljubavnice. Posle 4 godine doziveo slog i izgubio potenciju. Ljubavnica ga napustila, a on dosao zeni na vrata. Ljudi misle da ce vecno biti mladi i zdravi. Ne mislim da treba kopati sebi grob, nemojmo se sprdati, ali zivimo sa, svescu o prolaznosti svega, pa i nas samih.
Nije smak sveta nemati decu, ali ostati bez igde ikoga, u nekim godinama, uopste nije sreca.. Imam strica takvog, 60 i neka nema zenu, nema decu, sam u kuci od 200kw, a sad i on drugacije veli, a nije tako pricao u 40tim. Sve drugacije izgleda, pa i mi sami sebi, kad si relativno mlad i zdrav.

Хит је што сам неким особама са фаорума на улици препознавала и децу, пса, мужа... :lol: Мислим, овде већ знамо и ко какве гаће носи. Знамо ко ће шта да напише.:heart:
А хит су и неки што су се преко познатих партнера одали, па сконтасмо да се лажно представљају.

Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.

Kakva su vam iskustva? Da li ste se češće razočarali ili obradovali?
Da li se komunikacija samo prirodno nastavila?

Da li ste imali osećaj da se već dugo znate ili ste odjednom osetili da je stranac pred vama?
Kakav je bio epilog?
epilog je
ako imam osećaj da se dugo znamo nije više zanimljivo da se dublje upozanjem ako nemam šta novo da saznam
ako imam osećaj da je u pitanju stranac dobijem neodoljivu želju da ga spakujem u osećaj da se dugo znamo.
naposletku sve se svede na isto.

To crkveno trpljenje alkoholisanog muza, batina u kuci, javnog ponizavanja kroz neskriveno svalerisanje su deo neke proslosti... Sve manje ima toga.
Ali ne mozes ni vecito sjlapati mozak idealne slike, gde je svaki delic bas kakav zelis i nikako drugacije... Mislim moze, ali onda niko ni sa kim ne bi bio.
Da, ljudi se menjaju. Rastu zajedno, razvijaju se, prilagodjavaju jedno drugom, sve dokle ljubav, postovanje i zelja za zajednistvom premoscavaju sitne razlike. Kad toga nema, nema niceg. Ni sticanja, ni sloge, ni tog famoznog sexa.
Imas raznih crkvenih trpljenja. Zasto je to odmah trpljenje muza alkoholicara? Trpi i muz zenu koja ga ucenjuje decom. Ono, ili po mome ili razvod i sve sto smo stekli, zna se kome ce da ode i plus odose deca. Cak su i okolnosti takve, ne mora ni da ga ucenjuje. Ili na pr neko izgubi zelju za seksom prema nekome. Jednostavno se jednoj strani ne seksa, a ova ono igra, djuska, skace, trudi se i trpi napusavanja sve pod parolom - ma nije seks bitan. Ma to je skroz nebitno.
Glupost.
Velika je razlika izmedju sitnih razlika i sitnica i krupnih. A ako cemo realno, ovako posmatrajuci kakvo nam je drustvo. Gud lak evribadi. Samo ti Mico stoj u novoj frizurici i haljinici i cekaj da se sve lepo skocka samo od sebe.

Back