Napokone, ti vec imas preko 40, cim si devedesetih imao 16. Dokle ces zariti u krevetu?
Moj muz ima 44, obdaren, ali nije to ta erekcija kao pre. Sa muskarcima preko 50 mnogo treba imati strpljenja kada je erekcija u pitanju, mnogo ugadjati da bi se ta slaba erekcija odrzala.
Koga mi lazemo, ako ne sebe same?
Starimo, svi starimo.
I te sto se zbog sexa razvode, ne prodju sve bog zna sta. Nikog ne zanimaju njihova deca iz prvog braka, vec bi se samo ogrebali o jednu milf.
Jedan covek iz moje sire familije, kad je malo vise zaradio od svojih kockarnica, a dobro je izgledao, razveo se u 48oj zbog znatno mladje ljubavnice. Posle 4 godine doziveo slog i izgubio potenciju. Ljubavnica ga napustila, a on dosao zeni na vrata. Ljudi misle da ce vecno biti mladi i zdravi. Ne mislim da treba kopati sebi grob, nemojmo se sprdati, ali zivimo sa, svescu o prolaznosti svega, pa i nas samih.
Nije smak sveta nemati decu, ali ostati bez igde ikoga, u nekim godinama, uopste nije sreca.. Imam strica takvog, 60 i neka nema zenu, nema decu, sam u kuci od 200kw, a sad i on drugacije veli, a nije tako pricao u 40tim. Sve drugacije izgleda, pa i mi sami sebi, kad si relativno mlad i zdrav.