Ko si ti?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rekao si sam na jednoj temi da si imao 16ak godina, 90te su bile. Dakle stariji si od mene. Cetrdesete..
Kod mene odlicno stanje, hvala na pitanju. Najlepse godine, tridesete...
I da ti se ne dize "bas onako lepo", ne bi sigurno podelio javno. Tvoj zivot, tvoja stvar. Sam sebi ces reci, kad jos malo zadjes u godine, da li si pogresio ili nisi...
pogresio u vezi cega?

зашто? јер не може без секса? Или ти не би могао да поднесеш ?
Не мислим ти као ти, него мушкарац.
Ne nego mi to zvuci kao onaj par sto se zapali zbog ljubavi da dokazu da se vole.
Ekstrem nekakav. Kao nije bitan seks, ali cu se trpeti zbog tebe ceo zivot da ti dokazem da te volim, sta vec...
Ne bih mogao da ocekujem ni od koga da trpi svoje bioloske potrebe zato sto ih ja nemam. Ni suprotno. Ne vidim gde tu izmedju ulazi ta ljubav kao faktor, ako i sama kako kazes, seks nije bitan. Osim na nekom nagonskom nivou. To bi isto bilo onda kao kada bih ti rekao, nemoj da pisas ako me volis i meni se ne pisa.

Gde je se toliko ljudi zbunilo oko te ljubavi.
Ili se bojte da se zaljubis ako spavas s nekim? Imas seksalne odnose. E onda maco ti imas problem, ne ja. Jer ja se tako ne zaljubljujem. Da, podelim intimu i lepo bude, ali ne moram da se zaljubim ako se tucamo. Zaljubim se upravi iz drugih razloga. E ako se ti zaljubljujes zbog seksa, pa onda, sta da ti kazem - toj hipotetickoj osobi.

Zamisli kad bi se ljudi tako lako zaljubljivali, spava s nekim i bam, ova ode ova nova dodje. Pa ovi sto unajmljuju prostitutke. Ode i plati joj i zaljubi se u nju. Zove je u 4 ujutru da joj kaze kako ne moze da spava jer misli na nju. Seks je nesto drugo...Sorreah.
I emocije mozes da podelis, a da se ne zaljubis i ostanes s tom osobom za vjek i vjekovma i nomine i kristi padre dok nas dead ne rastavi.

Ne nego mi to zvuci kao onaj par sto se zapali zbog ljubavi da dokazu da se vole.
Ekstrem nekakav. Kao nije bitan seks, ali cu se trpeti zbog tebe ceo zivot da ti dokazem da te volim, sta vec...
Ne bih mogao da ocekujem ni od koga da trpi svoje bioloske potrebe zato sto ih ja nemam. Ni suprotno. Ne vidim gde tu izmedju ulazi ta ljubav kao faktor, ako i sama kako kazes, seks nije bitan. Osim na nekom nagonskom nivou. To bi isto bilo onda kao kada bih ti rekao, nemoj da pisas ako me volis i meni se ne pisa.
Питање је просто.Да ли би веровао да можете и тако да функционишете?Дакле, не би веровао.
Секс јесте битан, само љубав је битнија. И знаш како, мушкарци би сви одговорили као ти. Јер још увек верујете да мушкарца одређује ђока а не карактер.

Питање је просто.Да ли би веровао да можете и тако да функционишете?Дакле, не би веровао.
Секс јесте битан, само љубав је битнија. И знаш како, мушкарци би сви одговорили као ти. Јер још увек верујете да мушкарца одређује ђока а не карактер.
Naravno da ne bih. Da funkcionisemo moze. Ljudi u konc logorima funkcionisu. Ne znam gde ti je tu argument. Ali sigurno ne bi bila ispunjena samnom. negde u sebi deep down and dirty bi fantazirala i bicevala se ruzinim trnjem svaku noc i grizla za usne. Hebes to. idi srce izhebi neko zdrebe.

Naravno da ne bih. Da funkcionisemo moze. Ljudi u konc logorima funkcionisu. Ne znam gde ti je tu argument. Ali sigurno ne bi bila ispunjena samnom. negde u sebi deep down and dirty bi fantazirala i bicevala se ruzinim trnjem svaku noc i grizla za usne. Hebes to. idi srce izhebi neko zdrebe.
Извини ал морам ... како сте јебенo глупи

Ima tu ovaj nas bolesni pravoslavni trip.Evo ti pogledaj ove amere brate, matori ljudi rastegli se al se tucaju brate. Obuku se u neke koznjake da im ne popadaju strije al se trude i dalje zive. Kod nas , napuni 30 odmah krene, jooj boli ovo boli ono, pobabe se, podede odmah, neke ozbiljne price bljaaaak bljaaak bre.

S druge strane bih se pitao zasto sam s njom. Zbog frke? Da mi neko obrise dupe jer sam omatorio? Pa jbg onda...
Види, не мораш да будеш матор да би се разболео. Био би са њом јер је волиш, јер вам је сваки минут испуњен а и она са тобом.
Мсм, ово је све ако можеш уопште да поверујеш да љубав постоји.

Види, не мораш да будеш матор да би се разболео. Био би са њом јер је волиш, јер вам је сваки минут испуњен а и она са тобом.
Мсм, ово је све ако можеш уопште да поверујеш да љубав постоји.
Pricas o ekstremima covece. O nekim knjiskim situacijama i odatle pokusavas da izvuces neku Karenjina poentu.
Pogodi sta? Ljudi se karaju, ne piju samo cajeve

Pricas o ekstremima covece. O nekim knjiskim situacijama i odatle pokusavas da izvuces neku Karenjina poentu.
Pogodi sta? Ljudi se karaju, ne piju samo cajeve
Ок, тема је претешка за тебе, али одаћу ти тајну, реална је прича скроз.И ту се покаже та разлика између полова и узрок свих неслагања, неразумевања.
Буквално сам ти осликала да се држиш само кресања, тако је најбезбедније. :D

Ок, тема је претешка за тебе, али одаћу ти тајну, реална је прича скроз.И ту се покаже та разлика између полова и узрок свих неслагања, неразумевања.
Буквално сам ти осликала да се држиш само кресања, тако је најбезбедније. :D
Da ti kazem nesto iz te muske perspektive. Jos sa 15 godina, muskarcu se penje svaka druga zena s forom - jel me volis?
Dakle radi se o nabacivanju necije nesigurnosti na tudja ledja, a ne o pravoj ljubavi. Zato su muskarci alergicni na to. Glupo je. I ja sam bio u zivotu u sranyu i kad mi je najvise bilo potrebno, pogododi sta? Nije bilo, dodji u zagrljaj sve ce biti u redu, nego sredi se- ipak ja volim ceo paket. jbga

Back