Ko si ti?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa jbg, voleo bih da je zivot po knjizi. Mada s druge strane, bas kao i film ili knjiga, te stvari tu su neminovno uproscene. Ne uzimaju u obzir prave ljude, okolnosti, mentalitet, prirodu coveka i na kraju se zavaravmo. Svi.
A s druge strane, pitanje je sta te vezuje za neku osobu. Seks? Ceo paket? Pa to je bzvz. Ljudi se menjaju i razvijaju. Nebulozno. A tek to, sad xu da rasturim sve zbog hebanja. A s druge strane to nekakvo trpljenje crkveno, kao ne, zrtvovacu sve svoje potrebe zarad toga da ne pqdne osuda. Fak of
To crkveno trpljenje alkoholisanog muza, batina u kuci, javnog ponizavanja kroz neskriveno svalerisanje su deo neke proslosti... Sve manje ima toga.
Ali ne mozes ni vecito sjlapati mozak idealne slike, gde je svaki delic bas kakav zelis i nikako drugacije... Mislim moze, ali onda niko ni sa kim ne bi bio.
Da, ljudi se menjaju. Rastu zajedno, razvijaju se, prilagodjavaju jedno drugom, sve dokle ljubav, postovanje i zelja za zajednistvom premoscavaju sitne razlike. Kad toga nema, nema niceg. Ni sticanja, ni sloge, ni tog famoznog sexa.

Kapiram.
Pazi, niti meni muz ljubomorise, niti ja njemu. Ne spijuniramo jedno drugo, ne kopamo po laptopu, telefonu. Oboje dobro izgledamo, bez lazne skromnosti, ja pogotovo. Imamo dvoje dece, ok se slazemo zaista, puno radimo oboje, sticemo zajedno. Vencali se mladi, bilo je prevara, za koje se nije saznalo. Nakon 15 godina braka i 17 godina ukupno zajedno, to vise nije to. Jedno te isto, ista osoba. Ne znam sta da smo radili u krevetu, on bi mi dosadio, kao i ja njemu. Ne pada mi na pamet da se samo zbog sexa razvodim, jer cu kad-tad doci u istu fazu sa bilo kime. Neka radi on sta zeli tajno, da niko ne oseti, kao sto to i ja radim, dokle god se super slazemo, kao do sada, sve je u redu. Deca se podizu u lepoj atmosferi, nekretnina otplacuje, ima se.. Sve zajedno sticemo u dogovoru.
Retko kad sam sa nekim imala fantastican sex, ali se druge stvari nisu uopste uklopile, da bih bila sa tim nekim i ostala i stvarala porodicu.
Da sam bila probirljiva po pitanju sexa, verovatno bih sad bila sama 36godisnja zena bez dece.
Iskreno ti govorim.
Ово је нешто што потпуно разумем.
Одавно покушавам да објасним зашто секс није пресудан за везу.
Ја сам могла да останем у браку где је било и где би и даље било секса ихахај, али све остало је било катастрофално лоше.
Не кажем да није потребан, наравно да кроз секс градимо неки сегмент везе, али оно што мушкарци заборављају је да неминовно временом губе потенцију и да онда остају само оно што јесу без сексуалности.

Kakve to veze ima sa bilo cime? Kao moras kapirati da ti se jednog dana nece dizati. Pa kreni da ti se ne dize ono u 30 im. Jednog dana cemo svi biti 2 m pod zemljom. Da pocnemo da kopamo? Lepo, bartonovski, ona neka obuce veo, ja cu crno odelo i lagano svaki dan da stavljamo po travcicu.

Vidi ovako, jednog dana ce nam koncentracija opasti na nivo:" aaaa? sta s rekla? sutra? u nedelju? ne razumem te, ne cujem a i spava mi se" Jel to znaci da treba da dajemo manje bitnosti razumevanju u vezi sada? Ionako ga nece biti kasnije.

Има везе. Јер буквално улећете у везе јер вам се диже на рибу. После креће пљување како је грамзива или ***** или глупа..
А све то нисте видели раније?
Наравно да не треба у 20-30тим да мисли само на старост али треба имати на уму да постоји много компликованијих релација у односу од секса.

Vidi ovako, jednog dana ce nam koncentracija opasti na nivo:" aaaa? sta s rekla? sutra? u nedelju? ne razumem te, ne cujem a i spava mi se" Jel to znaci da treba da dajemo manje bitnosti razumevanju u vezi sada? Ionako ga nece biti kasnije.
Не банализуј. Само овде прочитај коментаре мушкараца о бившим везама и биће ти јасно на шта мислим.
Цео пакет је битнији од само доброг секса, то је поента.

Има везе. Јер буквално улећете у везе јер вам се диже на рибу. После креће пљување како је грамзива или ***** или глупа..
А све то нисте видели раније?
Наравно да не треба у 20-30тим да мисли само на старост али треба имати на уму да постоји много компликованијих релација у односу од секса.
Pa to ti je seksualno trziste. Kad vec osudjujes muskarce koji su u fazonu daj sta daas, sta to govori o ponudi?

Не банализуј. Само овде прочитај коментаре мушкараца о бившим везама и биће ти јасно на шта мислим.
Цео пакет је битнији од само доброг секса, то је поента.
Ne banalizujem nego ti banalizujes. Tj izdvajas seks od ostalih stvari u vezi kao manje bitan i pravdas to da se ionako nece dizati ili vlaziti u nekim godinama. Stoji, ali..hej..

Ајд милионити пут да поновим, да тврдим када се мушко и женско проналазе у већини склоности, карактерно и уз то се емотивно осећају, секс не може да буде лош.
Можда би на другом месту имали фантастичан секс, али не би имали све остало.
За дуготрајност, остало је далеко битније.

Ne banalizujem nego ti banalizujes. Tj izdvajas seks od ostalih stvari u vezi kao manje bitan i pravdas to da se ionako nece dizati ili vlaziti u nekim godinama. Stoji, ali..hej..
Не издвајам само тврдим да га не треба држати на врху листе приоритета. Најлакше је постићи компромис око секса ако се заиста знате, волите и осећате.

У понуди је све, само што се комади који тррба брже да се продају стављају поред касе у висини очију, то је основно правило трговине.
Pa gde su ti ostali zanimljivi uzbudljivi, nonsalantni, u dodiru sa sobom, pristupacni, zabavni a i sigurni komadi? Da pogodim: reklama je: "Evo me u magacinu - seks nije bitan"

У библиотеци :zcepanje:
Па не да им није битан, него не хода испред њих.
Da da..
Vidi, zao mi je, ali meni je jednostavno turn off (ne znam za druge muskqrce, mada naslucujem) da mi kaze:
Pa znas kako, seks mi nije bitan, al uzmi za ozbiljno i stalno, eto.. Ijonako ti se nece dizati za 30 god.
Aj eto, imacemo ga povremeno, uz kompromise...

Па ок, не осуђујем ја ни то,нити осуђујем мушкарце због таквог размишљања, природа је тако уредила, само када пррвише кмече морају да сазнају разлог.
А не да пљују по женама. 😊
P ti si krenula da pljujes po muskarcima.

Da da..
Vidi, zao mi je, ali meni je jednostavno turn off (ne znam za druge muskqrce, mada naslucujem) da mi kaze:
Pa znas kako, seks mi nije bitan, al uzmi za ozbiljno i stalno, eto.. Ijonako ti se nece dizati za 30 god.
Aj eto, imacemo ga povremeno, uz kompromise...
Дај брее, нигде нисам написала да није битан већ да није пресудан.
Наравно да нећеш остати са неким ко не жели секс уопште. Уосталом и она ако те воли, просто не може да не жели секс.

Дај брее, нигде нисам написала да није битан већ да није пресудан.
Наравно да нећеш остати са неким ко не жели секс уопште. Уосталом и она ако те воли, просто не може да не жели секс.
Ama presudan je. Necu ni ostati sa nekim sa kim se ovako super slazem ali seks je kompromis. Sta god to znacilo... Kompromis. Sta? Radi nesto u kreveti sto je ne pali, zarad mira u kuci?

P ti si krenula da pljujes po muskarcima.
Нисам! Зар није тачно да се водите пре свега сексуалном жељом?
Зар није тачно да мислите да сваки проблем у вези можете да решите сексом или новцем?
А то је толико далеко од истине.

Meni je recimo jako seksi kada muškarac koji mi se dopada tačno vidim kako se suzdržava da nešto kaže. Ima kontrolu nad sobom. To kad vidim... :)

A nekada su me "prešli" neki površni likovi koji ćute jer nemaju šta da kažu . Ali to kada sam bila mlađa. :D
jes ima kontrolu suzdrzava se :lol:
a ispod stola dok kao neformalno pricate
davi majmuna do pomodrelosti

Back