Ko si ti?

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.912
Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.

Kakva su vam iskustva? Da li ste se češće razočarali ili obradovali?
Da li se komunikacija samo prirodno nastavila?

Da li ste imali osećaj da se već dugo znate ili ste odjednom osetili da je stranac pred vama?
Kakav je bio epilog?

Blau

Iskusan
Poruka
6.572
Никад се нисам одлучивао за виђање ако у самој писаној конверзацији није било назнака какве хемије…
А када се бира, бирају се очи које ће сијати истим оним сјајем и након пражњења јаја.
Десило се некад, погреши се у процени, онда гледам у мокре прозоре и трудим се да будем досадан, одем тихо са ироничним осмехом и оним: “ Чућемо се”.

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.912
Никад се нисам одлучивао за виђање ако у самој писаној конверзацији није било назнака какве хемије…
Da, čudno je kako se nekada to oseti.
Otprilike ovako kod mene: ako ničeg nema u razgovoru preko pisanja, neće biti ni kada se vidimo
Ali opet, nekada ima prilikom pisanja, ali me uživo susret razočara.

No, puno toga osetim u telefonskom razgovoru, skoro sve (ako imam verne fotke)
Osetim je li neko ume sa mnom da bude blizak
Kako misli, kako govori

UltraVioletna

Iskusan
Moderator
Poruka
5.535
Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.

Da li ste imali osećaj da se već dugo znate ili ste odjednom osetili da je stranac pred vama?
Kakav je bio epilog?
Uglavnom razočaravajuća.

Belgradeboy

Veoma poznat
Moderator
Poruka
10.192

Kakav je bio epilog?
#nijesedesilo

7

742319

Gost
Ne tražimo dlaku,ali kad iskoči tupe..
Nemam iskustva upoznavanja na taj način samo mi čitajući temu nadolazi misao da to isto može biti i sa druge starne, odbojnost zbog gestova, načina na koji sklanja kosu sa čela, odbojni pokreti, način smejanja i još mnogo toga. Samo je kod muškaraca to onda navedeni slučaj sa "gledanjem u mokre prozore nakon seksa, ironičnim osmehom i onim, čućemo se."

J

Jesen je...

Gost

Kakav je bio epilog?
Cudno, ali sve ljude koji su usli u moj zivot sam dozivela kao da se znamo dugo, oduvek...a kad smo se rastajali, kao stranci koji se nikad nisu upoznali.
Nikad me nije razocarao prvi susret, ali zadnji uvek jeste...
Setih se situacije sa fb. Kad je tek zaziveo fb, setim se smipatije kad sam bila klinka, i nadjem ga. Imala sam tad gadnu povredu ruke, strogo mirovanje, dosada cinila svoje...posaljem mu poruku, malo se raspisemo. On kaze, dolazi u grad gde zivim, mogli bi se videti? Ja rekoh-ne bih...objasnim da ne funkcionisem kako treba, sledi mi i fizikalna i nisam za ljude...i on kao posalji bar sliku kako izgledas sad-ni on ni ja nismo imali profilne slike, retko ko i jeste tad...posaljem neku, i pogledam se u ogledalo, masna kosa, sva podbula, zaspustena, rekoh ni sama se ne bih prepoznala, kakav susret...ipak smo se videli nakon nekoliko meseci. To mi je bila druga duza veza i prva veridba...

Војвода

Domaćin
Poruka
4.338
Позитивна искуства, у принципу сам већ знао довољно да знам шта да очекујем. После се комуникација природно сама од себе само надовезивала.

UltraVioletna

Iskusan
Moderator
Poruka
5.535
Nemam iskustva upoznavanja na taj način samo mi čitajući temu nadolazi misao da to isto može biti i sa druge starne, odbojnost zbog gestova, načina na koji sklanja kosu sa čela, odbojni pokreti, način smejanja i još mnogo toga. Samo je kod muškaraca to onda navedeni slučaj sa "gledanjem u mokre prozore nakon seksa, ironičnim osmehom i onim, čućemo se."
Naravno.

J

Jesen je...

Gost
Šta mi nekada problem? Ma da čovek ne poveruje. Dakle, sve lepo piše. ali kada se čujemo ili vidimo toliko puta kaže "ovaj" ili "znaš" ili neku drugu poštapalicu, da mi se više i ne razgovara a kamoli seksa. Prosto izgubim interes
Mozda je covek poput Andrica, odlican pisac, a los govornik.
(Tako je bar tvrdila moja prof. Srpskog jezika... :lol: )

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.912
Mozda je covek poput Andrica, odlican pisac, a los govornik.
(Tako je bar tvrdila moja prof. Srpskog jezika... :lol: )
Pa ne kažem
No, mene privuče način na koji neko govori. Lično, to mi je važno.
Ako ne osetim koncentraciju, jasne misli, ako govori mnogo i nepovezano, ili mnogo, povezano, ali ostaje nekako "spolja mene".. onda ne osećam konekciju
Svakoga pali nešto drugo. A eto to što mene značajno pali često ne osetim iz pisanja

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.912
Meni je recimo jako seksi kada muškarac koji mi se dopada tačno vidim kako se suzdržava da nešto kaže. Ima kontrolu nad sobom. To kad vidim... :)

A nekada su me "prešli" neki površni likovi koji ćute jer nemaju šta da kažu . Ali to kada sam bila mlađa. :D

paketije

Domaćin
Poruka
4.102

Kakav je bio epilog?
Samo jedanput , nakon tri ili 4 godine dopisivanja, imali smo prilike da se vidimo uzivo.Ona je udata , dvadeset godina braka, dvoje dece.Mada nam je to bilo prvi put u krevetu, seks je bio opusten, kao da to dugo radimo zajedno.Pricali smo o njenoj deci, braku, zivotu, apstrakcijama....Komunikacija se nastavila, ali poceo je nedostaje taj fizicki dodir, poceli smo se svadjati, i na koncu smo prekinuli