Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.
Kakva su vam iskustva? Da li ste se češće razočarali ili obradovali?
Da li se komunikacija samo prirodno nastavila?
Da li ste imali osećaj da se već dugo znate ili ste odjednom osetili da je stranac pred vama?
Kakav je bio epilog?
Cudno, ali sve ljude koji su usli u moj zivot sam dozivela kao da se znamo dugo, oduvek...a kad smo se rastajali, kao stranci koji se nikad nisu upoznali.
Nikad me nije razocarao prvi susret, ali zadnji uvek jeste...
Setih se situacije sa fb. Kad je tek zaziveo fb, setim se smipatije kad sam bila klinka, i nadjem ga. Imala sam tad gadnu povredu ruke, strogo mirovanje, dosada cinila svoje...posaljem mu poruku, malo se raspisemo. On kaze, dolazi u grad gde zivim, mogli bi se videti? Ja rekoh-ne bih...objasnim da ne funkcionisem kako treba, sledi mi i fizikalna i nisam za ljude...i on kao posalji bar sliku kako izgledas sad-ni on ni ja nismo imali profilne slike, retko ko i jeste tad...posaljem neku, i pogledam se u ogledalo, masna kosa, sva podbula, zaspustena, rekoh ni sama se ne bih prepoznala, kakav susret...ipak smo se videli nakon nekoliko meseci. To mi je bila druga duza veza i prva veridba...