- Poruka
- 37.913
sve što mi treba trenutno u rukama mi jeШто ти је добар аватар!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve što mi treba trenutno u rukama mi jeШто ти је добар аватар!

Мени треба то што ти није у рукамаsve što mi treba trenutno u rukama mi je![]()
Vidi, postoji mogucnost, ali je mala. Seks je stvar senzibiliteta. (mhe, osim ako radi to iz sujete da mi nesto dokaze...). A senzibilitet se oseti pri upoznavanju. E sad, na zalost, kako si i sama rekla, mnogi to ignorisu, bas zbog tog trzista. Fazon: ha, dok ja nadjem nekoga s mojim senzibilitetom, ostareh...pa onda pocinju kompromisi, pa seks nije bitan, pa pogresni ljudi, pogresne veze, zbunjen i smucen mozak, dosta toga potisnuto, pa se tu umesa i drustvo, kultura, mediji, pop, rahmetli jerotic, pa onda kazu:Којом хронологијом? Шта ако те звекне вансеријским сексом и не можеш да се одлепиш?
Хоћеш да кажеш да видиш остало из хронологије? Ма дај...
Mator si, Napokone. Vec ti preko 40.. Probralo se drustvo. Ili cekaj drugi krug, kad krenu sa razvodima ili teraj svoje kriterijume, pa dokle stignes. Mozda mozes neku zenu nauciti onom sto zelis u krevetu, ali ako kao osobe niste match, necete uspeti.Vidi, postoji mogucnost, ali je mala. Seks je stvar senzibiliteta. (mhe, osim ako radi to iz sujete da mi nesto dokaze...). A senzibilitet se oseti pri upoznavanju. E sad, na zalost, kako si i sama rekla, mnogi to ignorisu, bas zbog tog trzista. Fazon: ha, dok ja nadjem nekoga s mojim senzibilitetom, ostareh...pa onda pocinju kompromisi, pa seks nije bitan, pa pogresni ljudi, pogresne veze, zbunjen i smucen mozak, dosta toga potisnuto, pa se tu umesa i drustvo, kultura, mediji, pop, rahmetli jerotic, pa onda kazu:
https://vocaroo.com/
Имам ја за тебе питање, само да нађем тему да овде не скрећемо.Vidi, postoji mogucnost, ali je mala. Seks je stvar senzibiliteta. (mhe, osim ako radi to iz sujete da mi nesto dokaze...). A senzibilitet se oseti pri upoznavanju. E sad, na zalost, kako si i sama rekla, mnogi to ignorisu, bas zbog tog trzista. Fazon: ha, dok ja nadjem nekoga s mojim senzibilitetom, ostareh...pa onda pocinju kompromisi, pa seks nije bitan, pa pogresni ljudi, pogresne veze, zbunjen i smucen mozak, dosta toga potisnuto, pa se tu umesa i drustvo, kultura, mediji, pop, rahmetli jerotic, pa onda kazu:
https://vocaroo.com/
Izvinte moulim vas ali meni se bas onako lepo dize. Ne znam za vas gospodine/gospodzo kako stoje stvari u vasim godinama.. A ne znam ni otkud znate koliko je meni. Al ajd..Mator si, Napokone. Vec ti preko 40.. Probralo se drustvo. Ili cekaj drugi krug, kad krenu sa razvodima ili teraj svoje kriterijume, pa dokle stignes. Mozda mozes neku zenu nauciti onom sto zelis u krevetu, ali ako kao osobe niste match, necete uspeti.
Moje iskustvo je takvo da upravo najveca zakerala za izgled partnera i sexualne vestine, da tako kazem, su osobe, koje same nisu nista posebno.
Zivot nije sex i sex je definitivno precenjen kad dodjes u poznije godine, a vec si na pragu poznijih godina. Niko ovde odavno nije mlad.
Ајде не вређај се, мислим да је хипотетички речено, ти си послужио само као узоракIzvinte moulim vas ali meni se bas onako lepo dize. Ne znam za vas gospodine/gospodzo kako stoje stvari u vasim godinama.. A ne znam ni otkud znate koliko je meni. Al ajd..
Ајде ако хоћеш да ми кажеш шта мислиш о једној да кажем хипотетичкој ситуацији..Izvinte moulim vas ali meni se bas onako lepo dize. Ne znam za vas gospodine/gospodzo kako stoje stvari u vasim godinama.. A ne znam ni otkud znate koliko je meni. Al ajd..
Rekao si sam na jednoj temi da si imao 16ak godina, 90te su bile. Dakle stariji si od mene. Cetrdesete..Izvinte moulim vas ali meni se bas onako lepo dize. Ne znam za vas gospodine/gospodzo kako stoje stvari u vasim godinama.. A ne znam ni otkud znate koliko je meni. Al ajd..
da pojednostavim..: napokon ima 40 , stalno mu je tvrd al ne j be ništa.. traži neku koja razume njegov senzibilitet al je nije našaoTolko ste ga zamrsili, da ja uopste nista ne shvatam hahahha
Покушавам да му објасним женско виђење ал то тако већ годинамаTolko ste ga zamrsili, da ja uopste nista ne shvatam hahahha

стани, а тај кум јел мушко?jbt ana prpić tj ona anđelka trudna sa kumom.. i posle mi kažite da vi žene niste malo sj bane u mozak!!!
pa da.. j bala se sa venčanim kumomстани, а тај кум јел мушко?
мсм, венчани кум је кресао?pa da.. j bala se sa venčanim kumom

a ona?мсм, венчани кум је кресао?
Јбт који кретенчина мушка![]()

а он?a ona?![]()
to mi zvuci malo patoloski. Ne bi bila srecna pored mene sigurno.Ајде ако хоћеш да ми кажеш шта мислиш о једној да кажем хипотетичкој ситуацији..
Рецимо, допадне ти цура која има све, све је савршено, секс је феноменалан, увек спремна и потпуно су ти испуњене жеље.
И онда се догоди да из неког разлога ти не можеш да имаш секс , из здравственог разлога или небитно , углавном не можеш бар не као што си могао.
И сад знајући колико она може, ужива итд да ли би јој веровао да може и без секса али не и без тебе?
не, обоје су ако треба тражити кривцаa jbo vas opet muški krivi..