NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
Optimizam je za one do 25 
Ja sam prešla tu granicu i sada sam Pesimista ... tj. Optimista sa iskustvom
Ja sam prešla tu granicu i sada sam Pesimista ... tj. Optimista sa iskustvom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

istrazivach:Optimista je samo malo bolje obaveshteni pesimista...
Prvo promenis nick u neki zenski... da te ceo svet bolje razume....GalebDzonatan:Mnogo vaznije, tj. najvaznije u celoj toj prici je da se voli, a ljubav ce biti uzvracena u vecoj ili manjoj meri-nebitno. Ako se ocekuje biti voljen prvi, pa da onda zauzvrat pocne se voleti, tu od ljubavi malo ima, to je racunanje i vaganje-ko kome koliko.
Kroz ljubav covek spoznaje sebe i kroz ljubav covek sebe najvise daje ("trosi", "izgara"). O ljubavi se moze pricati u nedogled, jer se ljubav manifestuje kroz milion nacina, nijansi.![]()
Petar_Pan:Prvo promenis nick u neki zenski... da te ceo svet bolje razume....
Drugo sve to zavisi i od horoskopskog znaka... a ti si vaga... :razz:
Samo je tu fora da ako se trazi ljubav da se i daje.... a ne da se trazi ljubav a da se bezi... Ljubav ce il doci il nece... il ce goreti il izgarati... nema tu velike filozofije... ni potrebe da se prica o tome uopste... Sta ce biti bice...
Hmm... ima logike ...NatasaNatasa:Pošto sam ja postavljač teme, moram da te razuverim u predrasudi da je ovo jedan ''pesimistički'' post ... daleko od toga ... naglašavam da sam ovisnik ''slobode'' i da ne mogu da se gušim u vezama ... da ću po svemu sudeći, ostariti sama, ali da se toga ne bojim ... ako me razumeš sada![]()
Ne ne devojko.... ne ide ta igrica tako....GalebDzonatan:Ajd sad sroci da te razumem. Ti dakle prvo trazis da budes voljen, pa tek onda, kada po tvojim merilima procenis da je u pitanju ljubav, i ti ces poceti da volis?

Petar_Pan:Hmm... ima logike ...
Da pricao sam o tom idealu "slobode" koji vam je emancipacija ukljukala u glavu... los nuzefekat...
Pa da... bolje te kapiram....
NatasaNatasa:Emancipacija, koliko god da i vama i nama teško pada, ipak ima svojih prednosti .... zašto bih ja kao žena morala da čekam na muškarca da mi obezbedi nešto u životu ... niti sam glupa, niti sam nesposobna ..... zašto bih uostalom od svog muškarca očekivala sve, sedeći kući i gajeći decu.
Ideja emancipacije je bila da se odnosi medju muškarcima i ženama prodube i poboljšaju, a ne da probudi mušku sujetu i da se zbog nje povlačite i pretvarate u ''žene'' kakve mi nismo želele da budemo.
To po meni zavisi i od osobe koja ce biti ostavljena,to se moze desavati i stalno ...NatasaNatasa:HM ... koliko ste se puta u životu osmelili da raskinete i odete nepovratno pa čak i onda kada najviše volite .... Koliko vam je taj trip ''slobode'' važan ... i koliko ste spremni da ostarite sami, ako se u medjuvremenu ne nadje osoba koja će ispuniti sve vaše potrebe?

ApolonH:To po meni zavisi i od osobe koja ce biti ostavljena,to se moze desavati i stalno ...![]()
NatasaNatasa:HM ... koliko ste se puta u životu osmelili da raskinete i odete nepovratno pa čak i onda kada najviše volite .... Koliko vam je taj trip ''slobode'' važan ... i koliko ste spremni da ostarite sami, ako se u medjuvremenu ne nadje osoba koja će ispuniti sve vaše potrebe?
Ideja emancipacije je valjda bila da svi budemo ravnopravni... tj. isti...NatasaNatasa:Emancipacija, koliko god da i vama i nama teško pada, ipak ima svojih prednosti .... zašto bih ja kao žena morala da čekam na muškarca da mi obezbedi nešto u životu ... niti sam glupa, niti sam nesposobna ..... zašto bih uostalom od svog muškarca očekivala sve, sedeći kući i gajeći decu.
Ideja emancipacije je bila da se odnosi medju muškarcima i ženama prodube i poboljšaju, a ne da probudi mušku sujetu i da se zbog nje povlačite i pretvarate u ''žene'' kakve mi nismo želele da budemo.
jer su slobodnije... pa time i bolje u sexu... :wink:sinnke:Zenu treba ostaviti jednom u zivotu i vratiti se nakon godinu dana. Onda te jos vise ceni jer vidi sta je izgubila.