Bez prenemaganja!

Hajde žene budite iskrene i kažite da li muškarac treba da bude u nečemu (što vi cenite) dominantan u odnosu na vas da biste se zaljubile ?

Recimo, odličan je u tome i tome, sposoban je, zna sa ženama i dobro tucca, zaradio je dosta novca pošteno svojim znanjem i sl, ima neke škole koje cenite i sl., duhovit je više od vas.. /sve ili, ne i/

Jel moguće da se žena zaljubi u nekog ko ima sve neke osobine koje ona ne ceni? Ko baš ni u čemu nije sposobniji od nje?

To povodom teme o muškarcima koji su sami.. ;)
Oh da naravno.
Da bi se zaljubila On mora da bude dominantan
ali to je isto kada kada neko kaže da, On mora da bude lep

dominacija koja se dozvoli muškarcu zapravo znači da je žena skroz zaljubljena u njega iz ko zna kojih razloga samo njoj poznatih
ona u svojoj glavi podstiče tu dominaciju zato što pre svega želi efikasan sex i razne druge aktivnosti poznate za parove

u tom slučaju dominacija može da dobije i ugovor za stalno. ako je zaradio novce utoliko bolje ako nije duhovit, pa šta sad progledaćemo mu prste :lol:

mislim poenta je gde ima to da neko ispunjava baš sve kriterijume besprekorno i tačno kao satić?

Oh da naravno.
Da bi se zaljubila On mora da bude dominantan
ali to je isto kada kada neko kaže da, On mora da bude lep

dominacija koja se dozvoli muškarcu zapravo znači da je žena skroz zaljubljena u njega iz ko zna kojih razloga samo njoj poznatih
ona u svojoj glavi podstiče tu dominaciju zato što pre svega želi efikasan sex i razne druge aktivnosti poznate za parove

u tom slučaju dominacija može da dobije i ugovor za stalno. ako je zaradio novce utoliko bolje ako nije duhovit, pa šta sad progledaćemo mu prste :lol:

mislim poenta je gde ima to da neko ispunjava baš sve kriterijume besprekorno i tačno kao satić?
:kpozdrav::dzentlmen:
Nadam se da me neces shvatiti pogresno sad
\Kamo srece da je na svetu visse zena kao ti, sa ovakvim zivotnim stavom.
RESPECT.

Jeste li imale momente da ste sa tako dominantim, pre bih rekao odlucnim, zna sta zeli i vuce tom energijom, muskarcem, koji na pr kaze : e idemo tu i tu za vikend, bice zezanje, reka, more, splav, dobro drustvo i onda se nadjes recimo s njim gde ti se ne dopada bas to sve tako. Nekako si ti ipak malo drugacije zamislila ili pozelela a ono ispalo neko pijancenje, u pocetku recimo zabavno a onda su tu njegovi ortaci pajtosi, razgovor o muskim stvarima, pare kola lov ribolov, zene koje su tu nekako osetis da ste u istom sosu i onda ajd da se uradi nesto i za zensko drustvo i obicno to bude neka skupa hrana, pice, tako neke proceduralne stvari. A odlepljujes na njegovu energiju? A komunikacija truba?
Pogotovu zrelije zene koje su prosle sve to nebrojeno puta.

Ili hajde da priblizim ako kategorizujem nekoliko tipova tih dominantnih muskaraca i kakvo druzenje, zezanje i komunikacija mogu biti?

Ol biznis g zverka: asertivan, odlucan, elegantan, uvek neko skupo pice, vecera, tako neki akomoditeti, ali razgovor : pare pare, biznis, ovde ovaj drzi ovu firmu, onaj drzi onu i td...

Dzanker: zezanje, gudra, klesanje, glupiranje, klos fazon - nema se love pa je to uvek polovicno, cesto nezrelo drustvo i razgovori ali je i ovako uzbuljiv, spontan, naginje na onaj priroda fazon- mozes da se opustis vise.

Heavy inteletualac: Slicno dzankeru gde nema para i akomodacija, razgovori u pocetku super, nadahnjujuci a onda pocnes da se smaras kako provalis da se takmice ko je pametniji.

Pitam jer, sam takav da sam prosao sva ta druzenja i upoznao ljude razlicitih profila i u takvim druzenjima se neminovno i nadju njihove partnerke pa primecujem.

Jeste li imale momente da ste sa tako dominantim, pre bih rekao odlucnim, zna sta zeli i vuce tom energijom, muskarcem, koji na pr kaze : e idemo tu i tu za vikend, bice zezanje, reka, more, splav, dobro drustvo i onda se nadjes recimo s njim gde ti se ne dopada bas to sve tako. Nekako si ti ipak malo drugacije zamislila ili pozelela a ono ispalo neko pijancenje, u pocetku recimo zabavno a onda su tu njegovi ortaci pajtosi, razgovor o muskim stvarima, pare kola lov ribolov, zene koje su tu nekako osetis da ste u istom sosu i onda ajd da se uradi nesto i za zensko drustvo i obicno to bude neka skupa hrana, pice, tako neke proceduralne stvari. A odlepljujes na njegovu energiju? A komunikacija truba?
da volim ove momente u odnosu
za razliku od onih u kojima sam ja ,mama, pa sve organizujem od plaćanja do prevoza, zelenih kartona, putnog osiguranja pakovanja i kupovine

mislim ovo je blagodet kad imaš muškarca koji kaže
hoćeš li sa mnom na tačku B jer je sve već organizovao
i ne moraš da misliš ni o čemu osim da kažeš da i da poneseš zaštitni faktor

e sad ima i momenata kad se akcije sprovode sa društvom ili rođacima i svidele nam se ili ne učestvujemo.
ja sam nekoliko puta imala stav
jao povratiću od muke što moram da se družim za vikend sa familijom
ali se posle ispostavilo da sam bila u finom društvu i da je baš dobro što nisam rekla - ne mogu

i da, zaključak je da to smanjuje njegovu dominaciju svaki put kad organizuje nešto što nije za padanje u nesvest od sreće

haha jesi li to hteo da čuješ?

Poslednja izmena:
Ili hajde da priblizim ako kategorizujem nekoliko tipova tih dominantnih muskaraca i kakvo druzenje, zezanje i komunikacija mogu biti?

Ol biznis g zverka: asertivan, odlucan, elegantan, uvek neko skupo pice, vecera, tako neki akomoditeti, ali razgovor : pare pare, biznis, ovde ovaj drzi ovu firmu, onaj drzi onu i td...

Dzanker: zezanje, gudra, klesanje, glupiranje, klos fazon - nema se love pa je to uvek polovicno, cesto nezrelo drustvo i razgovori ali je i ovako uzbuljiv, spontan, naginje na onaj priroda fazon- mozes da se opustis vise.

Heavy inteletualac: Slicno dzankeru gde nema para i akomodacija, razgovori u pocetku super, nadahnjujuci a onda pocnes da se smaras kako provalis da se takmice ko je pametniji.

Pitam jer, sam takav da sam prosao sva ta druzenja i upoznao ljude razlicitih profila i u takvim druzenjima se neminovno i nadju njihove partnerke pa primecujem.

ovo je manje više dobra klasifikacija a odgovor je
komunikacija može biti takva da se prilagodiš svom izboru
i to je zrela odluka

ako te interesuje skupa večera i ostale pogodnosti slušaćeš priče o poslu o lovi o kupovini nekretnina mašina i hala za proizvodnju
ako te interesuje laki kondicioni sa tipom duvanje trave i ružičasta izmaglica trpećeš da se pojavljuje u tri broja većim farmerkama i kariranoj košuji umazanoj od akrila.
hevi intelektualce mudrosere hodajuće enciklopedije ne znam ko može da trpi valjda samo štefica cvek

iebiga.
znaš kako kažu u zadnjoj sceni filma neki to vole vruće
,niko nije savršen,

Meni nije uošte jasno kako pametni ljudi sa malo čuke u glavi mogu sve žene da ubace u istu matricu ili sve muškarce... posebno po nekim finim pitanjima...

Pojednostavljenja koja mi najviše idu na nerve su : tipa ona je odlična u krevetu ili nije dobra (a da to možda ne zavisi od oboje i od vatre koju možda jesu ili nisu rasplamsali?, a posebno od njihove kombinacije koja je možda loša?)
u to spada i sve žene koje su prešle 40 ovo ili ono, muškarci koji su prešli 40...(koliko znam sebe uvek sam bila ista u odnosima, malo iskustva je promenilo neke odluke, ali ne i mene samu i način na koji se seksam ili komuniciram i sl)

Žene sa decom, žene bez dece..
muškarci samci
oni u brakovima
i onda ratatatata... sve neke opšte fraze i floskule...

Jasno je da polovi imaju neka opšta svojstva, ali to su tako neka opšta mesta kojih ima vrlo malo..

tako sad i ovo haha.. ali da Napokon postavlja takva pitanja nikad ne bih pomislila...

Vidi, dragi moj, zaista dominantan muškarac nije onaj ko se primeti da jeste !
Pravi alfa je tih i nenametljiv, to kevću i grizu i pokazuju se i naređuju oni "kao da su"..ali jbg nisu...
Ono kada neko kaže jednu rečenicu i sve kaže, a do tada čeka.
Recimo ja sam sa chatijem napravila kompletnu mapu kako izgleda za mene onako idealan hahahhhhhhh;) mislim da bi ga malo ko prepoznao.

Ali na ovo đšto pišeš.. kad si zaljubljena napokone pa onda su ti sve te stvari što pričaju njegovi drugari zanimljive, onda je sve kul i sve sjajno,i drago ti je što si sve upoznala. super su i muške priče.. I ko ti kaže da je energija odvojena od komunikacije? Kako neko može biti dominantan ako sa njim ne možeš da razgovaraš? To je sve LAŽNA dominacija, to je sve ono slab sam ali da ti pokažem. Ne, bre... Jaka ličnost nema potrebe da se konfrontira, i to je na ceni - kod mene. Ali ZATO - mora da zna da komunicira i poštuje sagovornika, jer ako ne zna džaba mu sve

Vidi, dragi moj, zaista dominantan muškarac nije onaj ko se primeti da jeste !
Pravi alfa je tih i nenametljiv, to kevću i grizu i pokazuju se i naređuju oni "kao da su"..ali jbg nisu...
Ono kada neko kaže jednu rečenicu i sve kaže, a do tada čeka.
Recimo ja sam sa chatijem napravila kompletnu mapu kako izgleda za mene onako idealan hahahhhhhhh;) mislim da bi ga malo ko prepoznao.

Ali na ovo đšto pišeš.. kad si zaljubljena napokone pa onda su ti sve te stvari što pričaju njegovi drugari zanimljive, onda je sve kul i sve sjajno,i drago ti je što si sve upoznala. super su i muške priče.. I ko ti kaže da je energija odvojena od komunikacije? Kako neko može biti dominantan ako sa njim ne možeš da razgovaraš? To je sve LAŽNA dominacija, to je sve ono slab sam ali da ti pokažem. Ne, bre... Jaka ličnost nema potrebe da se konfrontira, i to je na ceni - kod mene. Ali ZATO - mora da zna da komunicira i poštuje sagovornika, jer ako ne zna džaba mu sve
Plemenito.

Back