Imate li nekad sex bez ljubljenja?

I, kako ide?
Da li je to dobro kad ne želiš bliskost?
mislim da mi se nije desilo da prođe bez poljupca, iako ja volim da se ljubim posle sexa a ne pre.

i mislim da je i ljubljenje neka vrsta umetnosti i da mali broj ljudi zaista zna da se ljubi tako da te uzbudi a većina se ljubi tako da te iznervira.

samo sa dve osobe u životu imala sam poljupce sočne kao zrelo voće jer su prislanjali svoje usne i pritiskali moje a nisu koristili jezičinu kao eksplorer da provere karijes na šestici
;)

Pa i kad razmisliš, koja je uopšte fora sa ljubljenjem u usta i zašto se to uopšte radi. Zašto čovek ima potrebu da nekog u koga je zaljubljen baš ljubi u usta, to jest, prisloni usta na njena/njegova i onda tako da se trljaju. Kome je to prvom palo na pamet
eskimi trljaju noseve i to se kod njih smatra poljupcem
da li su ikada probali jezik u grlo ne znam ali ovo sa nosevima meni je skroz kul.
daj malo nosić
sad okreni guzu :lol:

to držanje ruke znači pripadništvo ? Obznanjuje se svima da smo zajedno? Ili nas baš briga za sve, ali mi smo zajedno.

Jeste, intimno je
pre svega je intimno u pravu si. ponekad volim da stavim svoj dlan na njegov u toku sexa. povezivanje preko dlanova mi je jače od razmene pljuvačke da budem iskrena

iz moje tačke pripadanje nekom je za diskusiju
da li zaista ako me voda za rukicu po gradu ja njemu i pripadam?

Ako ti želiš, ako ne onda ne. :)
Upravo.
Možemo da shvatimo da držanje za ruku iako je veoma toplo i blisko ipak ne objašnjava mnogo o pripadanju već više o trenutnom naletu emocija.

nekada se držimo za ruke i dok se vozimo nekada dok gledamo film najviše dok šetamo gradom
meni se čini da je ovo dok šetamo gradom ipak iz praktičnih razloga
a svako drugo držanje za ruke je odraz trenutne lepe emocije prema osobi pored koje sedimo

I, kako ide?
Da li je to dobro kad ne želiš bliskost?
Ide super mozda nikad bolje,zavisi ko je osoba, mislim da se niko nije vise palio na mene od jedne djevojke koju nikad nisam poljubio ili zagrlio,to mi i je dizalo ego pa sam se i ja maksimalno trudio, seks fantastican,imala je samo obicaj nakon seksa da me poljubi u obraz i nasmije se ,to sam dozvolio.

Ide super mozda nikad bolje,zavisi ko je osoba, mislim da se niko nije vise palio na mene od jedne djevojke koju nikad nisam poljubio ili zagrlio,to mi i je dizalo ego pa sam se i ja maksimalno trudio, seks fantastican,imala je samo obicaj nakon seksa da me poljubi u obraz i nasmije se ,to sam dozvolio.
znači, znaš znanje ;)

Ponekad ,ko corava koka zrno ubodem 🙂, nije to bila veza ,cura je bila sponzorusa,veoma bogat tip u mom kraju joj je bio sponzor, ja sam bio samo igracka za koju niko nije smio da zna.
nisam mislila na to. Nego.. žena se mnogo lakše uzbudi posle ljubljenja i neke intime.. Ako se neka jako dobro provela i bez toga, onda znaš kako je uzbuditi, na to sam mislila. Naravno da to zavisi i od žene. Lično bih mogla zamisliti da se možda sa nekim kresnem, ali nikako poljubim..

nisam mislila na to. Nego.. žena se mnogo lakše uzbudi posle ljubljenja i neke intime.. Ako se neka jako dobro provela i bez toga, onda znaš kako je uzbuditi, na to sam mislila. Naravno da to zavisi i od žene. Lično bih mogla zamisliti da se možda sa nekim kresnem, ali nikako poljubim..
Zavisi to i sta se zena navikla ,jednu je veoma lako zadovoljiti da ne zna gdje udara a za drugu se treba dobro potruditi da dobijes prolaz.

Back