Promenio pol da ode ranije u penziju

prevara, burazer, prevara............ne kazi da je ovo normalno. Meni ne smeta KO STO NI ROK HADSON NIJE IMAO VEZE SA SAMNOM AL JE DOPRINEO DA SE CELA PLANETA INFICIRA SA PEDERIZMOM.
Sa moralnog stanovista, sta su pojedine degradirane osobe spremne da urade samo da ne rade a da primaju pare. I ovo ti izgleda normalno ?
Neki cigani su svojoj deci sekli ruke, noge, pravili od njih invalide da bi po ulicama Venecije, Milana, Pariza izazivali sazaljenje prolaznika koji su im davali novac. I to je za tebe. naravno, normalno. SVE STO JE U CILJU PROFITA, LOVE, ZARADE, NERADA...........ZA TEBE JE NORMALNO.....?
Pretpostavljam da zivis u USA jer samo tamo si mogao postati ovako eticki destruktivan.
Opet pravis moralnu paniku i lazne analogije.
Homoseksualnost nema veze sa secenjm ruku, nogu, hitlerima, halterima, zelenskim, holokaustima i td. Na protiv, ako cemo tako, pre ce biti to tvoje ekstremno razmisljanje, uniformisanost i kategorizacija bliza hitleru. I taj hitler je tako izdvajao rome, srbe, homoseksualce i td da bi napravio uber cistu rasu
Tako i sovinizam nastaje. Izdvajanjem grupa kroz moralnu paniku. "Heeeej ovi gejevi, heeeej ovi srbi, heeej ovi romi, oni su strasni to treba zabraniti. To i Boooog kaze. Eno, ja procito u bibliji." :sad2:
Moj argument je da taj covek na taj nacin upucuje na jednu socijalnu nepravdu i bizarnost zakona. Sto se mene tice, svi treba ranije u penziju da idu, bez obzira na pol. Kao i sve povlastice, sledovanja, odgovornost i td- jednako i kroz soc pravdu. I nema izuzetaka i izdvajanja, po bilo kom osnovu. U rudnik i muskarci i zene. Ako je to tesko za zene, zasto je onda lako za muskarce? Nije. Nego na muskarce gledamo kao na potrosnu robu, zrtvenu jagnjad, aj ti imas malo vise misicne mase pa udri tamo pod zemljom. Neces? Sram te bilo, ti nisi dovoljno musko. Kapiras poentu? Tako da se divim tom liku !

Opet pravis moralnu paniku i lazne analogije.
Homoseksualnost nema veze sa secenjm ruku, nogu, hitlerima, halterima, zelenskim, holokaustima i td. Na protiv, ako cemo tako, pre ce biti to tvoje ekstremno razmisljanje, uniformisanost i kategorizacija bliza hitleru. I taj hitler je tako izdvajao rome, srbe, homoseksualce i td da bi napravio uber cistu rasu
Tako i sovinizam nastaje. Izdvajanjem grupa kroz moralnu paniku. "Heeeej ovi gejevi, heeeej ovi srbi, heeej ovi romi, oni su strasni to treba zabraniti. To i Boooog kaze. Eno, ja procito u bibliji." :sad2:
Moj argument je da taj covek na taj nacin upucuje na jednu socijalnu nepravdu i bizarnost zakona. Sto se mene tice, svi treba ranije u penziju da idu, bez obzira na pol. Kao i sve povlastice, sledovanja, odgovornost i td- jednako i kroz soc pravdu. I nema izuzetaka i izdvajanja, po bilo kom osnovu. U rudnik i muskarci i zene. Ako je to tesko za zene, zasto je onda lako za muskarce? Nije. Nego na muskarce gledamo kao na potrosnu robu, zrtvenu jagnjad, aj ti imas malo vise misicne mase pa udri tamo pod zemljom. Neces? Sram te bilo, ti nisi dovoljno musko. Kapiras poentu? Tako da se divim tom liku !
pa to je kradja isto ko kad neko lazira invalidsku penziju. Neko mora da radi za tu njegovu penziju a on jos moze da radi, nije mator.
Problem je u tome sto ti besposlicari samo izmisljaju nacine da bez rada opstaju. Postaju los primer za okolinu i ako bi svi bili nemoralni ko oni, ode nam penzioni fond u propast.
Sto se tice homosa, posledice su vec vidljive. Tamo gde je "demokratija" i gde se pederizam prihvata kao, malte ne, nesto pozeljno za licnost i drustvo, te zemlje izumiru. Tamo gde narodi ne prihvataju tu moralnu deformaciju (ovo se ne odnosi na transe kojima je priroda pomesala lonce) ti narodi imaju normalan natalitet i buducnost. Naravno, pederizam je samo jedan od problema radi kojih zapad propada.
Ako je Hitler slucajno dosao do istog zakljucka u vezi pedera , ne znaci da sam na istoj liniji sa tim Rotschildovim psetom.Uostalom, Hitlerova ideologija po tom pitanju se idealno uklapa u Rotschildovu "zlatnu milijardu"...........na neki nacin.

pa to je kradja isto ko kad neko lazira invalidsku penziju. Neko mora da radi za tu njegovu penziju a on jos moze da radi, nije mator.
Problem je u tome sto ti besposlicari samo izmisljaju nacine da bez rada opstaju. Postaju los primer za okolinu i ako bi svi bili nemoralni ko oni, ode nam penzioni fond u propast.
Шта је све неморално а сви се хватају само овако нечега, удри по онима који хоће само да преживе а не да буду богати.. То је скроз у реду ако постоји инфлација, држава штампа паре, није ни у реду ни да неко штеди па да му се то после обезвређује само јер држава штампа паре, то је нека врста крађе од стране државе, можда је тај хтео да штеди за старост али инфлација му се наметнула као препрека, па сасвим је у реду да то онда претвори у своју корист.

Ако инфлација каже да већ постоје неки који добијају нешто што је незаслужено јер то је узрок инфлације, зашто онда не би добијали сви и зашто сви не би имали корист од те инфлације а не само поједини? Ако би сви тако радили као овај морао би онда да се створи праведнији систем рада и зарада јер не могу сви да буду пензионери, капитализам је сам по себи неморалан и капитализам би пропао што је добро, многи не желе да раде само да не би били експлоатисани или чак злостављани.

Чим мораш да поштујеш државне законе које ниси тражио већ самим тим мораш да имаш права од исте те државе, колико она многима ограничава функционисање дужна је онда да сваког њеног становника финансира за најосновније преживљавање. Можда сам хтео да будем улични продавац или неки сам свој газда, држава је то забранила, скроз је у реду онда живети на рачун државе али нико није дужан да трпи злостављање и уцене од приватних послодаваца а ни они сами нису дужни да запошљавају.

Poslednja izmena:
Ако немаш потомке јер они нису по аутоматизму дати и треба се за то снаћи у правилима која је поставила држава, иста та држава ће ти отети наслеђе после твоје смрти без твог питања, без права да то задржиш за себе после твоје смрти. Замисли узмеш тек тако нешто што је туђе за себе и под сопственим правилима. Па зашто онда максимално не искоришћавати државу ако ће те она на крају покрасти, зашто је оно у реду а ово није?

Back