- Poruka
- 70.298
Opet pravis moralnu paniku i lazne analogije.prevara, burazer, prevara............ne kazi da je ovo normalno. Meni ne smeta KO STO NI ROK HADSON NIJE IMAO VEZE SA SAMNOM AL JE DOPRINEO DA SE CELA PLANETA INFICIRA SA PEDERIZMOM.
Sa moralnog stanovista, sta su pojedine degradirane osobe spremne da urade samo da ne rade a da primaju pare. I ovo ti izgleda normalno ?
Neki cigani su svojoj deci sekli ruke, noge, pravili od njih invalide da bi po ulicama Venecije, Milana, Pariza izazivali sazaljenje prolaznika koji su im davali novac. I to je za tebe. naravno, normalno. SVE STO JE U CILJU PROFITA, LOVE, ZARADE, NERADA...........ZA TEBE JE NORMALNO.....?
Pretpostavljam da zivis u USA jer samo tamo si mogao postati ovako eticki destruktivan.
Homoseksualnost nema veze sa secenjm ruku, nogu, hitlerima, halterima, zelenskim, holokaustima i td. Na protiv, ako cemo tako, pre ce biti to tvoje ekstremno razmisljanje, uniformisanost i kategorizacija bliza hitleru. I taj hitler je tako izdvajao rome, srbe, homoseksualce i td da bi napravio uber cistu rasu
Tako i sovinizam nastaje. Izdvajanjem grupa kroz moralnu paniku. "Heeeej ovi gejevi, heeeej ovi srbi, heeej ovi romi, oni su strasni to treba zabraniti. To i Boooog kaze. Eno, ja procito u bibliji."

Moj argument je da taj covek na taj nacin upucuje na jednu socijalnu nepravdu i bizarnost zakona. Sto se mene tice, svi treba ranije u penziju da idu, bez obzira na pol. Kao i sve povlastice, sledovanja, odgovornost i td- jednako i kroz soc pravdu. I nema izuzetaka i izdvajanja, po bilo kom osnovu. U rudnik i muskarci i zene. Ako je to tesko za zene, zasto je onda lako za muskarce? Nije. Nego na muskarce gledamo kao na potrosnu robu, zrtvenu jagnjad, aj ti imas malo vise misicne mase pa udri tamo pod zemljom. Neces? Sram te bilo, ti nisi dovoljno musko. Kapiras poentu? Tako da se divim tom liku !