- Poruka
- 96.242
To bi moglo empirijski da se utvrdi. Plus, bitno je koliki mu je, da ne ispadne u svoj toj akrobaciji, jer ako nije unutra, ne računa se u sehmoze i manji raspon
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bi moglo empirijski da se utvrdi. Plus, bitno je koliki mu je, da ne ispadne u svoj toj akrobaciji, jer ako nije unutra, ne računa se u sehmoze i manji raspon
Kako kadjel se ti ljubis iz navike i da "udovoljis" zeni?
ja bih se smorila ziva kada bi mi muskarac rekao da ne voli da se ljubi,to je pola seksaKako kad
To se ne reklamira.ja bih se smorila ziva kada bi mi muskarac rekao da ne voli da se ljubi,to je pola seksa
osobe nisu jedna za drugu, ako ne mogu ovu pozu da izveduTo bi moglo empirijski da se utvrdi. Plus, bitno je koliki mu je, da ne ispadne u svoj toj akrobaciji, jer ako nije unutra, ne računa se u seh
Zato ljudi moraju da probaju raznorazne stvari pre braka. Da to rade, bilo bi mnogo manje razvoda.osobe nisu jedna za drugu, ako ne mogu ovu pozu da izvedu![]()
kako je brak upao u temu?Zato ljudi moraju da probaju raznorazne stvari pre braka. Da to rade, bilo bi mnogo manje razvoda.
Samo na osnovu elementarne strastiKako moze neko da udje u tebe a da niste bliski?
I, kako ide?
Da li je to dobro kad ne želiš bliskost?
Moguće je. Što da ne.Kako se ljubiš u dogi stajl?
Toje kad koristis desankujedino kad sam sam u seksu
moze i dinjaToje kad koristis desanku
il rupa na tarabimoze i dinja
Ja sam gospodin čovek, pazim na imidž i skim imam seksil rupa na tarabi