Ko je srpski BOG?

• Začetnik teme Začetnik teme *Jov*
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
рецимо то што убеђујеш мајмуна да ти је рођак.

Procitao sam da je neki naucnik prije nekoliko godina razvio teoriju da je majmun nastao od covjeka. :hahaha1:
Direktor centra za istrazivanje primata u Atlanti je u pitanju.

Argumenti: 1. Fosilni ostaci covjeka pronadjeni su u dubljim slojevima od slojeva u kojima su pronadjeni ostaci australopitekusa.
2. Fetus covjekolikih majmuna veoma podsjeca na covjekov fetus.Tek u zavrsnoj fazi dobija karakteristicne crte majmuna.
3. Mladunce majmuna ima lobanju koja vise podsjeca na covjekovu lobanju nego odrasli majmun.
G.Bourne,Modern people,Vol. 1. str. 11.

:rotf:

Poslednja izmena:
sto da radimo,mucimo se,patimo,mrzimo ... samo da bismo na kraju postali prah?
Radimo da bismo prehranili sebe i porodicu, neko se muči a sposobni baš i ne; ne patimo svi. Mrzimo!!??? Ti kao hrišćanin ne bi smeo da mrziš. Da znaš ima nas dosta koji ne mrzimo. I sve je to, ne da bismo na kraju postali prah, nego da bismo iza sebe ostavili neki trag, koji će manje više da olakša život onima koji ostaju iza nas.
Sada mi je jasno zašto se nadaš večnom životu jer ti je sadađnji besmislen.

Jesam svemoguć to si u pravu, al' čak ni sa svom tom svemogućnošću ne mogu taj kopleks kamenja da pošaljem do tebe...zadovolji se ovim sine i nesumnjaj u mene tj. BOGA...
jesus.gif
A ja tvrdim: "Ja sam Bog svoj i ne verujem u druge Bogove. Zato nemoj da se sretnemo negde.:D

Radimo da bismo prehranili sebe i porodicu, neko se muči a sposobni baš i ne; ne patimo svi. Mrzimo!!??? Ti kao hrišćanin ne bi smeo da mrziš. Da znaš ima nas dosta koji ne mrzimo. I sve je to, ne da bismo na kraju postali prah, nego da bismo iza sebe ostavili neki trag, koji će manje više da olakša život onima koji ostaju iza nas.
Sada mi je jasno zašto se nadaš večnom životu jer ti je sadađnji besmislen.

Ja mislim da je besmisleno da covjek zivi da bi umro.

Kada pogledamo stanje u nasem drustvu,vecina ljudi ocekuje spasenje i resenje svojih problema od raznih "bogova"-Evropske unije,Putina,Novaka Djokovica,okultnih vestina.......ali ne i od Hrista. Sta je razlog ovog otpadnistva?

sta da rade ljudi kad je Hrist najgluvlji od svih, tesko je i sitnicu izmoliti od njega, a ako i uslisi na kraju, to sto pruzi u poredjenju sa ostalima navedenima je jako malo :)

Back