Vitez Koja
Ističe se
- Poruka
- 2.108
a da li volis?
Naravno da volim a ni to ne menja ono sto sam napisao. Mada mi sad izgleda da je kod tebe u stvari ljubav u pitanju i to sto te niko ne voli a ne to ko je zaista"srspki bog"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da li volis?
Ja sam u svoje vreme video svog Boga.
Naravno da volim a ni to ne menja ono sto sam napisao. Mada mi sad izgleda da je kod tebe u stvari ljubav u pitanju i to sto te niko ne voli a ne to ko je zaista"srspki bog"
dobio sam priliku da sacekam u trpljenju vecni zivot...
vecni zivot je jos veci dar.
Gubis vreme,ali tvoja stvar sta ces da radis sa onim sto ti je darovano. U ostalom sta ce mi vecni zivot? Koji ce mi **** kad ne mogu da zivim kako hocu taj zivot, a i mnogo je bre biti ziv citavu vecnost.
a ko utice? utices li ti na desavanja na kosmetu?
AH...NISI TI BOG... mozda neki bogic samo...
Verovatno zato što si bio dobar...![]()
a sta je smisao ljubavi ako se na kraju pretvoris u prah,i ti i tvoja voljena?
mozes odluciti sta ces sa svojim duhovnim zivotom.nemam ali zato ima Hilari Klinton,Barak Obama,Hasim taci,Angela Merkel... Utice li bog na desavanja na Kosovu? Ja sam suvise mali da bi uticao na velika desavanja u svetu,ali barem mogu da odlucujem sta cu sa samim sobom.
a sta je smisao ljubavi ako se na kraju pretvoris u prah,i ti i tvoja voljena?
Ne opipavam EU, ocigledno, ali su vidljive (i opipljive) stvari koje oni cine za nas. Nisam pobornik EU integracija pod ovim uslovima (da se odreknemo Kosova), ali neoboriva je cinjenica da je EU sistem na visem nivou i da je za svaku drzavu dobro da bude clan jedne takve unije. Krediti, pozajmice, povoljniji uslovi za izvoz, mogucnost zaposlenja u drzavama EU... sve je to "opipljivo" i od toga imamo neke koristi.
Evo zato što si bio dobar prema meni i zato što si me uvažio kao boga...DAJEM TI SVOJ BLAGOSLOV...
A sta ako zena umre,a muz se ozeni drugom? Sta onda?
Kad se pretvorimo u prah nasa ljubav vise nikom nece biti potrebna. Nestace sa nama
mozes odluciti sta ces sa svojim duhovnim zivotom.
mozes li uticati na to da ne umres na kraju?
ne hvala... ti si neki paganski bogic.... nemocni....
sta je onda smisao ljubavi?
Pa dobro,umrli su i moji baba i deda,svi preci su pomrli,svi ljudi umiru sta sad. Boze moj,svi jednog dana moramo umreti. I Isus je umro.
Ako je zivot sada pun patnji zamisli onda kolika je patnja ziveti vecno?
Droga da se bolje prozivi i ulepsa ovaj zivot i da se stvori potomstvo.
Jes, EU je opipljiv kao makarcu vezana sangarepa na stapu.
da se stvori potomstvo koje ce takodje pomreti...i tako staalno....jak neki smisao..![]()
da se stvori potomstvo koje ce takodje pomreti...i tako staalno....jak neki smisao..![]()