gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
Kakve veze ima moja ljubav sa Isusom i Aleksanrom Makedonskim ?![]()
Isus je Ljubav.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve veze ima moja ljubav sa Isusom i Aleksanrom Makedonskim ?![]()
рецимо то што убеђујеш мајмуна да ти је рођак.
Argumenti: 1. Fosilni ostaci covjeka pronadjeni su u dubljim slojevima od slojeva u kojima su pronadjeni ostaci australopitekusa.
2. Fetus covjekolikih majmuna veoma podsjeca na covjekov fetus.Tek u zavrsnoj fazi dobija karakteristicne crte majmuna.
3. Mladunce majmuna ima lobanju koja vise podsjeca na covjekovu lobanju nego odrasli majmun.
G.Bourne,Modern people,Vol. 1. str. 11.
Naravno. To je odavno poznato. Religiozni fanatici su dokaz za to.Procitao sam da je neki naucnik prije nekoliko godina razvio teoriju da je majmun nastao od covjeka.
Direktor centra za istrazivanje primata u Atlanti je u pitanju.
![]()
Nije tačno. Ako neko oće da bude vernik ne pada mi na pamet da ga ubeđujem u bilo šta.рецимо то што убеђујеш мајмуна да ти је рођак.
Naravno. Pravedni božji mehanizam zasniva se na parenju škartova. A ona su došli "darvinisti" i poremetili taj božji poredak i sad nam prete zemljotresi.Opstanak jacih,vjerovatno.
Nije tačno. Ako neko oće da bude vernik ne pada mi na pamet da ga ubeđujem u bilo šta.
E, moje reputacije te kolju? Joj!на религији си јер мајмунишеш вернике, репутације добијаш од атестираних рођака.
E, moje reputacije te kolju? Joj!
Začudio bi se koliko reputacija sam dobio upravo od vernika. Nisu svi vernici poput tebe. Na sreću.
ja shvatam.
![]()
Bitno je da ti sfatis , a mi smo shvatili !покушај да се сфатиш, за почетак...
А гнев?![]()
Rece "missing link" evolucije coveka.Naravno. To je odavno poznato. Religiozni fanatici su dokaz za to.![]()
Bitno je da ti sfatis , a mi smo shvatili !
Bolje sam, meni je drag ovaj jedan jedini pa kakav da je. Večni mi nije potreban. Večni život je šarena laža Hrišćanstva.nekima jeste potrebna...
ako takav zivot ne postoji,onda boljeda svi pomremo odmah...
Radimo da bismo prehranili sebe i porodicu, neko se muči a sposobni baš i ne; ne patimo svi. Mrzimo!!??? Ti kao hrišćanin ne bi smeo da mrziš. Da znaš ima nas dosta koji ne mrzimo. I sve je to, ne da bismo na kraju postali prah, nego da bismo iza sebe ostavili neki trag, koji će manje više da olakša život onima koji ostaju iza nas.sto da radimo,mucimo se,patimo,mrzimo ... samo da bismo na kraju postali prah?
A ja tvrdim: "Ja sam Bog svoj i ne verujem u druge Bogove. Zato nemoj da se sretnemo negde.Jesam svemoguć to si u pravu, al' čak ni sa svom tom svemogućnošću ne mogu taj kopleks kamenja da pošaljem do tebe...zadovolji se ovim sine i nesumnjaj u mene tj. BOGA...![]()
Radimo da bismo prehranili sebe i porodicu, neko se muči a sposobni baš i ne; ne patimo svi. Mrzimo!!??? Ti kao hrišćanin ne bi smeo da mrziš. Da znaš ima nas dosta koji ne mrzimo. I sve je to, ne da bismo na kraju postali prah, nego da bismo iza sebe ostavili neki trag, koji će manje više da olakša život onima koji ostaju iza nas.
Sada mi je jasno zašto se nadaš večnom životu jer ti je sadađnji besmislen.
Smrt nije svrha života, nego se smrću završava život.Ja mislim da je besmisleno da covjek zivi da bi umro.
Smrt nije svrha života, nego se smrću završava život.
Kada pogledamo stanje u nasem drustvu,vecina ljudi ocekuje spasenje i resenje svojih problema od raznih "bogova"-Evropske unije,Putina,Novaka Djokovica,okultnih vestina.......ali ne i od Hrista. Sta je razlog ovog otpadnistva?
Objektivno svaki život će se završiti smrću, a jasno mi je da postoje ljudi koji su ubeđeni da tako nije.Kako kome.
Objektivno svaki život će se završiti smrću, a jasno mi je da postoje ljudi koji su ubeđeni da tako nije.
Valjda ne "nakon nje", već nakon drugog silaska.Za mene je smrt tjelesna novorođenje. Jer ću nakon nje oživjeti za vječni život.