Ko je srpski BOG?

• Začetnik teme Začetnik teme *Jov*
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada pogledamo stanje u nasem drustvu,vecina ljudi ocekuje spasenje i resenje svojih problema od raznih "bogova"-Evropske unije,Putina,Novaka Djokovica,okultnih vestina.......ali ne i od Hrista. Sta je razlog ovog otpadnistva?

Razlozi su razni,od raznih sektasa koji pune usi narodu drugim Bogovima i djavolima,do napredovanja nauke i njihovoj sve vecoj propagandi o nepostojanju Boga,a ako nema Boga onda nema ni Sina.
Onda su tu i matrijalne stvari do kojih se tesko dolazi osim kroz zlocine razne,pa sta ce razbojnicima Bog da bi znao sta rade,jednostavno ga ignorisu.
A tu su i ostali slojevi drustva koji nemaju prestavu ni ko je Hrist ni zasto je Raspet,ali znaju da gase ugljevlje.
ITD......................
Ali vazno je napomenuti da je Isus Hristos i rekao da ce se sve to zbiti, kada dodje opet,postavlja pitanje:Hocu li naci veru na zemlji?
Ali nema brige, jer kao sto je Bog rekao Proroku Iliji kada je ovaj kukao zbog istih stvari da nema vise vere ni pravoga Izrailjca ,Bog mu je jasno rekao da je ostavio odedjeni broj ? pravednih koji ne priklonise svoja kolena drugim Bogovima, tako i danas ima jos pravih Hriscana za koje mi i neznamo.

Sto moras biti tako zadrt? Pa i ja sam protiv ulaska u EU, pod ovim uslovima koje nam postavljaju. Mozemo i bez njih, imamo dovoljno prirodnih bogatstava da sami prezivimo.

Ali ne mozes reci da je EU kao ekonomski savez los.

Nisam zadrt,samo zelim prikazati trenutno stanje opipljivosti EU.
Imamo mi bogatstava,ali sta da radimo kada sve se prodade,cak ce i ovo novo nalaziste nafte da prodaju.
Kuda ides Srbijo?

Nisam zadrt,samo zelim prikazati trenutno stanje opipljivosti EU.
Imamo mi bogatstava,ali sta da radimo kada sve se prodade,cak ce i ovo novo nalaziste nafte da prodaju.
Kuda ides Srbijo?

Slazem se, lose je sto rasprodajemo domace, i inace u globalu kad se pogleda, trenutna vlada jako lose radi svoj posao. I tacno je takodje da je EU trenutno u losem stanju.

Кад пре оволико постова.
Популарна тема нема шта.
Могу само да цитира Бају Малог Книнџу (за почетак)
"Живјеће овај народ и после усташа
Јер и Бог је Србин, небеса су наша!"

Настављамо причу...

Боље је питање ко је српски ђаво
(не верујем у тај јудео-хришћански мит, ал ајд рецимо да ми је познат концепт)

Одговор:
Нема српског ђавола.

Знате ваљда ону причу кад поред сваког националног котла је ђаво с буџом, стражари да неко не изађе. Поред српског нема потребе...
Сетите се сами зашто.

Настављамо причу...

Боље је питање ко је српски ђаво
(не верујем у тај јудео-хришћански мит, ал ајд рецимо да ми је познат концепт)

Одговор:
Нема српског ђавола.

Знате ваљда ону причу кад поред сваког националног котла је ђаво с буџом, стражари да неко не изађе. Поред српског нема потребе...
Сетите се сами зашто.

Dodje sveti Petar u inspekciju pakla da vidi da li je sve u redu . Udje u jednu pechinu .U pechini veliki kazan u kojem
se u ulju kuvaju gresnici . Stoji djavo kraj kazana , uredno podlaze vatru , a kad poneki gresnik krene da se izvlaci iz
kazana on ga bocne trozupcem , pa ga vrati natrag . U drugoj pechini ista slika .U trecoj pechini ima sta da vidi .
Lezi djavo na klupi , zapalio cigaretu i uziva , trozupca ni od korova .Popizdi sveti Petar i pocne kritikovati djavola sto
ne radi svoj posao kako valja . Ne smije dozvoliti da mu neki gresnik pobjegne iz kazana .
" Ma ,nema problema ! "~nasmija se djavo~ " U ovom kazanu su Srbi .Kad jedan krene da se izvlaci iz kazana
ostali ga hvataju za noge i vracaju natrag !"

Back