Sarvaš
Elita
- Poruka
- 20.772
Taman mi toliko i Isus znaci , koliko Aleksandar Makedonski !ne znamo sa sigurnoscu ni da li je aleksandar makedonski postojao,pa ucimo o njemu u skolama..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taman mi toliko i Isus znaci , koliko Aleksandar Makedonski !ne znamo sa sigurnoscu ni da li je aleksandar makedonski postojao,pa ucimo o njemu u skolama..
Taman mi toliko i Isus znaci , koliko Aleksandar Makedonski !
Kada pogledamo stanje u nasem drustvu,vecina ljudi ocekuje spasenje i resenje svojih problema od raznih "bogova"-Evropske unije,Putina,Novaka Djokovica,okultnih vestina.......ali ne i od Hrista. Sta je razlog ovog otpadnistva?
Sto moras biti tako zadrt? Pa i ja sam protiv ulaska u EU, pod ovim uslovima koje nam postavljaju. Mozemo i bez njih, imamo dovoljno prirodnih bogatstava da sami prezivimo.
Ali ne mozes reci da je EU kao ekonomski savez los.
Poneki put mi je žao što bog stvarno ne postoji, pa da spreči ovako debilne teme.
Nisam zadrt,samo zelim prikazati trenutno stanje opipljivosti EU.
Imamo mi bogatstava,ali sta da radimo kada sve se prodade,cak ce i ovo novo nalaziste nafte da prodaju.
Kuda ides Srbijo?
Dje si burazeru ? Malo sam te zamijenio na vlasti dok si bio na pecanju !Tu sam, postojim...
Nego puštam i malo...treba deca da se razonode, volim ja da se priča o meni...
Kakvo luzersko opravdanje.nisam kadar da budem nepravedan. a na ovom svetu jedino tako covek moze biti "uspesan".
sta je onda smisao ljubavi?
Dje si burazeru ? Malo sam te zamijenio na vlasti dok si bio na pecanju !![]()
Utiče na habanje. Što jes - jes.A prodiranje?![]()
Кад пре оволико постова.
Популарна тема нема шта.
Могу само да цитира Бају Малог Книнџу (за почетак)
"Живјеће овај народ и после усташа
Јер и Бог је Србин, небеса су наша!"
Настављамо причу...
Боље је питање ко је српски ђаво
(не верујем у тај јудео-хришћански мит, ал ајд рецимо да ми је познат концепт)
Одговор:
Нема српског ђавола.
Знате ваљда ону причу кад поред сваког националног котла је ђаво с буџом, стражари да неко не изађе. Поред српског нема потребе...
Сетите се сами зашто.
Jak je i tebi smisao. Vecni zivot.Vecni zivot ces imati,te ces imati bio u raju ili u paklu. U oba slucaja sluzis diktatorima.
dakle,ne znaci ti nista ljubav?Taman mi toliko i Isus znaci , koliko Aleksandar Makedonski !
Kakvo luzersko opravdanje.![]()
Ovo bi bila kreacionistička logika?ti podrzavas darvinizam,pa ti cinjenje nepravde verovatno ne predstavlja problem.
Kakve veze ima moja ljubav sa Isusom i Aleksanrom Makedonskim ?dakle,ne znaci ti nista ljubav?
Ovo bi bila kreacionistička logika?
Po principu... veruješ u boga, pa mora da ti smrde noge
A šta bi to bila nepravda u "darvinimu"?
Ovo bi bila kreacionistička logika?
Po principu... veruješ u boga, pa mora da ti smrde noge
A šta bi to bila nepravda u "darvinimu"?