Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima!

Naime,imam 15 godina i zaista sam voljan da povećam svoj odraz (koliko je moguće).Malo sam zbunjen koji da sad od ovih programa koristim,koji je najefikasniji i kod kojeg ću vidjeti zapanjujuće rezultate ako se posvetim?Tema ima mnogo stranica,zato bih volio da mi sažeto ovde kažete koji je najefikasniji i da li ovaj AIR ALERT valja ičemu?

Hvala.

Here we go again :D

Vidi,ako si u mogucnosti najbolje bi ti bilo da nadjes nekog licnog trenera koji se razume u to i da on napravi program za tebe,koji ce na osnovu tvoje anatomije mapisati program koji ce tebi doneti najbolje rezultate.
Takodje ne bi bilo lose da naucis nesto o skocnosti,snazi,eksplozivnosti uopste a imas puno korisnih stvari na prvih 11 strana ove teme pa kasnije ako te jos nesto zanima potrazi na netu,ili pitaj ovde siguran sam da ce se naci neko da ti odgovori
Za sve ostale evo jedan koristan text pa ko je voljan i ima vremena neka procita http://www.dnevnikkosarkasa.com/skok-2-osnove/#more-3889

Pozdrav svima,treniram kosarku profesionalno ali imam osecaj da mogu jos dodatno da radim pa sam hteo da vas zamolim i da pitam ako mozete da mi kazete koje vezbe i koliko ponavljanja mogu da radim posle treninga individuelno bez sprava,sklekovi znaci,trbusnjake,cucnjeve,propadanja (ruke iza ledja na klupicu,valjda se tako zove).
Ili neko dodatno trcanje,imam 178cm 70kg,cilj mi nije da smrsam,nego malo da se popunim dodatno.

Nisi bas na pravoj temi,te vezbe su ok,moj ti je savet da se konsultujes sa kondicionim trenerom ako si naravno u mogucnosti ili sa nekim ko se razume u materiju i da ti pomogne da napravis taj neki program ili plan treniranja koji ce ti odgovarati i pomoci u tvom napretku.....toliko od mene :D

Za sve vas koji pitate koje vezbe,koliko ponavljanja itd., Na prvih 10-15 stranica su zvercina i jos neki napisali neke osnove i principe treniranja skocnosti kako bi vam pomogli u sastavljanju treninga,samo pazljivo citajte i videcete da vam ustvari sve pise,dakle npr. zvercina je u jednom postu tacno napisao koliko ponavljanja,koliko traje pauza izmedju skokova,serija itd. pozz za sve :)

Pozdrav ljudi

Imam 12 godina, bavim se kosarkom 1,5 godinu,visok sam 178cm i trenutno mogu da dodirnem oko 5cm iznad table
Zanima me kako bih još malo mogao da povećam svoj odraz i da li je to uopšte potrebno pošto je uglavnom svima smješno zašto se sada brinem o tome
Našao sam pravu verziju Air Alert III Programa, i nakon urađena 2 treninga osjetio sam bol u koljenima dok me je jako bolilo kad bih se sagnuo u stav ili čučanj
Mene interesuje vaše mišljenje i savjet nekog programa za jačanje mišića

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back