KK Partizan

Naravno, tu su uvek prvi nasi naturalizovani dervisi:

Westermann Léo ✔ @lwestermann
Legend never Die ... Everybody know How much i'm grateful.He has been such a man of truth and influence.No need to say more ..#DuleVujosevic

Joffrey Lauvergne ‏@1JOLOLO 2h2 hours ago
Even the best moments doesnt last forever, everybody know how much I am thankful to him.
I am glad…
https://instagram.com/p/7YeZdfKETv/

Davis Bertans ‏@DBertans_42 2h2 hours ago
Dule Vujosevic je veliki trener i jos veci covek...I uvek ce biti legenda Partizana! Hvala njemu za sve sto je dao svojim igracima! #grobari

Sad ce Dule da trazi isplatu dugovanja, pare nisu male..Vec danas je to spominjao..A ovi sto pisu "Zar Dule nije partizanovac", ''Gde je ljubav prema klubu'' ''Izdajnik trazi pare'' ''Pokazao je pravo lice'' ''Da voli klub oprostio bi dug'' neka se zapitaju da li bi oni radili negde 2,3 godine besplatno..Da su radili ne bi tako pisali besposlicari..

Niko nikada nije osporavao niciju platu, vec eventualno tajming isplate (da se ceka) i da se radi na tome da klub dobije obestecenje umesto da igraci koji su se preko kluba prodali odlaze dzabe. Ostalo je propaganda, jbg.
To znaci da je najpostenije za Duleta da pod istim uslovima trazi svoje dugove. Medjutim, i on se prodao u CSKA preko Partizana i oprostio je tadasnje dugove, a ovaj put on nema nista od toga. Isto tako je normalno da nas Klobucar tuzi u full-u jer on nista nije dobio od nas vec je odbacen, a cak je i on sacekao 2 godine...

No, ukoliko prepoznaje da je ova uprava u interesu kluba, onda bi trebao da ceka, jedino posteno, mada nisam siguran, sujeta mu je sigurno zesce uvredjena. Ipak verujem da ce imati pare da ga isplate odma.

Cuo sam da je bila aktuelna i opcija da udju ljudi bliski SNS-u ukoliko bi zadrzali Duleta, na to su se odnosili pritisci. Ako je to istina, ovo je po klub najcistije moguce resenje. Zamislite tu drugu varijantu, koliko bi tu bilo rogova u vreci... Pukla bi tikva samo tako.

Bilo kako bilo, svejedno mi i dalje bode oci izbor trenera, vrlo riskantno i problematicno. Ovakvog trenera bi nam samo Covic pozeleo. Nadajmo se najboljem i da ce duo Pera/Kec od starta da gazi dzinovskim koracima, nista drugo...

Poslednja izmena:
Bio je zadovoljan i pre dolaska Pekovica i nove uprave, jer je to znacilo da ni dinara necemo imati, odustali od EC, visila bi nam ABA ako ne platimo 50,000e, pravih dobrih igraca ni za leka... Vujosevic je prakticno bio kralj koji je sam na sahovskoj tabli sa dva, tri pijuna, a najjaci regionalni konkurenti kupuju dodatne lovce i topove.

Ovako smo dobili neku perspektivu, kakva ce biti videcemo.

Istina je da bi vecina zelela idealan scenario, i Pekovic i Vujosevic, ali cinjenica je da nismo dobili sve sto smo zeleli, vec da su se morali zadovoljavati odredjeni komplikovani interesi i to na brzaka, pa je ispalo sta je ispalo.

Poslednja izmena od moderatora:
Bolje da pošteno odemo u Beton ligu nego da radimo gore stvari nego onaj ugašeni klub. Vujošević je odgovoran za sve dobre rezultate u Partizanu u zadnjih 13 godina. A ovako mu se vraća. Postaćemo SNS prćija. Ništa više i ništa manje. Dok će se režimsko čedo gurati.

Znas kako, i meni je zao Vujosevica kao trenera, jer garantuje nesto sa ovih zadnjih 13-14 godina, ali i on je ovako sklonio Jovanovica da bi se vratio posle CSKA. Sve je to deo te igre koju i on igra na taj nacin, tako da nema sta da evociramo ljudsku stranu svega.

PS: Inace, ne znam sta mozemo raditi gore od FMP-Zvezde... Mi smo svoj klub zadrzali, nismo ga promenili, platicemo posteno svoje dugove a ne 2,5% prema Unapred Pripremljenom Planu Prevare, a u upravi nam ne sede polupismeni zetovi, vozaci polupismenih zetova, kojekakvi koreografi navijaca zaduzeni za provociranje protivnicke ekipe kraj terena, itd, vec nam klub vode klupske igracke legende.

Pomenuh da postoji prica da ce Silobada zameniti covek blizak SNS, ako to izbegnemo, dobri smo.

Poslednja izmena:
Znas kako, i meni je zao Vujosevica kao trenera, jer garantuje nesto sa ovih zadnjih 13-14 godina, ali i on je ovako sklonio Jovanovica da bi se vratio posle CSKA. Sve je to deo te igre koju i on igra na taj nacin, tako da nema sta da evociramo ljudsku stranu svega.

Oставио Јовановића да му чува место велика грешка ПСД-а што није пресекао и довео мало искуснијег да води клуб, цена је скупи играчи без резултата у Европи...

Sad ce Dule da trazi isplatu dugovanja, pare nisu male..Vec danas je to spominjao..A ovi sto pisu "Zar Dule nije partizanovac", ''Gde je ljubav prema klubu'' ''Izdajnik trazi pare'' ''Pokazao je pravo lice'' ''Da voli klub oprostio bi dug'' neka se zapitaju da li bi oni radili negde 2,3 godine besplatno..Da su radili ne bi tako pisali besposlicari..

A sto se ti ne zapitase zasto ga onako dzukaci oterase, cim su zaseli to je bila prva odluka, jasno svima po cijoj direktivi.

Po čijoj direktivi?

Ajde da ne idemo odmah u teorije zavere.
Nisam ni ja pristalica ovog poteza nove uprave, ali kada se malo šire sagleda, Vujošević je spalio dosta mostova za sobom, naročito kada su u pitanju odnosi sa menadžerima.
Kao drugo, pitanje je da li bi se Dule fokusirao na svoj posao ili bi više pažnje posvećivao izigravanju Don Kihota, a to sigurno ne ide u prilog klubu, ne što bi Gospodar nešto tu šiljio patku na nama, već zato što bi Dule znatno manje energije posvećivao poslu koji se bavi.
A ako bi se već ušlo u priču sa potpuno mladim, skromnim timom, onda bi tu trebalo mnogo rada i truda da se uloži i Dule bi morao da bude maksimalno fokusiran na to.

Mislim, već zvuči kao floskula, Vujošević nije Partizan, kao što to nije ni Nikola Peković.
Partizan je nešto mnogo veće od njih i nikako ne treba identifikovati jedan klub sa jednom osobom.
Do juče se pozdravljalo imenovanje Pekovića, a sad se odmah traže biografije članova UO da se vidi ko od njih ima dodira sa SNS-om.
I u fudbalu se kenjalo kako je ušla SNS uprava, pa je opet stadion bio dva puta pun protiv Steaue i BATE-a.

A to "pratio bi se Partizan da igra i 17 ligi", to su bajke za malu decu.
Posle par meseci počeli bi kao i cigani da pričamo kako basket nije neki važan sport i fokusirali bi se na fudbal ili onu sferu gde smo uspešni, a na utakmice bi dolazili članovi uže i šire rodbine igrača.

Sve je to tacno, al ne potcenjuj beton ligu, sigurno bismo bili i tamo najposeceniji. :mrgreen:

Za sve to si u pravu od reci do reci, osim sto ti je sumnjiva prica kako je stadion bio dvaput pun. Pa da, bice pun kad se igra neka bitna utakmica, valjda ce ljudi doci da podrze igrace i ljubimce, a ne ove svinjare i vezare, kao i da ucestvuju u spektaklu koji nosi jedna iole vazna utakmica... Ali je svima jasno da su politicki orijentisane uprave vezane za uzasan pad kvaliteta FKP, zbog pijacarskog isisavanja para i nikakve vizije. I to se vidi po poseti tokom cele godine... Ja ne mogu da pratim taj klub sa istim zarom kao pre 10 godina, jer se sve sto vredi rasproda, jer ce Zivkovic da ode a da nece ni prici do dve pune banke, i sve u krug.

Zato se treba bojati takvih ljudi, i svakako prebrojati ljude iz naseg UO, i nadati se da ce novi poslovni direktor biti "cist", a ne pijun sa pristupom i kontrolom nad novcem u klubu...

Znam, ali ljudi ako već odluče da bojkotuju, radiće to i protiv Metalca i protiv Steaue.
Dakle poenta je ma šta da se desilo, klub ipak opstaje i ljudi će nastaviti da navijaju za njega, gledaće da podrže igrače kada zatreba.

Tako se i sada treba poneti u basketu.
A naravno, uvek se može iskazati stav kroz skandiranje na tribinama i transparente.

Vujoševićev odlazak iz Partizana ne znači da je Partizan prestao da postoji kao klub, a čini mi se da to mnogi tako doživljavaju.

Po čijoj direktivi?

Ajde da ne idemo odmah u teorije zavere.
Nisam ni ja pristalica ovog poteza nove uprave, ali kada se malo šire sagleda, Vujošević je spalio dosta mostova za sobom, naročito kada su u pitanju odnosi sa menadžerima.
Kao drugo, pitanje je da li bi se Dule fokusirao na svoj posao ili bi više pažnje posvećivao izigravanju Don Kihota, a to sigurno ne ide u prilog klubu, ne što bi Gospodar nešto tu šiljio patku na nama, već zato što bi Dule znatno manje energije posvećivao poslu koji se bavi.
A ako bi se već ušlo u priču sa potpuno mladim, skromnim timom, onda bi tu trebalo mnogo rada i truda da se uloži i Dule bi morao da bude maksimalno fokusiran na to.

Mislim, već zvuči kao floskula, Vujošević nije Partizan, kao što to nije ni Nikola Peković.
Partizan je nešto mnogo veće od njih i nikako ne treba identifikovati jedan klub sa jednom osobom.
Do juče se pozdravljalo imenovanje Pekovića, a sad se odmah traže biografije članova UO da se vidi ko od njih ima dodira sa SNS-om.
I u fudbalu se kenjalo kako je ušla SNS uprava, pa je opet stadion bio dva puta pun protiv Steaue i BATE-a.

A to "pratio bi se Partizan da igra i 17 ligi", to su bajke za malu decu.
Posle par meseci počeli bi kao i cigani da pričamo kako basket nije neki važan sport i fokusirali bi se na fudbal ili onu sferu gde smo uspešni, a na utakmice bi dolazili članovi uže i šire rodbine igrača.

Mozda ti tako gledas na nas klub...ali u zom slucaju bolje da predjes da navijas za "projekat". Ja kao Grobar radje pratim Partizan u 17. ligi nego tamo neki projekat "Limenka" u Evroligi. Ne znam sta ne razumes kad je sve kristalno jasno. Primera sirom sveta ima, hvala Bogu. Ako treba da se pojasni i opsirnije pise - samo kazi.
Mi smo Partizan!

- - - - - - - - - -

Gde su vam protesti povodom škartiranja maga sa klupe?

Gde placete sto ste ugaseni?Ne vidim nesto....klanjate novom klubu. hahaha.

Eh, demagogije...

Nema veze sa demagogijom. Kao sto sam napisao - mogu da ti objasnim ako ti nije jasno.
U Austriji je Red Bull preuzeo fudbalski klub, koji je imao tradiciju, titule itd. Austria Salzburg. Mnogi navijaci se nisu pomirili sa tim da im se klub zove Red Bull Salzburg....klub je bio pred gasenjem, navijaci su ga odrzali u zivotu. Iz zadnje lige su krenuli lagano i eto, ove godine su vec u drugoj ligi. Red Bull u medjuvremenu povlaci pare, prodaju najbolje igrace iz vestackog kluba. Tradicionalni klub je preziveo uz pomoc navijaca, dok se novokomponovani bogataski klub gasi lagano. Nkisu ispunili ocekivanja, 7 ili 8 puta nisu uspeli da udju u ligu sampiona, sad sledi raspad sistema. Dok stari klub koji je bio manje vise ugasen opet igra u drugoj ligi, ako Bog da opet uskoro u prvoj!
Gde je demagogija, koji problem imas konkretno? Idi navijaj za DIVU Telekom IDEA jer hoces da gledas PAO, Barsu, Real itd. Ja necu...ja cu gledati Partizan i protiv Trgovackog iz Donjih Cangrcica, nebitno mi je! Mi cemo uvek postojati....coravi projekti ce se ugasiti. Ne znam sta ti nije jasno?!

Mnogi su, pošto je Vujošević rekao da Partizan ima dugovanja prema njemu, protumačili da bi mogao da tuži crno-bele.
- Možda bi neki voleli da se to desi, da pokušaju da prikažu, kako sam već rekao, da sam srebroljubac, da će moja isplata da onemugući bilo kakav rezultat Partizanu, a zaboravljaju da sam bio spreman da radim i za jedan evro. Neće mi isprovocirati da tužim Partizan. Verujem da možemo da se dogovorimo oko isplate novca koji je "krvavo" zarađen radom na terenu i da će biti napravljena dinamika isplate, prihvatljiva za klub. Ako sam ja dosad bio smetnja za priliv novca u klub, sada više nisam tu.

Evo, Dule pristaje na ono sto je i trazio od drugih, tako da je sa te strane sve fer.

Jeste svo ovo vreme mahao svojim dugom kao oruzjem, ali realno, to mu je i bilo jedino oruzje...

Čekaj, je li mi menjamo ime?
Je l' se gasimo ili delimo na dva kluba?
Ti si totalno promašio temu.

I batali me sa tim radikalskim forama "strani plaćenik i domaći izdajnik".
To kod mene ne pali.

Ja sam dao konkretan primer. Ako nemas nista pametno osim "eh, demagogija" i spominjanje nekih radikalskih fora - onda bolje batali diskusiju.
Kao sto rekoh - ne znam sta ti nije jasno kod tog stava da cu svoj klub pratiti i u beton ligi. Ugasili li se, postane li isto poput IDEA DIVE iz Zeleznika - mene to vise nece zanimati. Gledacu klipove na youtube-u i secati se slavnih dana. Ko bude hteo da prati tamo neki izmisljeni klub koji nosi grb Partizana - neka prati, ne mogu nikom nista da zabranim. Ja samo kazem sta bih i kako bih ja postupio.

Back