Number3
Ističe se
- Poruka
- 2.274
Kako b92 nezvanicno saznaje, al jbg. citanje zamara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos samo da on nadje rutu kao sto vi imate rutu za vodanje Kalis-Zeleznik, i sve ce biti super jel tako?
Blic ima informacije kad hoce, ali oni namerno lupetaju, zar nije pre koji dan bilo o Fenerbahceu, pa o PAO proslog leta, i slicne gluposti?
Postoji odredjeni rezon da se dovede mlad trener: novi pocetak, novo ulaganje u buducnost, a Vujosevic je kompromitovan u smislu da je duboko upleten u ovaj rat protiv vlasti, i to moze da bude odredjena vrsta balasta, ma sta mi mislili o ispravnosti ili neispravnosti svega cime se bavio prethodnih sezona kao jedini koji nije hteo da cuti na vucic-covicizaciju srpske kosarke. Budite uvereni da je sasvim moguce da, i ako ostane, na kraju pukne tikva izmedju njega i uprave tokom vremena, zato sto je ovoliko upleten, sujetan, sve shvata licno i autokrata je. Mozda i nece, ali postoji rizik.
Postoje odredjeni razlozi zasto se to ne bi trebalo desiti: Pekovic i Vujosevic imaju poseban odnos, Vujosevic kao trener je sigurica da ce biti dobre borbe i da ekipa nece biti kesa ako ima imalo kvaliteta u onome sto je mogao da izbira. On je jedini trener koji moze dovesti do titula momke od 21god u proseku samo ako su iole talentovani, garant da ce biti novih dobrih igraca i za nasu radost, i reprezentaciju (kao i svake godine), i za kasniju prodaju. Samo mu treba obezbediti najosnovnija sredstva za rad, koja su oduvek bila manja no sto je to potrebno trenerima nasih najvecih rivala u regionu. Cisto ekonomicno resenje za mere stednje.
Bilo kako bilo, za mene bi nova uprava, ukoliko je iskrena i usmerena na dobrobit Partizana, imala pravo i da pogresi u tom izboru, ja cu podrzati, jer znam da je izbor komplikovan.
A sasvim moguce da takav izbor ni ne postoji.
Cuo sam i ja da ce da se desi nesto sto se navijacima mozda i nece svideti, ali nema indicija da se radi o odustajanju od Vujosevica.
Mozda ce dovesti u upravu nekog koga necemo zeleti, napraviti neki truli kompromis radi odrzanja, ko zna.
Pekovic ce izabrati pola nove uprave, videcemo ko su svi ti ljudi i sve ce biti jasnije uskoro.
PS: najbolje bi bilo da Dule sprema svoju zamenu, realno.
Kako b92 nezvanicno saznaje, al jbg. citanje zamara.
Sanja Lubardic je novinarka sa Studija B.![]()
Otkud ovaj iz "Informera" u instituciji?
Sanja Lubardic je novinarka sa Studija B.![]()
Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 6m6 minutes ago
Meni je veceras saopsteno iz KKP, u svojstvu AGENTA g. Vujosevica da se ugovor ne produzava.