KK Partizan

Jos samo da on nadje rutu kao sto vi imate rutu za vodanje Kalis-Zeleznik, i sve ce biti super jel tako?

Blic ima informacije kad hoce, ali oni namerno lupetaju, zar nije pre koji dan bilo o Fenerbahceu, pa o PAO proslog leta, i slicne gluposti?

Postoji odredjeni rezon da se dovede mlad trener: novi pocetak, novo ulaganje u buducnost, a Vujosevic je kompromitovan u smislu da je duboko upleten u ovaj rat protiv vlasti, i to moze da bude odredjena vrsta balasta, ma sta mi mislili o ispravnosti ili neispravnosti svega cime se bavio prethodnih sezona kao jedini koji nije hteo da cuti na vucic-covicizaciju srpske kosarke. Budite uvereni da je sasvim moguce da, i ako ostane, na kraju pukne tikva izmedju njega i uprave tokom vremena, zato sto je ovoliko upleten, sujetan, sve shvata licno i autokrata je. Mozda i nece, ali postoji rizik.

Postoje odredjeni razlozi zasto se to ne bi trebalo desiti: Pekovic i Vujosevic imaju poseban odnos, Vujosevic kao trener je sigurica da ce biti dobre borbe i da ekipa nece biti kesa ako ima imalo kvaliteta u onome sto je mogao da izbira. On je jedini trener koji moze dovesti do titula momke od 21god u proseku samo ako su iole talentovani, garant da ce biti novih dobrih igraca i za nasu radost, i reprezentaciju (kao i svake godine), i za kasniju prodaju. Samo mu treba obezbediti najosnovnija sredstva za rad, koja su oduvek bila manja no sto je to potrebno trenerima nasih najvecih rivala u regionu. Cisto ekonomicno resenje za mere stednje.

Bilo kako bilo, za mene bi nova uprava, ukoliko je iskrena i usmerena na dobrobit Partizana, imala pravo i da pogresi u tom izboru, ja cu podrzati, jer znam da je izbor komplikovan.

A sasvim moguce da takav izbor ni ne postoji.
Cuo sam i ja da ce da se desi nesto sto se navijacima mozda i nece svideti, ali nema indicija da se radi o odustajanju od Vujosevica.
Mozda ce dovesti u upravu nekog koga necemo zeleti, napraviti neki truli kompromis radi odrzanja, ko zna.

Pekovic ce izabrati pola nove uprave, videcemo ko su svi ti ljudi i sve ce biti jasnije uskoro.

PS: najbolje bi bilo da Dule sprema svoju zamenu, realno.

Poslednja izmena:
Пековић на функцији директора је доказ колика је спрдња овај Партизан постао. Еј, човек је активан играч који не живи у Србији и који мало зна како треба управљати једним клубом...

Koliko povrsna i naivna tvrdnja.

Pekovic ce pokazati koliko je sposoban ili nije po ljudima koje izabere da obavljaju posao i po potezima koje budu on i oni vukli. Drugog nema.

Koliko samo ozbiljnih sportista ima svoje firme, fondacije, Toni Parker je i vlasnik kluba, itd. Da oni mozda ne sede pola dana u kancelariji dok drugu polovinu treniraju? Ne, nego biraju i placaju ljude da se staraju o poslu dok oni eventualno vuku glavne poteze ili samo odredjuju pravac.

Eno vama je predsednik kluba svo ovo vreme bio Milos Ninkovic, covek koji je nepismen i koji mozda nista nije u zivotu radio jer je po funkciji Covicev zet.
A Praja kaze da ste cudo od kluba, dovodite tri crnca za leto, haos. Ma, sprdnja, a?

Koliko povrsna i naivna tvrdnja.

Pekovic ce pokazati koliko je sposoban ili nije po ljudima koje izabere da obavljaju posao i po potezima koje budu on i oni vukli. Drugog nema.

Koliko samo ozbiljnih sportista ima svoje firme, fondacije, Toni Parker je i vlasnik kluba, itd. Da oni mozda ne sede pola dana u kancelariji dok drugu polovinu treniraju? Ne, nego biraju i placaju ljude da se staraju o poslu dok oni eventualno vuku glavne poteze ili samo odredjuju pravac.

Eno vama je predsednik kluba svo ovo vreme bio Milos Ninkovic, covek koji je nepismen i koji mozda nista nije u zivotu radio jer je po funkciji Covicev zet.
A Praja kaze da ste cudo od kluba, dovodite tri crnca za leto, haos. Ma, sprdnja, a?

Mа ти си спрдња синак, чиме би се ти бавио у животу да нема Ћокија :lol: ?
А Дуло никад није доводио црне ? Само српско злато бајо мој :)
Добро, ако је Партизан на рангу Асвела. И то је некад био јак клуб, од кад их је Тони преузео нису видели титулу :)

Poslednja izmena:
Info u vezi Vujosevica je da Pekovic svakako nema nameru da ga se odrice, ali da on i ljudi oko njega dobijaju sugestije da tako urade.
Mi ne znamo ko su uopste ljudi koji bi trebali da cine novu upravu, tako da je tesko bilo sta govoriti, uglavnom, sutra u 14h bi i to pitanje trebalo da dodje na red.

Jbg, cinjenica je da je neke malo uvatila frkica kad je dosao Pekovic, sasvim ocekivano. Tesko cemo mi kao klub biti ostavljeni na miru da resavamo svoje probleme.

Poslednja izmena:
Ispratio sam sve izvore koje smatram relevantnim, pa mogu reci sledece o situaciji:

- Sanse za ostankom Vujosevica su 50-50, a po nekima cak i minimalne,
- Njegovo zameranje vlasti je velika prepreka, postoje pritisci i rovarenje,
- Isto tako se i zamerio mnogima u klubu sve do sada (setite se onoga o "crno-belim platicama", prosto su neki na oportunisticki nacin svesni da ne dobijaju plate jer ih vlast mrzi jer ih Vujosevic pljuje,
- Nece svi od tih ljudi ostati, ali nece svi ni otici,
- Pekovic bi trebao da izabere pola upravnog odbora, a ostatak ce da stigne ko zna odakle, niko ne zeli da prica o tome,
- Izvesno je da ce se tu pojaviti i ljudi koje ne zelimo, a to ima svoju cenu.
- Dule je protiv Pekovicevih prijatelja i njegovog "nacina zivota" (ako ste pratili ranije, mogli ste videti da ga tu i tamo kritikuje), da li postoji realna opasnost da se upletu njegovi drugari ili ne, zaista ne znam,
- Sasvim je jasno da je Vujosevic najbolje resenje za mere stednje, da ima podrsku dobrog dela navijaca, a da nikome nece biti svejedno da ostane bez njega.
- Uz to, 600 hiljada je dug prema njemu, a olaksavajuca okolnost je da nema BAT.

Teska odluka.

U svakom slucaju, nece sve biti bajkovito kao sto se cinilo u prvi mah, pobeda nece biti potpuna, ali je u ovom trenutku sasvim dovoljno da ima perspektivu da radom postane potpuna. Ukoliko se sve ovo pokaze takvim u blizoj buducnosti, sve ostalo je od sekundarnog znacaja, pa i pitanje Vujosevica, koji je tesko nadoknadiv, ali svejedno se ne moze zavisiti od jednog coveka doveka. Ceo ovaj noviji period je dobrim delom utemeljen njegovim radom i sposobnoscu koju je stekao kroz par godina predzadnjeg mandata, da mu budzet od 2 miliona vredi kao da je 20, da svake sezone dobije resetovan tim i svejedno uradi isto, da stvori igrace za prodaju koje su drzale glavu nad vodom, itd. A na kraju smo spali samo na njega i njegovo durenje i prozivanje zahvaljujuci ocitoj navici drugih u klubu da ne rade nista, kao i predanom radu gospode iz predgradja i vlasti koji su debelo izminirali klub i uskratili mu priliv novca i stavili u opsadno stanje, kako bi njihova omiljena baba iz Zeleznika postala devojka.

Ukoliko ostane, bice mu nacrtana granica koju ne sme preci, a ukoliko ode, morace se nadoknadjivati timskim radom, sto znaci da ce morati da se radi skauting, trener da ima pojma, karakter i sve sto treba, i da sve ostalo funkcionise kako treba.

PS: Jedan igrac koji se pominje je Adam Waczyński.

Poslednja izmena:
Pera Bozic ce da bude novi trener, a pomocnik ce mu biti Kecman.

Miloje je bio prvi pik ali je odbio, ne sme da sedne u uzarenu klupu.

Ovo je potpuno usiljeno, katastrofalan potez. Sad cekamo da vidimo ko je sve upao u klub, koga je stavio SNS, a koga birao Pekovic, pa ce se iskristalisati.

Ovo je potpuno usiljeno, katastrofalan potez. Sad cekamo da vidimo ko je sve upao u klub, koga je stavio SNS, a koga birao Pekovic, pa ce se iskristalisati.

Uporedi svoje prethodne postove sa ovim sto si rekao...

Skupstina koja odlucuje dalji tok kluba trajala 15 minuta, odnosno neki su sve znali unapred. Ja za 15min ne mogu da odlucim i kupim sta mi treba za rucak. :dash:
Neka je sa srecom Peri i Kecmanu, trebace im. Nadam se samo da su postavljeni iz nekih normalnih razloga, tipa stednja ili bolji odnosi unutar kluba, a ne skloni Duleta pa postavi nekog kome nece da zvizde. Sve u svemu deluje neozbiljno.

Pavle Knezevic kaze da se jos glasa i da nije gotovo, ali sudeci po svima sve je to vec izvesno.

Pera uopste nije spremljen za trenera, niti je bilo gde i bilo kad provereno dal on moze da bude trener...

Bitno da Sonja ostaje :mrgreen: A mogla je lepo Goga Sekulic na njeno mesto...

COYX_lhUEAAtUhG.jpg:large

PS: Mozda je Dule "degradiran" u savetnika? Cujem tu pricu.

Poslednja izmena:
Dule iz senke je odlicna opcija. Mada mi ne deluje kao neko ko bi prihvatio tako nesto.

Nije bas odlicno, ali ima smisla. Svejedno je to solomonsko resenje koje potice iz mnostva konflikta koje je tesko resiti u jednom trenutku, i mozda predstavlja neki manevar (nadam se).

Naravno da obozavam Peru i Keca, ali ljudi nemaju ni dan samostalnog vodjenja ekipa, Kecman nije cak ni sedeo na klupi u trenerskom odelu, a sezona pocinje za manje od mesec dana...

PS: mozda ce novi poslovni direktor biti SNS krtica.

Pekovic nije jos nista ozvanicio u vezi Vujosevica...

Poslednja izmena:

Kad si video da se situacija ne odvija po tvojoj želji,kec iz rukava za sve naredne neuspehe u klubu - SNS :rotf:

Poslednja izmena od moderatora:
Ako će već da se kreće sa klincima, to sigurno ne može da se radi sa trenerom bez ikakvog iskustva kao što je Božić.
Svaka čast Peri i Kecu, ali mi ova odluka da se njima poveri vođenje tima izgleda prilično riskantna.

Milojević i Džikić bi bili bolja rešenja, ako već Duleta smenjuju...

Vujosevic napusta klupu Partizana, a dobice DRUGU funkciju u klubu?
Pa zar on vec nema funkciju u sportskom drustvu?
Hoce jos jednu?
Ako na bilo koji nacin ostane u kosarkaskom klubu, klubu nema boljitka.

Poslednja izmena od moderatora:

Back