Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.085
Mislim da je toliko ocigledno da Lepus Brenus pumpa botovanje da bi ispunio kvotu za sendvic da nema smisla gnjaviti se sa time.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je toliko ocigledno da Lepus Brenus pumpa botovanje da bi ispunio kvotu za sendvic da nema smisla gnjaviti se sa time.
Osim ukusa ljigavosti da nam zasluzni igraci i legende budu clanovi jedne takve stranke, pitanje je da li sve to ima veze, i kakve, sa ovim sto se desava. Jer ako ima, to je nesto nesto najgore, jedino moze biti gore da se igraci koje hocemo dovesti moraju uclaniti u stranku.Sto se Boziceve i Kecmanove politicke pripadnosti tice, nije ne znam kakav problem. Ljudi koji su do sada saradjivali sa Perom su sigurno znali pa im nije smetalo, cak je i Vujanic oteran da bi dosao Pera.
Osim ukusa ljigavosti da nam zasluzni igraci i legende budu clanovi jedne takve stranke
Ja sam ovo sa smenjivanjem Duleta lako progutao samo zato sto su to uradili zasluzni igraci i legende koje nas vade sa mrtve tacke, i zbog njegove kompromitovanosti ne u vezi prozivanja mocnika kako iz politike tako iz sporta, sto podrzavam, vec zato sto je isla prica da se Dule posvadjao sa svima i prozvao sve, i niko ga vise ne zeli u klubu.
Drugo, to sa strankom je glasina, koja je nepotvrđena.
Otkud sad to odjednom?.
Pricao je Pekovic da su obavljeni razgovori sa nekim igracima i da se radi na formiranju tima, nece ova sadasnja postava izneti sezonu. Ne treba ocekivati ne znam kakav kvalitet, ali sigurno su pojacanja u odnosu na ove momke sa probe.
Ovo lici da se igrala taktika "Vanja"![]()