Ne svidja mi se nista ovo, sve mirise da cemo biti Mega 2, razigravanje menadzerskih igraca bez sampionskih ambicija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Westermann Léo ✔ @lwestermann
Legend never Die ... Everybody know How much i'm grateful.He has been such a man of truth and influence.No need to say more ..#DuleVujosevic
Joffrey Lauvergne @1JOLOLO 2h2 hours ago
Even the best moments doesnt last forever, everybody know how much I am thankful to him.
I am glad… https://instagram.com/p/7YeZdfKETv/
Davis Bertans @DBertans_42 2h2 hours ago
Dule Vujosevic je veliki trener i jos veci covek...I uvek ce biti legenda Partizana! Hvala njemu za sve sto je dao svojim igracima! #grobari
Bolje da pošteno odemo u Beton ligu nego da radimo gore stvari nego onaj ugašeni klub. Vujošević je odgovoran za sve dobre rezultate u Partizanu u zadnjih 13 godina. A ovako mu se vraća. Postaćemo SNS prćija. Ništa više i ništa manje. Dok će se režimsko čedo gurati.
Znas kako, i meni je zao Vujosevica kao trenera, jer garantuje nesto sa ovih zadnjih 13-14 godina, ali i on je ovako sklonio Jovanovica da bi se vratio posle CSKA. Sve je to deo te igre koju i on igra na taj nacin, tako da nema sta da evociramo ljudsku stranu svega.
Oставио Јовановића да му чува место велика грешка ПСД-а што није пресекао и довео мало искуснијег да води клуб, цена је скупи играчи без резултата у Европи...
Sad ce Dule da trazi isplatu dugovanja, pare nisu male..Vec danas je to spominjao..A ovi sto pisu "Zar Dule nije partizanovac", ''Gde je ljubav prema klubu'' ''Izdajnik trazi pare'' ''Pokazao je pravo lice'' ''Da voli klub oprostio bi dug'' neka se zapitaju da li bi oni radili negde 2,3 godine besplatno..Da su radili ne bi tako pisali besposlicari..
Ja sam zadovoljan sa novim promenama, ako je ko zasluzio sansu onda je to Pera Bozic i mislim da ima stofa da bude veliki trener!!!
Po čijoj direktivi?
Ajde da ne idemo odmah u teorije zavere.
Nisam ni ja pristalica ovog poteza nove uprave, ali kada se malo šire sagleda, Vujošević je spalio dosta mostova za sobom, naročito kada su u pitanju odnosi sa menadžerima.
Kao drugo, pitanje je da li bi se Dule fokusirao na svoj posao ili bi više pažnje posvećivao izigravanju Don Kihota, a to sigurno ne ide u prilog klubu, ne što bi Gospodar nešto tu šiljio patku na nama, već zato što bi Dule znatno manje energije posvećivao poslu koji se bavi.
A ako bi se već ušlo u priču sa potpuno mladim, skromnim timom, onda bi tu trebalo mnogo rada i truda da se uloži i Dule bi morao da bude maksimalno fokusiran na to.
Mislim, već zvuči kao floskula, Vujošević nije Partizan, kao što to nije ni Nikola Peković.
Partizan je nešto mnogo veće od njih i nikako ne treba identifikovati jedan klub sa jednom osobom.
Do juče se pozdravljalo imenovanje Pekovića, a sad se odmah traže biografije članova UO da se vidi ko od njih ima dodira sa SNS-om.
I u fudbalu se kenjalo kako je ušla SNS uprava, pa je opet stadion bio dva puta pun protiv Steaue i BATE-a.
A to "pratio bi se Partizan da igra i 17 ligi", to su bajke za malu decu.
Posle par meseci počeli bi kao i cigani da pričamo kako basket nije neki važan sport i fokusirali bi se na fudbal ili onu sferu gde smo uspešni, a na utakmice bi dolazili članovi uže i šire rodbine igrača.
Gde su vam protesti povodom škartiranja maga sa klupe?
Eh, demagogije...
Mnogi su, pošto je Vujošević rekao da Partizan ima dugovanja prema njemu, protumačili da bi mogao da tuži crno-bele.
- Možda bi neki voleli da se to desi, da pokušaju da prikažu, kako sam već rekao, da sam srebroljubac, da će moja isplata da onemugući bilo kakav rezultat Partizanu, a zaboravljaju da sam bio spreman da radim i za jedan evro. Neće mi isprovocirati da tužim Partizan. Verujem da možemo da se dogovorimo oko isplate novca koji je "krvavo" zarađen radom na terenu i da će biti napravljena dinamika isplate, prihvatljiva za klub. Ako sam ja dosad bio smetnja za priliv novca u klub, sada više nisam tu.
Čekaj, je li mi menjamo ime?
Je l' se gasimo ili delimo na dva kluba?
Ti si totalno promašio temu.
I batali me sa tim radikalskim forama "strani plaćenik i domaći izdajnik".
To kod mene ne pali.
Upravo to. Nebitno koja liga, bitno da smo to mi!