KK Partizan

Otprilike baš , baš teška situacija

E sad šta je činiti.. Ovi traže neko rešenje u vidu novog trenera, novog igrača.. rešenje za njih

Što se nas navijača tiče tri su izbora:

Podržati ovaj i ovakav Partizan

Napušavati Ostoju i Vučića i igrače

Ignorisati sve, ne gledati, ne navijati.. čekati da svane posle izbora

Ja sam za sada odabrao ovu poslednju opciju zato što ne mogu da navijam za ovaj Partizan a nisam ni za opciju da svoju energiju trošim na napušavanje jer njih očigledno boli k... ne dotiče ih..

kao što ignorišem FK poslednjih godina ( pogledam derbi ponekad i to samo na tvu ) okrenuću leđa i KK Partizanu

do skoro sam hteo da ostanem uz klub ali se posle Virtusa u meni nešto prelomilo

mislim da će većina krenuti mojim putem.. očekujem već protiv Makabija polupraznu Arenu

Otprilike baš , baš teška situacija

E sad šta je činiti.. Ovi traže neko rešenje u vidu novog trenera, novog igrača.. rešenje za njih

Što se nas navijača tiče tri su izbora:

Napušavati Ostoju i Vučića i igrače

Ignorisati sve, ne gledati, ne navijati.. čekati da svane posle izbora

Ja sam za sada odabrao ovu poslednju opciju zato što ne mogu da navijam za ovaj Partizan a nisam ni za opciju da svoju energiju trošim na napušavanje jer njih očigledno boli k... ne dotiče ih..

kao što ignorišem FK poslednjih godina ( pogledam derbi ponekad i to samo na tvu ) okrenuću leđa i KK Partizanu

do skoro sam hteo da ostanem uz klub ali se posle Virtusa u meni nešto prelomilo

mislim da će većina krenuti mojim putem.. očekujem već protiv Makabija polupraznu Arenu
.
У праву си са оценом ситуације и ту заиста треба бити паметан.

Моје мишљење,

Никако не треба испразнити халу, јер је то био циљ целог злочина који се врши над Партизаном дуги низ година.

То смо видели у фудбалу.

Играчи су овде најмање криви иако су употребљени као алат за терање Жељка из клуба што је била намера још из времена када је замало ушао у Ф4 (да није било идиота негде сам сигуран да би се то остварило).

Поготово се не треба освртати на чланке који нам сада "откривају" како су играчи ово или оно...

Зашто не интервјуишу играче, да сами кажу шта и како?

Тога нема и неће га ни бити, него ће нам Житко и Анђус објашњавати ситуацију.

Према томе, мислим да треба

Napušavati Ostoju i Vučića.

.

Kako nema intervjua sa igracima, jesu li nam objasnili da im je sada lepo sto nema ko da vice na njih, kao da ih bas briga sto ih ne volimo?

No, slazem se da su pojedini igraci samo sekundarni ili cak tercijarni krivci. No, nikakve podrske nema ni za njih, jer ovo je najveca i najbahatija banda koju sam ikada gledao u dresu Partizana.

Kako nema intervjua sa igracima, jesu li nam objasnili da im je sada lepo sto nema ko da vice na njih, kao da ih bas briga sto ih ne volimo?

No, slazem se da su pojedini igraci samo sekundarni ili cak tercijarni krivci. No, nikakve podrske nema ni za njih, jer ovo je najveca i najbahatija banda koju sam ikada gledao u dresu Partizana.
.
Дај ми линк, ја то нисам нашао.

Само су наводили да је неко то рекао.

Па није Партизан једини клуб који се такмичи у Евролиги у којем су у највећем броју страни играчи који су ту сезону или две.

Али то, према писању наших "медија" испада једини клуб у којем су играчи отерали тренера који је девет пута освајао овај трофеј јер је на њих викао.

Када видим на шта личе без њега, добро је да их није тукао.

Не наседајте на будалаштине и спинове.

Једини циљ оваквих писања је да се скрене пажња са кривице Мијаиловића који је запалио кућу.

.

Naci ces i sam ono sto bih ti ja nasao, nisi blesav. :mrgreen: Naravno da nismo jedini klub kom su igraci busili trenera, radili su to i panteri u najskorije vreme. Samo sto se ovde moze slobodno pricati o tome iz razloga koje si naveo, a u severnokorejskoj sekti ne sme.

Naci ces i sam ono sto bih ti ja nasao, nisi blesav. :mrgreen:

Баш сам пратио и нигде нисам нашао да је неки играч директно тако нешто изјавио.

Све је било "између редова", а у ствари спин циганских медија јер је та прича бесмислена.

Naravno da nismo jedini klub kom su igraci busili trenera, radili su to i panteri u najskorije vreme. Samo sto se ovde moze slobodno pricati o tome iz razloga koje si naveo, a u severnokorejskoj sekti ne sme.

Мислио сам на озбиљне клубове.

Јебена Крка нам утрпала 50+ кошева за полувреме.

Жељко одлази!

.

Баш сам пратио и нигде нисам нашао да је неки играч директно тако нешто изјавио.

Све је било "између редова", а у ствари спин циганских медија јер је та прича бесмислена.

Мислио сам на озбиљне клубове.

Јебена Крка нам утрпала 50+ кошева за полувреме.

Жељко одлази!

.
Jel moze jedan tvoj post a da ne spomenes nas?Pitam ovako cisto da li je moguce, posto kad pogleda covek tvoje upise ili pljujes po Partizanu i to u ovom periodu samo ili nas spominjes i lepis nam etikete koje su samo vama ispranim mozgovima jasne.

.
Ко гледа утакмицу, обратите пажњу на Оцокољића.

Као да ге је неко из публике довео на клупу.

Нешто маше рукама, а играчи га једноставно не констатују.

Каква срећа да на њих нико не виче.

.

Back