pop80
Elita
- Poruka
- 17.005
Otprilike baš , baš teška situacija
E sad šta je činiti.. Ovi traže neko rešenje u vidu novog trenera, novog igrača.. rešenje za njih
Što se nas navijača tiče tri su izbora:
Podržati ovaj i ovakav Partizan
Napušavati Ostoju i Vučića i igrače
Ignorisati sve, ne gledati, ne navijati.. čekati da svane posle izbora
Ja sam za sada odabrao ovu poslednju opciju zato što ne mogu da navijam za ovaj Partizan a nisam ni za opciju da svoju energiju trošim na napušavanje jer njih očigledno boli k... ne dotiče ih..
kao što ignorišem FK poslednjih godina ( pogledam derbi ponekad i to samo na tvu ) okrenuću leđa i KK Partizanu
do skoro sam hteo da ostanem uz klub ali se posle Virtusa u meni nešto prelomilo
mislim da će većina krenuti mojim putem.. očekujem već protiv Makabija polupraznu Arenu
E sad šta je činiti.. Ovi traže neko rešenje u vidu novog trenera, novog igrača.. rešenje za njih
Što se nas navijača tiče tri su izbora:
Podržati ovaj i ovakav Partizan
Napušavati Ostoju i Vučića i igrače
Ignorisati sve, ne gledati, ne navijati.. čekati da svane posle izbora
Ja sam za sada odabrao ovu poslednju opciju zato što ne mogu da navijam za ovaj Partizan a nisam ni za opciju da svoju energiju trošim na napušavanje jer njih očigledno boli k... ne dotiče ih..
kao što ignorišem FK poslednjih godina ( pogledam derbi ponekad i to samo na tvu ) okrenuću leđa i KK Partizanu
do skoro sam hteo da ostanem uz klub ali se posle Virtusa u meni nešto prelomilo
mislim da će većina krenuti mojim putem.. očekujem već protiv Makabija polupraznu Arenu
Naravno da nismo jedini klub kom su igraci busili trenera, radili su to i panteri u najskorije vreme. Samo sto se ovde moze slobodno pricati o tome iz razloga koje si naveo, a u severnokorejskoj sekti ne sme.