KK Partizan

Sve super, ceo decembar bez poraza, jednom nogom u plej-ofu, ali covece, kakav festival gluposti od kosarke. Svaka cast Dziletu sto je izvukao ABA ligu bez kiksa, uvek smo ih imali i to se smatra normalnim, jeste kvalitet uzasan ali svejedno, nismo ni mi ni blizu najboljih izdanja... Ali kako i zasto covek trpi Pota dok nas kanali 7 minuta, meni nije jasno. Da bi mogli uopste da se nadamo icem ove sezone, greske se moraju svesti na minimum, a ne da se taloze jedna na drugu. Kvalitet tima nije opravdanje, i najlimitiraniji tim moze da igra bez gresaka kakve su pravili veceras Andric, Bircevic, Pot, Vrabac... to je kanaljenje u serijama. Jedno je kad Lukovic baca frljoke kojih nema ni na basketu jer nema talenta i centarskog skolovanja, a drugo je kad Andric dva puta za dve sekunde pokusava da izbaci loptu u kontru kao sivonja, a ne moze. Pa odustani od gluposti kad ne umes, covece.

Krenulo neko lozenje sa transferom:

Miki @mycky_CZ
Partizan pregovara sa Tonyjem Mitchellom a to je onaj igrac sto Zvezda nije imala para prosle sezone da ga dovede.
z:D

Zna se ko ima pare s Kosova.

Inace, nema pouzdane potvrde za ovo, negde je procurilo i relevantni likovi samo sprdaju.

A i ne treba nam pojacanje, nek ustekaju tih 50-100k za drugu priliku ili vracanje duga ili sta vec. U svakom slucaju nam treba neka ludacka serija i igra iznad mogucnosti celog tima da bi osvojili bilo sta. Ovi momci su, pored svih gluposti koje umeju da prave, pokazali da hoce da se pobiju za svaku pobedu, nek guraju do kraja pa sta bude.

A i ne treba nam pojacanje, nek ustekaju tih 50-100k za drugu priliku ili vracanje duga ili sta vec. U svakom slucaju nam treba neka ludacka serija i igra iznad mogucnosti celog tima da bi osvojili bilo sta. Ovi momci su, pored svih gluposti koje umeju da prave, pokazali da hoce da se pobiju za svaku pobedu, nek guraju do kraja pa sta bude.

Баш тако !
Ако би гледали појединачно - свако прави глупости.Не разумем стално прозивање истих кошаркаша.И опет - за добру игру-нема похвала ?
Јесте да нису ово потенцијали.Али зато јесу борци.И имају добре резултате које нико овде није предвиђао.

Ma njema igračima šta da se zameri. Možda su tu i tamo mogli nešto bolje, ali rezultati su im ok.
Ono što je problematično je to što je ovo ekipa bez budućnosti. Godina koju su pojeli skakavci.

Nije bas tako crno i bez buducnosti. Sledecu sezonu sigurno krecemo u boljem stanju nego ovu. Imacemo startnog centra i cetvorku (Majstorovica i Bircevica), ostaju sigurno Vanja i Andric, najverovatnije i Karahodzic. Verujem da mogu da produze Vrapca i Lukovica ako procene da im trebaju takvi igraci. Za Pota sam smatrao da je potpuna glupost potpisati ga na godinu dana, ali sada mi se cini da to i nije bila losa opcija. Provesce godinu dana u sistemu, moze da se pokaze kao ok opcija za visegodisnji ako se "primi". Definitivno nije los koliko se pricalo, a mislim da moze bolje. Za treceg pleja je i sada ok. Tu su jos sigurno i Sloba i Tanaskovic.

Nabrojah 10 igraca koji bi mogli da budu tu i u narednim godinama, a samo su dvojica starija od 22 godine. Mislim da je dobar recept da vecinu tima cine igraci koji su vise godina tu, a da se instan kvalitetom dopunjava. Mi smo najbolje igrace menjali na godinu dana (odnosno nismo mogli da ih zadrzimo) i u najboljim danima. To sto gledamo komsiluk kako potpisuje strance na 2-3 godine nije realno za zemlju Srbiju i nije odrzivo na duge staze.

Vanju ce prodati ako bude neke solidne ponude, Karahodzic je na pozajmici i ostace ako im iz Spanije ne bude trebao, ali tu koristi za nas nema. Andricu je realno ovakav Partizan vrh gde moze da bude, pristup mladim igracima nam je zatvoren, vladajuci tek krecu da pumpaju novac za projekat F4 Beograd, a nama naravno zavrtanje ionako presahle slavine. Tako da za nadu u bolje sutra u postojecoj konstalaciji snaga trenutno nema osnova.

Bilo bi skroz ok da odloze ovo kolo, nek se vrate ljudi kuci, mislim da bi odgovaralo i njima i nama. Praznici, napolju osecaj -50, hara neki virus..

Mi cemo u narednih mesec i vise dana da saznamo od cega su sazdani Sloba, Pot, Kenan, da li Andric i Vrabac mogu da pruze vise ili bar odrze neki kontinuitet. Ne moze da se racuna na Vanju i Robinsona barem mesec dana, a upitan je i Ratkovica..Andric takodje nije skroz saniran. Sobzirom da u taj period upada ona serija od 3 vezana kola sa najjacim, nije za ocekivati da zadrzimo 2. mesto.

To je zbog udesa kod Nisa. Blokiran je autoput od jutros. Nekima nikad nece doci iz dupeta u glavu da ne voze sa letnjim gumama po ovom kijametu. Makedonci jedino da prespavaju u Nisu pa da ujutru krenu za BG ako misle da igraju utakmicu mada je bolje odloziti.

- - - - - - - - - -

Bilo bi skroz ok da odloze ovo kolo, nek se vrate ljudi kuci, mislim da bi odgovaralo i njima i nama. Praznici, napolju osecaj -50, hara neki virus..

Mi cemo u narednih mesec i vise dana da saznamo od cega su sazdani Sloba, Pot, Kenan, da li Andric i Vrabac mogu da pruze vise ili bar odrze neki kontinuitet. Ne moze da se racuna na Vanju i Robinsona barem mesec dana, a upitan je i Ratkovica..Andric takodje nije skroz saniran. Sobzirom da u taj period upada ona serija od 3 vezana kola sa najjacim, nije za ocekivati da zadrzimo 2. mesto.

I Majstorovic je van stroja odavno.

Back