KK Partizan

Jel to nesto novo? z:D

Jbt, mi smo ove sezone odustali od Evrokupa na pritisak sa strane, a sad kao treba da se zaludjujemo da cemo ici u EL ako osvojimo ABA ligu...

Minimalne sanse za sve.

A za ne daj boze, postoje tu i uslovi kao sto su izmirena dugovanja i stabilan budzet preko odredjene cifre..

No, lepo odigrana utakmica veceras, ocekivao sam teze. Jesu oni kanta od tima, al nama je pola tima u autu i imali smo tesko gostovanje pre par dana. Sledece kolo u Zagrebu nam je jednao od vaznijih utakmica sezone.

Koliku razliku pravi Novica, ono je milina za gledati. :worth: Ko penicilin, kad ne ide ti uvedes njega i eto +10.

Za kolike pare igra ovaj indijanac Sinovec, kada je nas otkacio i zavrsio u MZT-u? Ili se nadao inostranstvu, pa izduvao. Vrlo stabilno izgleda u napadu, stabilnije od svih nasih bekova. Posluzio bi da rastereti Hecera i pridoda poene kad ne ide..
Edit: Sad mu pogledah statistiku, raspada se, ovo veceras mu bio incident. Neka ga u fakin MZT-u z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Mozda sam nerealan,ali ja se nadam E.L...Ocekujem da ovaj tim igra mnogo bolje u drugom delu,ocekujem da neki igraci daju mnogo vise i da zasto da ne u napetom finalu osvojimo..Onda ce sponzori sami uleteti i sigurno ce se naci sredstva za igranje E.L..Novica u 40 tim moze lagano da se sprda u aba ligi.

Mozda sam nerealan,ali ja se nadam E.L...Ocekujem da ovaj tim igra mnogo bolje u drugom delu,ocekujem da neki igraci daju mnogo vise i da zasto da ne u napetom finalu osvojimo..Onda ce sponzori sami uleteti i sigurno ce se naci sredstva za igranje E.L..Novica u 40 tim moze lagano da se sprda u aba ligi.

Ja ocekujem i verujem, nerealno i navijacki, da cemo se jos podici i boriti i, sto da ne, osvajati trofeje. Ali bez politike ti sponzori nece uleteti - to ako nije apsolvirano za sve ove godine... Partizan upada u TOP16 i odlazi mu sponzor... Zvezdi ulecu svi ovi sadasnji sponzori dok igra Evrokup. Partizanu se vracaju sponzori dok je poslednji u ABA ligi i ne igra nikakvu Evropu, ali bili smo dobri i oterali zlog Duleta...

Inace, NIS nam je produzen ali samo za jednu godinu, nema vise trogodisnjih ugovora - jer moramo da se drzimo na kratkom povocu. Ukoliko opet postanemo nevaljali nekim slucajem.

Da se razumemo, ukoliko bi se politicka situacija okrenula za 180 stepeni i bila 100% naklonjena nama, uleteli bi sponzori i igrali bismo EL i uprkos dugovima, uslovima, itd. Kad bismo rodili nekoliko miliona, igrali bismo, jer se u ULEB-u cene samo pare, kako se odnosis sa njima i da li imas potencijal da ih podmazes ili im se isplatis na neki nacin.

A ovako, mi odustajemo od Evrokupa - potpuno slucajno i sami od sebe. (?!)

Poslednja izmena:
Pobede tima su za sve lijek..Meni je samo zao sto nema jos vise publike da podrzi ove momke..Samo ja zivim za dan da opet vidim Bogdana i Zofria, mozda i Lea opet u nasem dresu, mozda za manje od 10 god :).

Misko je javio na twitter-u, izgleda gotovo to sa Zizicem i Darusafakom. Transfer ravan nasim fudbalskim klubovima, prodadose igraca oko koga im je sastavljen tim za "neznatnu" rezliku. Decko ima u ugovoru da prilikom odlaska u NBA klubu ide izmedju 600-700k. Sumnjam da su zaradili vise od 300k, preko onoga sto bi svakako dobili, a osakatili su tim u sred sezone (i samo nek tako nastave, sto se mene tice). Od favorita u mecu protiv Mornara, postali su autsajderi, prema kladionicama kvota na njih oko 2,5.

Mislim da bi i sa njim i bez njega bili ispred njih. S druge strane takodje mislim da nije realno da mi zadrzimo 2 mesto jer su igracki Buducnost i Cedevita jaci od nas sto ne znaci da se nece desiti. U principu nama je svejedno bili 2 ili 4 jer trofej tesko da mozemo osvojiti, a i da osvojimo u postojecoj politicko-mafijakoj konstalaciji snaga El opet necemo zaigrati, uvek ce nam nesto iskopati.

Svejedno je partizanski boriti se do kraja, i u ovoj situaciji jedino bitno.

Jeste da mi je zelja za nekom titulom vise nada nego nesto sa realnim uporistem, al da mi osvojimo prsten, nek se Covke i Vucko debelo oznoje kod Djordija, a kapetan Simon nek opet daje one svoje jadne izjave tipa "neka njima titula mi cemo igrati evroligu". :deda:

Buducnost ima probleme u upravi, samom klubu, privikavanju trenera i sve to utice na igrace i lose igraju.. Ali ja sam siguran da ce uci u formu i da ce igrati jako kvalitetno, moce da se nose i sa zvezdom.

Cibona bambergovana u Baru. z:mrgreen: Svi direktni konkurenti za PO su izgubili ovo kolo, mada nece mnogo da nam znaci ako mi izgubimo u petak. U slucaju eventualne pobede, otisli bi na 3 pobede i bolji medjusobni, sto bi bio poprilican kredit na 10 kola pre kraja.

Back