KK Partizan

Христос се роди !
Свака част момцима за ово синоћ.
Мени се интервју Тодорића свидео.Има ту истине.И лепо би било прочитати цео текст.А ако волите само делове,ево их...
......- Partizan je 15-20 godina bio na vrhu. Ugovori su bili viši, što je sve bilo pokriveno dobrim rezultatima. Ali od 2010, kad smo napravili najveći uspeh u novoj istoriji, Partizan je krenuo silaznom putanjom, jer nismo uspeli da naplatimo uspehe. Svi smo se bili malo uljukali dobrim rezultatima. Nismo postavili klub na tržišnu osnovu i kasnije smo platili ceh, koji plaćamo i danas....
........ Kad su se desile promene u klubu, rekli smo da predstoji težak period u kome je cilj da, pre svega, finansijski stabilizujemo klub koji je bio pred gašenjem. U tom periodu dugovali smo više od pet miliona evra, došli u situaciju da nismo mogli da otputujemo u Čačak. Posle godinu i više, koliko-toliko smo iskoračili da izađemo iz ambisa, obezbedili uslove da se klub normalno takmiči...
.....Par nedelja pre početka prošle sezone imali smo samo tri-četiri igrača pod ugovorom. Ostale smo angažovali u hodu. Početak je bio mukotrpan, jer se pominjalo da je Partizan propao, pa su igrači imali strah da dođu. Na sve to nadovezali su se bolni porazi na jednu loptu....
..... Dule je bio dugo u Partizanu, postigao je najveće uspehe u novijoj istoriji, pa se veliki broj navijača vezao za njega. Ali odlučili smo se za drugačiji put. Mislim da ne treba da dajem objašanjenja zašto. Zadržavam pravo da ćutim, a da li će biti potrebe da pričam, ne zavisi od mene....
.......Bilo je i nekih grešaka, jer ko radi taj i greši. Ali za 1,4 godine nije moglo da se više uradi nego što jeste,.
.И ко хоће да прочита лепо,он није нигде захваљивао АВу.Ако је рекао да је држава испунила обећано задњу годину и кусур,то се може схватити и као критика АВ који није баш толико кратко на власти...
Е сад,не знам можда је требао и он да оде из Партизана.Да оде у легенду као и ДВ.Али питање је која би нам "легенда" била "додељена" ?
Не дај ,Боже ,као овим...знате.

Poslednja izmena:
To da je drzava ispunila obecano je samo kurtoazna prica da se ne talasa i da se pokaze u svakom intervjuu kako smo "dobri" i "zahvalni", da Vucic ne bi oterao jos koga kao Vujosevica i Berica. Naravno da nije ispunjeno, jer se cak ni drzavnom projektu iz Zeleznika ne isplacuje sve od drzavnih sponzora (samo sto oni imaju druge, prave kanale, a ne ove formalne, za pricu).

Sto se Tose tice, treba da ostane do kraja u klubu, kako je tako je, nisam bas odusevljen njegovom nedicevskom ulogom u svemu sto se izdesavalo, ali legenda je zasluzila da se ispostuje, a mi cemo u narednim godinama mozda objektivnije rekapitulirati njegovu ulogu.

FB_IMG_1484175268184.jpg

Matic javlja da smo doveli Dzamonta Gordona. Jako dobar igrac u svoje vreme, ponajvise u Turskoj, i ono sto je najinteresantnije, nije igrao sezonu-dve, teska povreda, tezak rekonvalescent...

Samo mi nije jasno dal je onaj ex-Cibona ili onaj Dzamon... Obojica su bili dobri u svoje vreme.

Bio odlican igrac dok je bio ceo. Da se preimenujemo u rehabilitacioni centar Partizan, nabacujemo sljaku Vujanicu. z:mrgreen:

Ako moze da igra odmah, a ne verujem da su ga doveli da se "oporavlja" do aprila, i ako ga zaobidju problemi sledecih pola godine, moze mnogo ga znaci. Previse AKO, ali jbg koliko para, toliko muzike. Nek mu (nam) je sa srecom.
:konfete:

Bio je u Ciboni kada je Kecman zveknuo onu trojku. z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Mislim da nije, nisam nigde nasao da je bivsi.

Pre sam ocekivao da nadjemo nekog 2/3, al ne bira pamet nego srce (citaj crkavica). Igrao je svojevremeno ozbiljan basket, a nije ni toliko star (29), nadam se da ima motiva da se vrati u pricu.

Posto je taj ex-Cibona Gordon, naravno, odlican igrac, ali teska macka u dzaku. Kakvog bi drugog doveli...

Pamtim ga po snazi i prodor-igri, a koliko ce moci to posle teskih povreda i pauza, videcemo.

Ako je tako, pre bi se moglo nazvati kastingom. z:mrgreen: Imamo nedelju dana, do 20. januara, da registrujemo igraca. Jos u tih nedelju dana 2 utakmice, jedna na strani.

I Tegi kaze proba, znaci ne znamo na sta covek trenutno lici. Dobro, bar necemo potpisati jos jednog Robinsona. Iz ovoga sledi da ako Gordon ne valja, necemo nikog dovesti.

Poslednja izmena:
Majstorovica sam gledao puno puta u Valjevu, i bio mi je skroz korektan. Čak dobar. Obradovalo me je kad je potpisao za Partizan. Ali definitivno se nije snašao ovde. Ni senka onog igrača. Sve nešto smušeno...

Zasad je promasaj, pa povreda, ali radi se o tome da se nije ni igralo nista sto njemu odgovara. OK, krajnje ogranicen kosarkas, al zna da se odmotava iz pika i ima odredjenu atletiku, zilav i vizljast. Treba malo tim da radi za njega, trener da mu nadje mesto. I Bircevic je malo prodisao kako se poceo vise igrati pop za njega. Nazalost, isto kao i Bircevic pati od djekicevske mlohavosti i to mi najvise smeta. Nadam se da ce se obojica povratiti malo u jacim utakmicama, u ona 3 ABA-derbija su nas upropascavali.

Vidim da se neki podsecaju da je pre tacno 8 godina bila jedna (jedina?) pobeda u Moskvi protiv CSKA... mozda je bila jos jedna, ne secam se.

I odbrana Veselog na Siskauskasu je bila njegova odskocna daska da kao neka cetvorka pocne da igra trojku i dobije minutazu, ali ne na ovoj utakmici nego u Beogradu.

markovic ‏@markovitzz 3h3 hours ago
Ali pazi ti tim koji dobije CSKA u Moskvi, Rizniću i dan danas ne veruju da je bio tamo
C2Hyu7DXAAAMDN5.jpg

z:D

To su bili ti preskupi timovi koje je Tadic gurao na fajnal-for. Sto se ovde pricalo da su kostali 10mil eu samo za igrace. z:D

Poslednja izmena:
Ne mogu da kazem da igramo nezainteresovano, vise delujemo ispraznjeno. Bukovalno su svi sem Vrapca ispod svog proseka. Pomracenje Pota..

Malo sam obratio paznju na Jovanovica dok je bio kratko u igri. Fino se krece u odbrani, izuzetno brze noge. U napadu niko ni da ga pogleda, a ni on se bas ne otima za loptu.

Back