KK Partizan

E ako su tebi rekli ljudi iz Buducnosti na celu sa mafijasem Bokanom koji organizuje derbije na ivici regularnosti i seta okolo sa telohraniteljima, onda je sve u redu. Daj, nemoj molim te. A ni oni nisu sigurni sa EL jer su namestali utakmice, ne znam koliko zbog hale. Mada, ako budu sampioni (naravno, minimalne sanse) i dobro plate, bice verujem.

I te sezone kad je Igokea bila prva znalo se ko ide u EL - prvi u regularnom delu + sampion. Ti ocito ni ne znas da su isla 2 predstavnika kad kazes "ili". I naravno, onda kad je Igokea bila prva, promenjeno je da idu samo finalisti, pa se na jedvite jade uslepala Zvezda FMP Diva.

Cibona je imala dug od 5mil eu, sto je za 1,5mil manje od naseg. I u medjuvremenu su poceli da se traze uslovi za EL u vezi budzeta od min 4mil eu, a ti sam proceni koliko smo mi blizu toga. Naravno, to je uvedeno da bi se sprecila pojava indijanaca poput Igokee, Cibone, a sad i nas, i da jos malo podeblja ono sto se dobro zna - mozes u EL ako imas para, ako dajes pare, kao sto drzava Srbija iza svog projekta daje pare da bi Beograd organizovao F4, i slicno.

Zapravo, kad vidim kako je ta mafijaska ekipa usla Djordiju duboko u guzicu, javlja mi se moguc izvor ideje u vezi izbacivanja Igokee i Cibone...

Dzile, Novica, Andric, Frenk ostali u Beogradu, Canak ce voditi ekipu. Sad cemo da vidimo kako ce Kenan odigrati kad se od njega nesto ocekuje, makar da skine strah. I u kom smeru se krecu Tanaskovic/Jovanovic, da li mogu da posluze ekipi vec sad ili je prerano. Videcemo i da li Robinson znaci ekipi.

Imamo gust i vazan raspored sledecih mesec dana i kada se pogleda ova utakmica jeste najmanje losa da se iskoristi za lecenje povreda i odmor pojedinih.

Kakva kradja majko mila. Dal su ove sudije normalne. Gledaju usporeni snimak 5 puta i na kraju dosudise cistu nasu loptu njima. Ja ne mogu da verujem 13 sekundi pred kraj oni nas pljackaju.

- - - - - - - - - -

Ratkovica ceo kos promasuje. To li je plejmejker slepac najobicniji.

Bravo za momke, bravo za Canka, zasluzili smo pobedu! Vrabac, utakmica karijere, Birca i Bane double-double sjajno odigrali, Lukovic izvukao poene na ofanzivnom x puta i nadelio se blokada, jos mu onu jednu ukrali. Al im je vratio onim valjanjem da izbegne bacanja. :mrgreen:

Djani bitanga. :hahaha: Ukrali su nam jedno 6 poena ne sumnjivim sudijskim odlukama, nego cistom otimacinom u stilu Milije Vojinovica koji gleda snimak a onda svira suprotno od onoga sto je imao prilike da vidi.

Tezak amaterizam...

Canak iz prvog puta skinuo mrak, znaci ima i on potencijala. Gasic bi ovo lagano izgubio. :mrgreen:

Vrabac uopste nije los suter, ali je to na psiholoskom planu vezano za sut.Nije odlican suter, ali nije ni los. Samo sto je u većini slucajeva to sa slobodnim bacanjima.. Znaju da pogode 40 i nesto od 50,ali na utakmici ocaj.. Sve je to psiha.. Ako bude pogodio par sa ok procentom, ima da se svi iznenade sutem.. Vidim sprdaju se njemu, a ne Andrucu i ako moze da bude obrnuto.. Sve je to vizuelna, estetska varka.. Vrabac ima odlicne predispozicije, igra vrhunsku odbranu, ima odlican skok, pa i ulaz.. A Andric? Ima sut za 3 koji ga krene 5 puta godisnje i nista vise..Vracan ne mora da daje koseve, ali je mnogo koristan i igra 5 igrača, on neka radi posao koji se ne vidi.. Robinsona svi pljuju, nije top klasa ali momak je kompletan igrac i jedan od malobrojnih stranaca koji igra maksimalno za ekipu.

Robinson makar ne pravi pocetnicke greske.. Marinkovic je za mene najvece razocarenje Srpske kosarke.. Reci ce mlad je,ali ovo vec traje predugo, vec druga sezona sa obicnim prosekom.. Nekad odlicno odigra, ali sve je to generalno lose.Tesko je naci naseg igraca tog kvaliteta za Partizan, pribliznog da.. Mada ja sam siguran da ce robinson da bude duplo bolji kada bude trebalo..

Mrtva trka dal sam se naslusao vise negativnih komentara o Marinkovicu ili Milenku, sve od navijaca Partizana. Kad sutne pa promasi "umislio da je zvezda", kad ne sutne "nema mu.da", nikako da ugodi. :roll:
Vanja je tu gde jeste silom prilike, igra klinac jer godinama nema ko drugi, a nije bas toliki talenat da dominira sa 18-19 godina. On je primera radi, sada 3 godine mladji nego Bogdan kada je otisao iz Partizana..ili 2 godine mladji od Gudurica kojeg dizu u nebesa svaki put kad odigra dobro. Ne mogu da tvrdim da ce Vanja biti igracina, ali mislim da su ljudi preostri prema njemu, i da bi mu podrska mnogo vise znacila od kritika.

Robinson je na kraju karijere i ako do sada nije naucio kosarke da moze bar na iskustvo da bude koristan u ligama kakve su ABA i LS dzaba mu. A moze da bude itekako koristan, samo ga usmeriti sta mu je zadatak, a sta nikako da ne radi. Mene on (pa i bilo ko drugi) najvise iznervira kada napravi glupost koja nema veze sa umecem vec koncentracijom ili pamecu. Kao kad zasrlja u trojicu pod kos, a onda ne zna sta ce sa loptom ili kad napravi faul za bacanja na 9 metara od kosa.

A inace se slazem da je Robinsonovu ulogu mogao da igra i neko drugi, najbolje gorepomenuti Milenko, domaci igrac koji moze da igra od 1-3, zna sistem, popunjava sve kolone po malo i uvek je najbolje partije pruzao u Partizanu. Amerikanci se dovode da naprave razliku, Robinson je (za sada) daleko od toga.

Ja se iskreno najvise obradujem kada pogodi Marinkovic,jer je mlad,perspektiva,imao mnogo pritiska,kritika i td..Mnogo mi je drag igrac,ali realno razocarao je..Posebno posle onoga sto je znao da prikaze kod duleta..Klinac je,nadam se da ce se dici..Ali svi ga kritikuju iz najbolje namere jer znaju da moze bolje i ocekuju vise..Andrica niko ne kritikuje jer svako normalan zna da je limitiran igrac.

Marinkovic kod Duleta nije bio pod istim pritiskom kao ove dve godine. Bio je junior koji kad odigra dobro super, kad ne odigra nema veze klinac je. Prosle godine mu je bezveze navucena kapitenska traka, sto je mislim bio pogresan potez jer kapiten mora da bude ili neko koga drugi vide kao vodju ili nejstalozeniji. Decko od 18 godina tesko da moze da bude bilo sta od toga.

Ima ljudi koji dodju u halu i bukvalno mu psuju sve po spisku sta god da uradi, stvarno mi nije jasno. Mislim nije to neki veliki broj ljudi, ali mi je upalo u usi da je on precesto na tapetu.

Iskreno, s obzirom na tim i sve ono što okružuje Partizan ove sezone, ja pratim samo Marinkovića. Drugu budućnost Partizana u ovom trenutku ja ne vidim.
Što kaže kolega forumaš odozgo, ja to iz najbolje namere. Od njega jedino nešto mogu da očekujem.
I navijači Reala najviše vole da gledaju Ljulja, domaćeg igrača koji je tu od najranije mladosti. Tako se i ja najviše interesujem za Vanju.

....Ти си први тренер Ненадеее...:D Чини ми се да је стварно баш добро водио екипу:Или баш онако како бих ја волео да имају минутажу:Мање-више...
Добро је ово,победиш и домаћина,и судије,а плашили се да не буде неки дебакл...
Похвале за све, и видим и овде људи знају да пљују (да л' из добрих намера?) нпр.Бирчевића (иако није ни до сада то баш заслужио,а ако је неко
имао нереална очекивања ,то је нешто друго) а када одигра баш добро - ништа .

FB_IMG_1482356486078.jpg

Da li je moguće da imamo ovakve debile u našim redovima? (grb je netaknut)

Back