KK Partizan

Vidim da se utakmica najavljuje, znaci Sokoli stigli.

Trebalo bi da bude laganica, ali posto smo bez pola tima maltene... Ne trebaju nam takvi kiksevi, ionako cemo skoro sigurno pogubiti sve od tri jaca tima ovako okrnjeni.

Malo nase gluposti, malo su ubacili nesto sto u 9/10 slucajeva ne bi i zato mala razlika. Igraju nam petorke koje verovatno ni na treningu nisu bile sklopljene ovako, Vrabac i Karahodzic startni bekovski tandem.

Novica 5 minuta sjajan, a onda je krenuo malo da privatizuje pa je i igra osetno pala. Zabraniti mu da se baca za loptom barem dok smo ovako okrnjeni, samo nam jos fali da se i on povredi.

Sjajna poseta na ovu ladnocu. z:)

Nerealno mala razlika na kraju. Ovo da se igralo tri dana ne bi nas dobili.

Poslednja izmena:
Sve po redu, ima nekih malih pomaka, nadam se da idu za stalno, a ne da npr. Dzivdzan nestane cim bude nesto bitnije. Uz standardni repertoar bezvezarija, pokazivao je znake kosarkaske inteligencije, u oba pravca.

Samo rutinirati ove slabije u krnjem sastavu, a za jace cemo da vidimo.

Ne pada mi na pamet da spuštam kriterijume da bi se neki osećali dobro. Kada igraš u Partizanu ima da izađeš i „pojedeš decu“ igrao tri, četiri ili 34 minuta. Svi imaju one koji kose , a koji vodu nose. Nekima je to prihvatanje gradiva teže palo, pa čemo im „pomoći“. Neću o imenima namerno, prepoznaće se. Mogu da zaštitim igrača u određenom periodu, ali da se neki ponašaju kao da im pripada mesto, neće moći rekao je Džikić.

Sto li ga je Kenan (pretpostavljam) ovoliko iznervirao. Ili Andric, kad bolje razmislim. Nit se video, nit je imao minutazu, a na njegovoj poziciji deficit.

A tu je i ovo. :think:

Pojačaćemo sastav. Možda ćemo neke dovesti, kao što svi pišu.

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca...dovescemo-nekoga-ne-mozemo-vise-ovako/mgxjsbc

Poslednja izmena:
Ne znam cemu pojacavanja, teraj s ovim sastavom i to je to. Novo pojacanje - novo zaduzenje, a nije da ce nam doneti neku titulu il' nesto. Mislim, moze se desiti i da osvojimo nesto, ali zbog tima, ne zbog njega. Ne znam, nisam pametan.

U medjuvremenu:

San Antonio Spurs
‏@spurs
Davis Bertans is only the second Spur to ever score 20+ points on less than 7 shots. Last time it happened was 1985.

Procvetava i ridji bagrem.

Poslednja izmena:
Tosa bog-otac.

KOLIKO je država pomogla?

- U situaciji u kojoj se nalazi ne samo Partizan, nego naš sport uopšte, teško je bez pomoći države. Posednjih godinu i kusur dana država je ispunila obećano. U ranijem vremenu, dok smo bili u evropskom vrhu, sponzori nisu smeli da dođu zbog pretnji da će im ući finansijska kontrola, ili da ako sponzorišu Partizan moraju da pomažu i drugu stranu. Toga nema više. Ne računajući dve državne kompanije, počele su i privatne da dolaze, što je veliki dobitak za nas, jer uključivanjem većeg broja firmi, i Partizan će lakše da prebrodi probleme.

Ranije su me tukli dok ne obnevidim, sad kad mi je lobanja pukla, nemam zube i ne vidim na jedno oko, toga nema vise.

Hvala Vucicu. z:shock:

Na -13 Dzivdzan ubada trojku, pade mi na pamet da se to ne gubi.

Hecer za pobedu. z:lol:

Sad kad su provalili navijaci na parket, neki se zaleteo sa cetnickom zastavom prema Kenanu, reko sad kad mu je uvali. z:D

Malo panka i u Belgiji:

C11q7OXWIAAzXTp.jpg

Dobili smo Svabe i u gostima i kod kuce. Izgubili smo od Besiktasa i AEK-a tamo, a od Sasarija i ovih kod kuce.

Trenutno delimo drugo mesto sa Ludvizburgom, ako se prvo gleda medjusobni imamo prednost. Mada nam cak ni to drugo mesto ne garantuje direktan plasman u top16, 3/5 drugoplasiranih idu direktno..

Back