- Poruka
- 27.072
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imas pad skoro 100 % i ti zaposlio ne 20 , 200 nego 1 200 novih radnika. Kako, odakle pare za plate?
sve je eksplodiralo online zato i treba radnika u MTsNs.ima budala koje obnove Ugovor sa njima ( ta samKako, odakle pare za plate?
) i sad čekam da ne ispoštuju neku stavku iz Ugovora,Kad ti on ugradi biće ti ochy ko krofneDolazi Vuqiq da mi ugradi optiku![]()
Da se malo izjednači broj političkih spavača po institucijamaCaci (ne)poslovanje na delu.
Pa lepo - za Black Friday ja kupio nintendo preko mts-a a Sony Playstation 5 se razgrabio, ponovo ima FC26 dase kupi na rate i to se razgrabilo.Imas pad skoro 100 % i ti zaposlio ne 20 , 200 nego 1 200 novih radnika. Kako, odakle pare za plate?
Piše ti lepo da cena ugovorne obaveze nije fiksna.ima budala koje obnove Ugovor sa njima ( ta sam) i sad čekam da ne ispoštuju neku stavku iz Ugovora,
pa da se razdružimo.
odbegle zovu i nude pakete za bagatelu.
e pa kod mene piše da je cena fiksna.Piše ti lepo da cena ugovorne obaveze nije fiksna.
Obaška nema raskidanja ugovora ako ti nova cena ne odgovara.

U ovoj državi je sve moguće.e pa kod mene piše da je cena fiksna.
taman mi je Ugovor istekao, oni pre neki mesec podigli cenu, htela odustati od njih.
imam potvrdu i na mail da je cena fiksna, pa sad...
E onda bi u skupštini bio kečerski šampionatmozda ga pakuju za prodaju
jeste, i kakve veze ima DS sa ovim?U ovoj državi je sve moguće.

pa čemu onda Ugovor i ugovorena cena?Piše ti lepo da cena ugovorne obaveze nije fiksna.
Ima krofna i šlag i džem, možeš da se umažešKad ti on ugradi biće ti ochy ko krofne

neki kažu da je prodaja već obavljena.E onda bi u skupštini bio kečerski šampionat
Kako unutarpartijski tako i Telekom Liga sa svim strankama

kako znaš ako ne gledaš?Sredio sam da u zgradu uvedu optiku i niko živi se nije priključio. Pa ko će da gleda to sranje od tv programa?!??