Halix
Elita
- Poruka
- 16.204
Ja bih odmah prodao Šilba, ako ga ko hoće i za te pare uzeo Jokića i jednu solidnu trojku.
Polako bre i ti sa tim prodavanjem. Onaj bi da smenjuje Radonjica,ti bi da prodajes igrace...sta bi postigli time?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih odmah prodao Šilba, ako ga ko hoće i za te pare uzeo Jokića i jednu solidnu trojku.
Od Radonjića trenutno nema boljeg rešenja. Uostalom i nije toliko loše radio.
A što se tiče Šilba čovek je preskup i preplaćen. 500 hiljada godišnje nije malo s obzirom kako igra. Te pare možemo mnogo bolje da iskoristimo.
Mislim da uopste nije pametno da tumbamo sad ekipu u sred sezone.

1. Uniks 5.25
2. Khimki 7.00
3. Valencia 7.00
4. Crvene Zvezda 9.50
5. Brose Baskets 13.00
6. Benvit 15.00
Polako bre i ti sa tim prodavanjem. Onaj bi da smenjuje Radonjica,ti bi da prodajes igrace...sta bi postigli time?
I to je tačno. Ali nam treba još jedna 4-5.
Radonjic uopste ne koristi potencijale ekipe koja mu je dodeljena i njegova je direktna krivica za ispadanje iz Evrolige, i poraze u ABA ligi koji nisu trebali da se dese(Siroki,Buducnost),ajde MZT mu prastam,mada je i tu utakmicu zasrao.
Nek puste dete jos malo da se igra,ali ovo ce jednom puci i nece biti lepo..
Radonjic uopste ne koristi potencijale ekipe koja mu je dodeljena i njegova je direktna krivica za ispadanje iz Evrolige, i poraze u ABA ligi koji nisu trebali da se dese(Siroki,Buducnost),ajde MZT mu prastam,mada je i tu utakmicu zasrao.
Nek puste dete jos malo da se igra,ali ovo ce jednom puci i nece biti lepo..
A koga vidiš kao Radonjićevog naslednika?
Što se tiče Cvetkovića odmah može da ide. Potpuno beskoristan i pogubljen.
Vidim da Cvetkovic hoce da ide. Sinoc sam se uverio zasto ga Radonjic ne pusta uopste da igra. I treba da ide...da se ja pitam.
Ne znam,stvarno. Duda Ivkovic je zvucao kao odlicno resenje,ali cujem da su to samo glasine.
Imamo ocigledno odlican tim koji moze svasta da ucini. Medjutim,i ja se plasim kontra efekta.
Moguce je da bi odlazak Radonjica unisti koncepciju i da ce nam igra otici u tri lepe. Mada,to se ne bi trebalo dogoditi sa ovako skupim/dobrim timom.
Konstantno najslabiji naš igrač. Kad on uđe od +20 padamo na (Mega). Nek ode negde gde misli da može da igra.
Imamo Rebića i Aranitovića, nek proba Radonjić sa njima kao što je sa Tejićem i Ristićem.
Kad je mogao Dule na Partizanovu.....Ivkovic? Ti bi stavio tog grobara na Zvezdinu klupu?
Kad je mogao Dule na Partizanovu.....

Kad je mogao Dule na Partizanovu.....
Sah-mat..Gotovo je..Coki otkrio istinu.Благо вама како сте унапред организовани
Gostujući u utorak uveče na Studiju B, Nebojša Čović je, osim tema vezanih za upravljanje glavnim gradom, komentarisao i košarkaške, ali i fudbalske aktuelnosti u Crvenoj zvezdi.
On je najpre opovrgao tvrdnje brojnih pristalica Partizana koji smatraju da sadašnja Crvena zvezda Telekom zapravo nije Zvezda, već FMP.
''To znaju i navijači Partizana, ali ponoviću - ovo jeste Crvena zvezda i prolazi kroz unapred pripremljeni plan reorganizacije, a postoji uporedo i FMP'', naglasio je Čović.
Opet nezvanično i na nivou trača:
1. Cvetković ide u MZT.
2. Dolazi ovak (ako ne ode u JSDP)
3. Pokušavaju da se dogovore sa Miškom oko Jokića.
4. Uprava je nezadovoljna odnosom cena/igre kod Šilba.
5. Jagodić iz raspale Cibone je nuđen Zvezdi ali odbijen. Imao je šansu letos, nije je iskoristio.
Bio bih prezadovoljan samo da se realizuje 3. A neman ništa protiv i da se ostvari 1.
Ovo ti je isto kao kad bi na kladionici na istom paru odigrao 0-2 i 3+.