KK Crvena Zvezda

Navijam za crnobele ali ovo što radi CZT alal im vera...
(Grad Niš, 4. januar 2014 17:43)

Jesam grobar ali realno svaka čast Čoviću na ovome što radi. Gledam Zvezdu i uživam iako ih ne volim. Nije mi jasno što ga grobari pljuju kad je realno napravio više igrača za reprezentaciju nego čak i moj partizan. Kad bi i Danilović tako radio gde bi nam bio kraj. Više mi je muka od kukanja iako nam država pomagala 12 godina. Pa nismo deca da se pravimo ludi.
(Bravo Zvezdo, 4. januar 2014 18:04)

Grobar sam, ali kako Zvezda igra... Mislim da ove godine nemamo nikakve šanse. Svaka čast.
(Milan, 4. januar 2014 18:49)

veliki sam grobar ali ova zvezda kidaa. svaka cast za jenkinsa
(milutin, 4. januar 2014 19:06)

Navijam za Partizan ali ovo sto Zvezda radi i kako igra skidam kapu. mislim da je doslo vreme da se i mi iz Partizana ugledamo na njih i promenimo sistem. Jedan sam od retkih koji misli da bi Partizn igrao mnogo bolje da nam Dule nije trener. Sta bih sve dao na ovom svetu samo da nam je Bobi grobar, Jaka grobar, Silb grobar, Dzenkins grobar i ostali. Tepicu odlaziiiiiiiii...
(Dusko Dugousko, 4. januar 2014 23:33)

Ovo mi je totalno ludilo, nova moda internet navijača, plačem :zelenko2:

@Muad'Dib

Nije mi jasno zbog cega sad ti pocinjes prvi ovde sa provokacijama, a koliko juce si terao Delije sa Partizanove teme koji su ostavljali slicne postove.

Ovde treba skroz zabraniti da Grobari postuju na ovoj i Delije na Partizanovoj temi. Drugog resenja izgleda nema.

Meni nije jasno zbog čega ti imaš različite standarde kad se procenjuju provokacije? Jel se oni odmah late trouglića ili se ti plašiš da se ne uvrede?

Lagana zaj.ebancija i teške uvrede se isto tretiraju ovde. Ja praktikujem ovo prvo, razbija monotoniju.

Meni ono ne izgleda kao lagana zajebancija, i bilo bi sigurno obrisano i da je na racun Partizana.

Druga stvar, receno je da se na kafani upucuju prozivke(u granicama normale) ka suparnickom klubu.

Od nove godine pobrisano brdo postova i podeljeno brdo kazni i banova, i sad opet treba jovo nanovo.

Poslednja izmena:
Radonjic jako dobar bio sinoc. Konacno se nije pogubio u jednom jacem mecu..
Jak meč je nešto drugo, ono nije bilo. :mrgreen: Nećete više igrati puno jakih mečeva, samo polufinala-finala, a u malo njih nećete biti favoriti na papiru, pa neće biti puno prilika za prave provere - osim onih što su već prošle u EL.
Ono sinoć je klasična pobeda tempa - Bilbao je najmatorija ekipa u Evropi, ako ne i na svetu, a nemaju dugačku klupu za razliku od vas. Jesu dobra i iskusna ekipa, ali gde će oni da trče sa 11 igrača... Radonjićev doprinos nije u tome što je vodio tim u "jakoj" utakmici, no što je omogućio da se cela ekipa razigra i samelje ritmom protivnika.
Zanimljivo je da ovoj ekipi više nije potreban Šilb koji je postao luksuz od pola miliona evra - ako se nastavi u naredne dve-tri utakmice ova njegova minutaža i doprinos, jasno je da je stavljen na beli leb, kao i Braun onomad.

Danas gostovanje Radnickom..Krecu teska gostovanja polako..
Teška? Ti ko Simonović što je proglasio Radnički blagim favoritom :mrgreen:
Najteža gostovanja za vas u ovoj ligi su u Novom Mestu, Podgorici i Skoplju, jer tamo suvi kvalitet ne vredi ništa dok se ne pobiješ sa domaćinom. Ovo ostalo? ... Radnički, Solnok? :mrgreen: Jedino Cibona, Zadar i Cedevita, ali ove prve dve ekipe su prosto preslabe.
Jedino neki pad forme može biti problem, ništa više.

Jedva čekam da vidim neku novu Mutišinu hazardersku taktiku, pošto je slabiji na, otprilike, svakoj poziciji. :mrgreen:

Back