KK Crvena Zvezda

Od Radonjića trenutno nema boljeg rešenja. Uostalom i nije toliko loše radio.
A što se tiče Šilba čovek je preskup i preplaćen. 500 hiljada godišnje nije malo s obzirom kako igra. Te pare možemo mnogo bolje da iskoristimo.

:lol:

macka-mala.jpg

Polako bre i ti sa tim prodavanjem. Onaj bi da smenjuje Radonjica,ti bi da prodajes igrace...sta bi postigli time?

Radonjic uopste ne koristi potencijale ekipe koja mu je dodeljena i njegova je direktna krivica za ispadanje iz Evrolige, i poraze u ABA ligi koji nisu trebali da se dese(Siroki,Buducnost),ajde MZT mu prastam,mada je i tu utakmicu zasrao.
Nek puste dete jos malo da se igra,ali ovo ce jednom puci i nece biti lepo..

I to je tačno. Ali nam treba još jedna 4-5.

Treba...ali igramo sa tim sto imamo.

- - - - - - - - - -

Radonjic uopste ne koristi potencijale ekipe koja mu je dodeljena i njegova je direktna krivica za ispadanje iz Evrolige, i poraze u ABA ligi koji nisu trebali da se dese(Siroki,Buducnost),ajde MZT mu prastam,mada je i tu utakmicu zasrao.

Vidim da Cvetkovic hoce da ide. Sinoc sam se uverio zasto ga Radonjic ne pusta uopste da igra. I treba da ide...da se ja pitam.

A koga vidiš kao Radonjićevog naslednika?
Što se tiče Cvetkovića odmah može da ide. Potpuno beskoristan i pogubljen.

A koga vidiš kao Radonjićevog naslednika?
Što se tiče Cvetkovića odmah može da ide. Potpuno beskoristan i pogubljen.

Ne znam,stvarno. Duda Ivkovic je zvucao kao odlicno resenje,ali cujem da su to samo glasine.
Imamo ocigledno odlican tim koji moze svasta da ucini. Medjutim,i ja se plasim kontra efekta.
Moguce je da bi odlazak Radonjica unisti koncepciju i da ce nam igra otici u tri lepe. Mada,to se ne bi trebalo dogoditi sa ovako skupim/dobrim timom.

Vidim da Cvetkovic hoce da ide. Sinoc sam se uverio zasto ga Radonjic ne pusta uopste da igra. I treba da ide...da se ja pitam.

Konstantno najslabiji naš igrač. Kad on uđe od +20 padamo na (Mega). Nek ode negde gde misli da može da igra.
Imamo Rebića i Aranitovića, nek proba Radonjić sa njima kao što je sa Tejićem i Ristićem.

Ne znam,stvarno. Duda Ivkovic je zvucao kao odlicno resenje,ali cujem da su to samo glasine.
Imamo ocigledno odlican tim koji moze svasta da ucini. Medjutim,i ja se plasim kontra efekta.
Moguce je da bi odlazak Radonjica unisti koncepciju i da ce nam igra otici u tri lepe. Mada,to se ne bi trebalo dogoditi sa ovako skupim/dobrim timom.

Ivkovic? Ti bi stavio tog grobara na Zvezdinu klupu?

- - - - - - - - - -

Konstantno najslabiji naš igrač. Kad on uđe od +20 padamo na (Mega). Nek ode negde gde misli da može da igra.
Imamo Rebića i Aranitovića, nek proba Radonjić sa njima kao što je sa Tejićem i Ristićem.

Treba da mnogo vise daje sansu i Tejicu i Risticu.Pogotovo Tejicu sad u situaciji kad smo ostali bez Mitrovica na duzi period. Nema sta tu da se izgubi,mora decka da gura u vatru.

Благо вама како сте унапред организованиz;)

Gostujući u utorak uveče na Studiju B, Nebojša Čović je, osim tema vezanih za upravljanje glavnim gradom, komentarisao i košarkaške, ali i fudbalske aktuelnosti u Crvenoj zvezdi.
On je najpre opovrgao tvrdnje brojnih pristalica Partizana koji smatraju da sadašnja Crvena zvezda Telekom zapravo nije Zvezda, već FMP.
''To znaju i navijači Partizana, ali ponoviću - ovo jeste Crvena zvezda i prolazi kroz unapred pripremljeni plan reorganizacije, a postoji uporedo i FMP'', naglasio je Čović.

Благо вама како сте унапред организованиz;)

Gostujući u utorak uveče na Studiju B, Nebojša Čović je, osim tema vezanih za upravljanje glavnim gradom, komentarisao i košarkaške, ali i fudbalske aktuelnosti u Crvenoj zvezdi.
On je najpre opovrgao tvrdnje brojnih pristalica Partizana koji smatraju da sadašnja Crvena zvezda Telekom zapravo nije Zvezda, već FMP.
''To znaju i navijači Partizana, ali ponoviću - ovo jeste Crvena zvezda i prolazi kroz unapred pripremljeni plan reorganizacije, a postoji uporedo i FMP'', naglasio je Čović.
Sah-mat..Gotovo je..Coki otkrio istinu.

Vaši su sinoć održali nekakvu vanrednu sednicu. Ljudi koji su kao čuli nešto još uvek ne žele da kažu šta se dešava i zašto gori pod nogama, ali što se tiče igračkog kadra, navodno je vrlo moguće da će otići Cvetković, doći Novak, da se traži Jokić (mada teško, ima vremena samo još do sutra), i da ne bi trebalo biti čudo rastanak sa Šilbom. Videćemo šta će od svega ovoga biti istina.

Opet nezvanično i na nivou trača:

1. Cvetković ide u MZT.
2. Dolazi Novak (ako ne ode u JSDP)
3. Pokušavaju da se dogovore sa Miškom oko Jokića.
4. Uprava je nezadovoljna odnosom cena/igre kod Šilba.
5. Jagodić iz raspale Cibone je nuđen Zvezdi ali odbijen. Imao je šansu letos, nije je iskoristio.

Bio bih prezadovoljan samo da se realizuje 3. A neman ništa protiv i da se ostvari 1.

Poslednja izmena:
Opet nezvanično i na nivou trača:

1. Cvetković ide u MZT.
2. Dolazi ovak (ako ne ode u JSDP)
3. Pokušavaju da se dogovore sa Miškom oko Jokića.
4. Uprava je nezadovoljna odnosom cena/igre kod Šilba.
5. Jagodić iz raspale Cibone je nuđen Zvezdi ali odbijen. Imao je šansu letos, nije je iskoristio.

Bio bih prezadovoljan samo da se realizuje 3. A neman ništa protiv i da se ostvari 1.

Ovo ti je isto kao kad bi na kladionici na istom paru odigrao 0-2 i 3+.

Ovo ti je isto kao kad bi na kladionici na istom paru odigrao 0-2 i 3+.

Od svega ovoga Zvezda je trebala da za lepo obestecenje proda Marjanovica, i da kupi Jagodica za mnogo manje para.
Ono sto sam video iz utakmice sa Cibonom je da tu ima odlicnog materijala, a sto se Marjanovica tice, on je i pored svih prednosti koje ima limitiran igrac, i igra Zvezde sa njim u petorci i bez njega mora drasticno da se menja i prilagodjava.

Back